agaMAJ Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 7 monet-- wisielec-- as mieczy długie przemyślenia zmieni w słowa? Cytuj
melyss Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 a planujecie jakies spotkanie? bo ja tu, żadnego ruchu nie widzę. Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) mi As mieczy z reguły na kontakt netowy wychodzi nic planowanego nie ma Edytowane 1 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Wg mnie też działań nie będzie,chyba że ten as mieczy dokonuje radykalnego cięcia tych dwóch pierwszych kart,ale chyba raczej spokój Cytuj
Kędry Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 7 monet-- wisielec-- as mieczy długie przemyślenia zmieni w słowa? Może zobaczy Cię w zupełnie innym świetle i postanowi dokonać diametralnych posunięć - brakuje mi karty po asie mieczy Cytuj
Vivere Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 7 monet-- wisielec-- as mieczy długie przemyślenia zmieni w słowa? Nieruchliwe te karty są. Przy nich to i komputer by się zwiesił. najwyżej cos kombinował będzie, w mysli, ale nie w działaniach. On, jeśli już, nie wie od czego zacząć, jak to co mysli wdrożyć w czyn Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 no miałyście racje wieczór spędzam z piwem i Bondem w najnowszej odsłonie )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi