nirva2991 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 dzisiaj wieczorem zweryfikuję jak będzie dzisiaj na spotkaniu z Y 8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość . 8 mieczy ja to , mam nadzieję , że mnie nie sparaliżuje i że będzie o czym rozmawiać . Bo ta sprawiedliwość mi się źle kojarzy ze spotkaniami . Za to on powinien być baardzo miły Cytuj
Kędry Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Po początkowym "paraliżu" sądzę, że z nerwów spotkanie powinno ładnie się rozwijać - będzie miło, ale bez nadmiernego kadzenia sobie i co najważniejsze będziecie ze sobą szczerzy 1 Cytuj
Vivere Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 dzisiaj wieczorem zweryfikuję jak będzie dzisiaj na spotkaniu z Y 8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość . 8 mieczy ja to , mam nadzieję , że mnie nie sparaliżuje i że będzie o czym rozmawiać . Bo ta sprawiedliwość mi się źle kojarzy ze spotkaniami . Za to on powinien być baardzo miły Jesli 8 mieczy to Ty, to będziesz powściągliwa tym zachowaniem możesz Pana nieco przyhamować, sciagnąć Go na ziemię. Ale znajdziecie w tych swoich postawach półśrodki i będzie OK. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 8 Mieczy, Rycerz Kielichow, VIII Sprawiedliwosc ---> suma VII Rydwan, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Jezeli spotkanie dojdzie w ogole do skutku... to poczatki moga byc trudne. Pan bedzie jednak probowal przelamac ten... hmm... dystans. Bedzie rozmowa i bardzo mozliwe, ze pan Cie czyms bardzo zaskoczy. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) 8 Mieczy, Rycerz Kielichow, VIII Sprawiedliwosc ---> suma VII Rydwan, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Jezeli spotkanie dojdzie w ogole do skutku... to poczatki moga byc trudne. Pan bedzie jednak probowal przelamac ten... hmm... dystans. Bedzie rozmowa i bardzo mozliwe, ze pan Cie czyms bardzo zaskoczy. już się w sumie umówiliśmy na 19 ) także poinformuje jeśli wypadnie jakaś niespodziewana niespodzianka ) a co do dystansu to czuję go od rana - może tak się nastawiłam . Edytowane 1 Lutego 2013 przez nirva2991 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 jak będzie dzisiaj na spotkaniu z Y 8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość . podsum koło fortuny - wydaje mi sie ze bedzie Cie ocenial wiec moze zadawac czasem podchwytliwe pytania. Mam wrazenie zie sie pokrecicie troche po jakims miejscu. Cytuj
iridos Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 no albo nie dojdzie albo jakas trema kogos ogarnie :)a moze szybko sie skonczy?jakis tu chłód wieje z kart mimo ryc Cytuj
nirva2991 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) WERYFIKACJA 8 Mieczy, Rycerz Kielichow, VIII Sprawiedliwosc ---> suma VII Rydwan, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Jezeli spotkanie dojdzie w ogole do skutku... to poczatki moga byc trudne. Pan bedzie jednak probowal przelamac ten... hmm... dystans. Bedzie rozmowa i bardzo mozliwe, ze pan Cie czyms bardzo zaskoczy. najbardziej zbliżona wersja była Sacral i Kędry . na początku dystans z mojej strony , z jego lekki też . Ale widać było , że próbował mnie delikatnie przełamać . Rozmowa średnio się na początku kleiła , ale Y wymyślił bilarda , po czym wszystko było już ok ) . Co do tego , że mnie czymś zaskoczył , to też prawda. Niesamowicie opowiadał o mieście (w którym mieszkam od 21 lat , a ja nie znałam takich szczegółów ). Vivere Jesli 8 mieczy to Ty, to będziesz powściągliwa tym zachowaniem możesz Pana nieco przyhamować, sciagnąć Go na ziemię. Ale znajdziecie w tych swoich postawach półśrodki i będzie OK. KędryPo początkowym "paraliżu" sądzę, że z nerwów spotkanie powinno ładnie się rozwijać - będzie miło, ale bez nadmiernego kadzenia sobie i co najważniejsze będziecie ze sobą szczerzy dokładnie tak , rozwijało się stopniowo w dobrym kierunku . Zupełnie bez żadnego słodzenia , co mi się bardzo podobało . I jak napisałaś , szczere rozmowy były ) Iridos no albo nie dojdzie albo jakas trema kogos ogarnie :)a moze szybko sie skonczy?jakis tu chłód wieje z kart mimo ryc no chłód wieje( i powiało z dwóch stron na początku ) , ja mieczowa i on mieczowy . ale spotkanie trwało od 19:20 do 22:50 więc raczej dłuższe spotkanie (według mnie ) JagodowaTruskawka8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość . podsum koło fortuny - wydaje mi sie ze bedzie Cie ocenial wiec moze zadawac czasem podchwytliwe pytania. Mam wrazenie zie sie pokrecicie troche po jakims miejscu. nie ocenialiśmy się (moim zdaniem ) ogólnie to ja już go znam dwa lata... Ale ostatnio coś sobie wpadliśmy w oko i to było nasze pierwsze spotkanie na takim gruncie . Ja lekko zestresowana i trochę się pokręciłam w pewnym momencie ) bo to był mój drugi facet w życiu z którym się zaczęłam umawiać ) po rocznej przerwie dziękuję Wam wszystkim Edytowane 1 Lutego 2013 przez nirva2991 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Hmm Koło fortuny jako bila Ciekawe:D Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Hmm Koło fortuny jako bila Ciekawe:D możliwe ;d relacja jest też karmiczna niestety Edytowane 2 Lutego 2013 przez nirva2991 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi