Skocz do zawartości

zweryfikuję dzisiaj :) spotkanie .

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzisiaj wieczorem zweryfikuję

jak będzie dzisiaj na spotkaniu z Y

8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość .

8 mieczy ja to :D , mam nadzieję , że mnie nie sparaliżuje i że będzie o czym rozmawiać . Bo ta sprawiedliwość mi się źle kojarzy ze spotkaniami . Za to on powinien być baardzo miły ;)

Napisano

Po początkowym "paraliżu" sądzę, że z nerwów spotkanie powinno ładnie się rozwijać - będzie miło, ale bez nadmiernego kadzenia sobie i co najważniejsze będziecie ze sobą szczerzy

• Lubię to! 1
Napisano
dzisiaj wieczorem zweryfikuję

8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość .

8 mieczy ja to :D , mam nadzieję , że mnie nie sparaliżuje i że będzie o czym rozmawiać . Bo ta sprawiedliwość mi się źle kojarzy ze spotkaniami . Za to on powinien być baardzo miły ;)

Jesli 8 mieczy to Ty, to będziesz powściągliwa tym zachowaniem możesz Pana nieco przyhamować, sciagnąć Go na ziemię. Ale znajdziecie w tych swoich postawach półśrodki i będzie OK.

• Lubię to! 1
Napisano

8 Mieczy, Rycerz Kielichow, VIII Sprawiedliwosc ---> suma VII Rydwan, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Jezeli spotkanie dojdzie w ogole do skutku...

to poczatki moga byc trudne. Pan bedzie jednak probowal przelamac ten... hmm... dystans. Bedzie rozmowa i bardzo mozliwe, ze pan Cie czyms bardzo zaskoczy.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
8 Mieczy, Rycerz Kielichow, VIII Sprawiedliwosc ---> suma VII Rydwan, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

to poczatki moga byc trudne. Pan bedzie jednak probowal przelamac ten... hmm... dystans. Bedzie rozmowa i bardzo mozliwe, ze pan Cie czyms bardzo zaskoczy.

już się w sumie umówiliśmy na 19 ;)) także poinformuje jeśli wypadnie jakaś niespodziewana niespodzianka ;))

a co do dystansu to czuję go od rana :D - może tak się nastawiłam .

Edytowane przez nirva2991
Napisano

8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość . podsum koło fortuny - wydaje mi sie ze bedzie Cie ocenial wiec moze zadawac czasem podchwytliwe pytania. Mam wrazenie zie sie pokrecicie troche po jakims miejscu.

Napisano

no albo nie dojdzie albo jakas trema kogos ogarnie :)a moze szybko sie skonczy?jakis tu chłód wieje z kart mimo ryc

Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

najbardziej zbliżona wersja była Sacral i Kędry .

na początku dystans z mojej strony , z jego lekki też . Ale widać było , że próbował mnie delikatnie przełamać . Rozmowa średnio się na początku kleiła , ale Y wymyślił bilarda , po czym wszystko było już ok ;)) .

Co do tego , że mnie czymś zaskoczył , to też prawda. Niesamowicie opowiadał o mieście (w którym mieszkam od 21 lat , a ja nie znałam takich szczegółów ).

Vivere

Jesli 8 mieczy to Ty, to będziesz powściągliwa tym zachowaniem możesz Pana nieco przyhamować, sciagnąć Go na ziemię. Ale znajdziecie w tych swoich postawach półśrodki i będzie OK.

Kędry

Po początkowym "paraliżu" sądzę, że z nerwów spotkanie powinno ładnie się rozwijać - będzie miło, ale bez nadmiernego kadzenia sobie i co najważniejsze będziecie ze sobą szczerzy

dokładnie tak , rozwijało się stopniowo w dobrym kierunku . Zupełnie bez żadnego słodzenia , co mi się bardzo podobało . I jak napisałaś , szczere rozmowy były :))

Iridos

no albo nie dojdzie albo jakas trema kogos ogarnie :)a moze szybko sie skonczy?jakis tu chłód wieje z kart mimo ryc

no chłód wieje( i powiało z dwóch stron na początku ) , ja mieczowa i on mieczowy . ale spotkanie trwało od 19:20 do 22:50 więc raczej dłuższe spotkanie :) (według mnie )

JagodowaTruskawka

8 mieczy , rycerz kielichów , sprawiedliwość . podsum koło fortuny - wydaje mi sie ze bedzie Cie ocenial wiec moze zadawac czasem podchwytliwe pytania. Mam wrazenie zie sie pokrecicie troche po jakims miejscu.

nie ocenialiśmy się (moim zdaniem )

ogólnie to ja już go znam dwa lata... Ale ostatnio coś sobie wpadliśmy w oko i to było nasze pierwsze spotkanie na takim gruncie .

Ja lekko zestresowana i trochę się pokręciłam w pewnym momencie ;)) bo to był mój drugi facet w życiu z którym się zaczęłam umawiać :)) po rocznej przerwie

dziękuję Wam wszystkim :bukiet:

Napisano

Hmm Koło fortuny jako bila ;) Ciekawe:D

Napisano (edytowane)
Hmm Koło fortuny jako bila ;) Ciekawe:D

możliwe ;d relacja jest też karmiczna niestety