Skocz do zawartości

Partneros

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na znajomosc netowa, ale ogolnie bardzo ciekawa.

O tyle jest ciekawa, ze pan jakby juz wczesniej mial jakies tam przeblyski odnosnie tej znajomosci, i teraz np. w trakcie wychodza rozne np. rzeczy, ze tworzac uzywal symboliki konkretnie zwiazanej np. z moja osoba. Ogolnie zaskakujace takie rozne rzeczy. Stad tez moja ciekawosc odnosnie tej znajomosci.

On...

co wnosi: XI Pasja

No napisal, ze zaprosil mnie bez wahania do znajomych, bo "mam moc".

co mysli: X Kolo Fortuny

Przeznaczenie? Karma? Chodza mu po glowie?

co czuje: 9 Kielichow

Przyjazn. I ogolnie towarzystwo, ktore moze soba cos nawzajem wniesc: np. wymiana wiedza itd.

co pokazuje: 6 Kielichow

Duzo wyciaga z przeszlosci, tzn. tych zaleznosci, ktore sa gdzies tam miedzy tym co tworzy chociazby a nasza teraz znajomoscia.

Ja...

co wnosze: Rycerz Bulaw

Moja otwartosc. Lubie z nim pisac. Ciekawe sa te rozmowy.

co mysle: Krol Mieczy

Ze facet jest inteligentny.

co czuje: 4 Bulaw

W zasadzie nic szczegolnego. Fajne towarzystwo, milo sie gada, ale to na tyle.

co pokazuje: Krolowa Mieczy

Staram sie mu dorownac intelektualnie. :hahahaha:

co nas laczy: Krol Monet + III Cesarzowa ---> suma 0 Glupiec, suma HB III Cesarzowa

jak bedzie ukladac sie znajomosc do konca marca 2013? - XXI Swiat, Rycerz Mieczy, XV Diabel ---> suma XXI Swiat; suma HB IX Eremita

Ogolnie nadal beda rozmowy przez neta. Ogolnie mozemy dojsc do takiego punktu, ze bedziemy sie zastanawiac, czy nam sie chce jeszcze ze soba gadac.

dokad zmierza relacja - 3 Bulaw, XVI Wieza, 5 Bulaw ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie

Nie wiem... jak to tu zinterpretowac. Mozliwe, ze podroz za granice i jakies spotkanie nawet na zywo gdzies tam kiedys. Mozliwa przyjazn.

Odpowiednio rozklad zweryfikuje: na koniec marca/poczatek kwietnia i dalej, jak bede widziala, co dalej. Takze weryfikacja bedzie przebiegala w dwoch etapach.

Napisano

On...

No napisal, ze zaprosil mnie bez wahania do znajomych, bo "mam moc". - Dowartościowuje Cię jako kobietę ;) Sprawia , że się uśmiechasz sama do siebie ;) inspirujesz Pana

jak ja nie lubię koła ;d - wydaje mi się ,że jeszcze sam nie wie co ma myśleć odnośnie tej znajomości . Jest otwarty na to jak się wszystko potoczy .

Jest otwarty na znajomość z Tobą , ale nie ma w nim uczuć jeszcze. Może za wcześnie .

Pan jest sentymentalny może? Przywiązuje dużą uwagę do szczegółów.

Ja...

Moja otwartosc. Lubie z nim pisac. Ciekawe sa te rozmowy. - no chęć nawiązania kontaktu z nim . Bardzo Pan Cię ciekawi ;)

cieszysz się ze znajomości ;) ale nic nie czujesz (tak mi się wydaje ) . Bardzo go lubisz po prostu.

że jesteś inteligentną kobietą . I że nie da się Ciebie łatwo omamić .

co nas laczy: Krol Monet + III Cesarzowa ---> suma 0 Glupiec, suma HB III Cesarzowa

Pan też ma dzieci ?

jak bedzie ukladac sie znajomosc do konca marca 2013? - XXI Swiat, Rycerz Mieczy, XV Diabel ---> suma XXI Swiat; suma HB IX Eremita

niestety ja tutaj widzę jeszcze przez jakiś czas dużą chęć rozmowy (bardzo długie rozmowy ) a potem jakoś tak samo umrze .

dokad zmierza relacja - 3 Bulaw, XVI Wieza, 5 Bulaw ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie

hmmm... mam nadzieję , że wybaczysz , że widzę czarno :)

moim zdaniem do rozpadu . Że to się będzie powoli "spalać"

• Lubię to! 1
Napisano

Znajomosc jest ciekawa... ale nie ma tu nic glebszego. Zreszta 4 Bulaw pokazaly to dobrze. Jest ciekawosc i ogolnie mile to, co pisze pan.

No wlasnie... z ciekawosci rozklad. Dzieki ogromne za pomoc w interpretacji. :bukiet:

Napisano
On...

Owszem, moc osobowosci, charakteru i kobiecosci.. ;) na pewno dzialasz na facetow elektryzujaco :)

Przeznaczenie? Karma? Chodza mu po glowie?

Pewnie mysli sobie co bedzie, to bedzie.. a noz widelec sie uda ;)

Przyjazn. I ogolnie towarzystwo, ktore moze soba cos nawzajem wniesc: np. wymiana wiedza itd.

Samotnosc i pustkę, poczucie wyobcowania.

Duzo wyciaga z przeszlosci, tzn. tych zaleznosci, ktore sa gdzies tam miedzy tym co tworzy chociazby a nasza teraz znajomoscia.

Albo bierze Cie pod wlos jako tego, ktory tyle przezyl, biedaczek... romantyczny i w ogole ideal, pozal sie Boze.. ale zobaczysz sama :P

Ja...

Moja otwartosc. Lubie z nim pisac. Ciekawe sa te rozmowy.

Potrzebujesz wsparcia emocjonalnego, rozmow, wymiany mysli i energii.

i czy nie jest przypadkiem zajety?:P

W zasadzie nic szczegolnego. Fajne towarzystwo, milo sie gada, ale to na tyle.

Miło, przyjemnie, dupy nie urywa. Ja mam swoje zabawki, Ty swoje i tak sie razem bawimy.

Staram sie mu dorownac intelektualnie.

A nie starasz sie przy nim hamowac emocjonalnie? Bo dla mnie to karta dystansu, takiego silowego ;)

Hmmm.. dzieci ?:D moze je ma również? no i wiele byście dzieciakom oddali :)

Ogolnie nadal beda rozmowy przez neta. Ogolnie mozemy dojsc do takiego punktu, ze bedziemy sie zastanawiac, czy nam sie chce jeszcze ze soba gadac.

Mozecie sie spiac o jakas ********, jakas roznice pogladow- ktora dla Ciebie moze byc nie do przyjecia, a dla niego blahostka.

Ewentualnie okaze sie, że Pan nie jest taki idealny ;P

Moze byc pożądanie i taka gra na fronty - kto pierwszy sie podda, tego bęc.

Nie wiem... jak to tu zinterpretowac. Mozliwe, ze podroz za granice i jakies spotkanie nawet na zywo gdzies tam kiedys. Mozliwa przyjazn.

Chyba masz jakies ambitniejsze plany co?:P Podejrzewam, że juz myslisz o spotkaniu, bedzie romantyucznie i td

walczysz z obawami i bijesz sie - hormony szaleja ;)

ale mysle ze pozostaniecie glownie przyjaciolmi. Nie widze kart zwiazku, bo cos sie rypnie - na gorsze

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Nie, Solarku. Absolutnie nie rozpatruje tej znajomosc pod katem romansidla. Pan jest w dodatku mlodszy ode mnie, ale ogolnie zaskoczyl mnie.

Takze nie rozpatrywalam tego w kontekscie zwiazku... no wlasnie... znajomosci bardziej. Ciekawa bylam po prostu, czy przetrwa, jak niektore takie znajomosci (nieraz po 2-3 lata, ciekawe bardzo) czy po prostu rozmyje sie...

Dla wyjasnienia... to ten stad. :)

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/66219-znikajacy-komentarz.html

Rozklad rozpatruje w kontekscie znajomosci a nie partnerstwa mozliwego. Ogolnie ciekawia znajomosci netowe... jako ze jedne sa mniej inne bardziej dlugotrwale. Takze ogolnie ciekawil mnie zarys tej tutaj znajomosci.

Edytowane przez SacralNirvana
literowka. nie SIE a MNIE mialo byc. :D
Napisano (edytowane)

On...

Dzięki Niemu Wasza znajomość "nabiera rumieńców"

Że Wasze poznanie nie jest przpadkowe

Radość ogromną :-)Czerpie przyjemność z tych kontaktów

"Duzo wyciaga z przeszlosci, tzn. tych zaleznosci, ktore sa gdzies tam miedzy tym co tworzy chociazby a nasza teraz znajomoscia" - zgadzam się

Ja...

Strasznie Ciebie ciągnie do Niego :)

"Ze facet jest inteligentny" - No, Ty wiesz najlepiej, co myślisz:-)

Jesteś otwarta i chcesz, by ta znajomość rozwijała się.

Na zewnątrz tego zaufania nie pokazujesz, dystansujesz się.

Świeżość relacji. Gołym okiem widać Wasz zapał, spontaniczność a w Królu monet może przejawiać się Wasze pragmatyczne nastawienie do znajomości.

Atmosfera ochłodzi się, emocje opadną, ale nadal będzie Was ciągnąć do Siebie...

Poznacie się bliżej, zdążycie ocenić, jakieś Wasze wyobrazenia legną w gruzach.... Wg mnie znajomość "rozmyje się"...

Edytowane przez Davisa
ogólny wygląd - -poprawki
  • Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Witam

Bardzo mnie to zastanowiło, czy aby Pan nie zajmuje się podobnie jak Ty ezoteryką i chce Cie wprowadzić do grona podobnie myślących osób

A tak odnośnie Pana gwoli uzupełnienia powyższych pięknych interpretacji posłużyłam się SS i co się wykluło

"Król wróżek zbliża się do swych włości" - 238 stopień skorpiona

Król wróżek czyli cesarz o cechach maga - zbliżą się do swych włości, a wiec nie byle jakich bo skoro król to i włości królewskie. Z reguły do swych posiadłości czuje się sentyment, zażyłość. Włości to miejsce, do którego się należy i w którym dobrze się czuje, to takie swoiste połączenie energetyczne. Zbliżać się do swoich włości - czyli powracać skądś z daleka po jakiejś przerwie, nieobecności (mieliście chyba chwilę przerwy w kontaktach) .Królewskie włości posiadają wszelkie cechy cesarzowej, emanują dobrą energię, obfitością, przyjazną atmosferą. Dorównujesz panu w każdym calu na zasadzie naczyń połączonych. A sam zwrot "król wróżek" - aż nadto wymowny.

Z kolei co Ty na to

"Świt - luminescencja brzasku na wschodnim niebie" - stopień 147 lwa

Jesteś na etapie wyłaniania się światła z ciemności (skojarzyło mi się to z gwiazdą) - czyli jest to najlepsza pora na robienie planów i postanowień, a także rozmyślanie o wszelkich nowych zadaniach, które masz jeszcze przed sobą. Możesz mieć poczucie, że wreszcie pojawia się szansa na nowy początek. Możesz doświadczać siły wyobraźni - wszystko to może nadać Twojej energii doskonały kształt na nadchodzący dzień. Symbol zachęca, aby wykonywać jakieś poranne rytuały typu medytacja, joga , tai -chi, aby w pełni zrealizować swój potencjał.

Reasumując - musisz stopniowo realizować nadarzające się okazje, będziesz mieć poczucie, że przestajesz poruszać się w ciemności. Będziesz również powoli ujawniać swoje sprawy, myśli, zamiary.

Dużo zainteresowań Was połączy i co za tym idzie wymiana zdań. Zapowiada się spokojna, ale interesująca znajomość

Tak to widzę.

Edytowane przez Kędry
Napisano

Wow... Kedry... jestem absolutnie pod wrazeniem. Tyle cennych informacji. Bardzo, bardzo Ci za nie dziekuje. No musze sie jeszcze dokladnie wczytac. DZIEKUJE... :bukiet:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

On...

Pozytywne nastawienie i myślenie...Pan jest pewny siebie i ma w sobie ogromny potencjał...tryska energią i Cię nią "zaraża"...;)

"Przeznacznie" - bardzo możliwe :)...ponad to Pan chyba wychodzi z załozenia ~ "Nawet jeśli znajdujesz się na właściwej drodze, zostaniesz przejechany, jeśli będziesz na niej siedział” - więc działa, realizuje różne pomysły etc...:)

Hmm...jest pełen ciepłych uczuć, na ten moment zapewne takich bardziej przyjacielskich...ale coś sprawia że czuje się samotny - brakuje mu czegoś...

No tak ja wyżej - ciepłe uczucia - przyjaźń...pokazuje ci że możesz na Niego liczyć,że Wasza znajomość daje mu sporo radości...no i chyba to że się do Ciebie przywiązał (?)

Ja...

Jesteś otwarta na kontakty z Nim...wnosisz swoją energię - zainteresowania, pomysłowość etc...

"Ze facet jest inteligentny" ~ i samotny...

Czujesz się w tej relacji bezpiecznie - jesteś z niej zadowolona, ale uczuć gorących to tutaj nie widać...z drugiej zaś strony - gdzieś tam w głębi czujesz że gdybyś zechciała i wykazała troszkę inicjatywy w kierunku stworzenia głębszej relacji/związku - to były to związek ciepł i dobry (?)...

"Staram sie mu dorownac intelektualnie." - ale i dystans...oraz chyba to ze jesteś sama (?)...

Obydwoje jesteście ludźmi bardzo stabilnymi, zarówno życiowo jak i emocjonalnie...

Moim zdaniem nadal będziecie gadać ze sobą przez neta...ale mogą sie pojawić jakieś nagłe zachowania - sytuacje nad którymi ciężko Wam będzie zapanować...

A ja to widzę baaardzooo romansowo (nie bij :):* )...myślę że spotkacie się - mnie 5 Buław baaardzo często pokazuje spotkania takie face to face (no...z sex'em w tle :) )...a Wieża to dla mnie tutaj nic innego jak jakieś poważne "tąpnięcie" w Waszej relacji - nagła zmiana jej struktur (co potwierdzają karty wyżej)...:)

Napisano

A ja to widzę baaardzooo romansowo (nie bij :):* )...myślę że spotkacie się - mnie 5 Buław baaardzo często pokazuje spotkania takie face to face (no...z sex'em w tle :) )...a Wieża to dla mnie tutaj nic innego jak jakieś poważne "tąpnięcie" w Waszej relacji - nagła zmiana jej struktur (co potwierdzają karty wyżej)...:)

A mnie 5 buław niestety nie pokazuje spotkania w realu, kiedy znajomość zaczyna się w necie :-( Ot, taka pisanina.... Choć często miła i przyjemna...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
A mnie 5 buław niestety nie pokazuje spotkania w realu, kiedy znajomość zaczyna się w necie :-( Ot, taka pisanina.... Choć często miła i przyjemna...

Oki oki - rozumiem :) Wiem ze z kartami u każdego różnie...mnie samej 5 Buław przeróżnie pokazuje - np. kiedyś miałam w kartach dnia na relację z Panem (w celu nauki) no i 5 Buław pokazała mi telefon od Niego, baardzo chciał pogadać, no może nie sam telefon - tylko to, że ciężko Nam się gadało bo wokól Niego było pełno innych Panów którzy ostro gawędzili - więc po chwili zaproponowałam przełożenie rozmowy na kilka chwil później - ponieważ za głośno było (jak dla mnie pięknie to 5 Buławeczka pokazała)...ale wieeeleee razy spotaknia face to face mi pokazuje, także jak stawiam komuś...

A tutaj patrzę na nią nie jednostkowo, a w kontekście 2 kart pozostałych i sum - stąd taka moja interpretacja - która przecież wcale prawidłowa być nie musi - uczęęę się :*...

Napisano

A tutaj patrzę na nią nie jednostkowo, a w kontekście 2 kart pozostałych i sum - stąd taka moja interpretacja - która przecież wcale prawidłowa być nie musi - uczęęę się :*...

Ja też... :-) I wcale nie neguję Twojego postrzegania kart. Piszę jedynie o swoich doświadczenich - mnie 5 buław pokazywało zawsze wirtualny flirt, takie fiu bździu w efekcie, jeśli znajomość zaczęła się w necie :-)

Gość gość5
Napisano

Ja tu widzę fascynację- intelektualną, zgranie umysłowe, bardzo dobre samopoczucie w towarzystwie tej drugiej osoby....

widac dzielącą was odległość, i bardzo intensywne działania/kontakty, przyciąganie....... pomimo tej odległosci ........

tu na dwoje babka wrozyla- 3 bulaw to szukanie mozliwosci spotkania/kontaktu twarza w twarz- a takze podroz, Wieza- przelamanie tego co bylo dotychczas a 5 buław- koniecznos zmiany hm... bedzie dążenie do spotkania- tak to widzę..............

• Maestro
Napisano

On na dobrą sprawę nie wie co ma mysleć,ale zawróciłaś mu w głowie, jest Tobą zafascynowanym, to pewne,Ciebie natomiast cieszy ta znajomość,pokazujesz mu się od strony intelektualnej, bez kokieterii, wolisz,zeby ujrzał w Tobie inteligentną babke, z którą można pogadac o wszystkim, a nie zalotną trzpiotkę. Do końca marca będzie sporo rozmów, ale i sporów,ja myślę,że może byc ostro,ale z drugiej strony coś Was będzie trzymac przy sobie,taka chemia. A relacja zmierza ku pokonaniu odległości między Wami, ja myślę,że Wy się spotkacie, 5 buław pokazuje mi zarówno kontakty, gdzie ktoś nie odpuszcza, jak i spory,w każdym razie ta karta jest bardzo gorąca, jak patrzę nas nią,to dosłownie wyczuwam jej ciepło, aż mnie parzy. Ponadto ta karta pokazuje mi konkurencję, że jest koło mnie więcej niż jeden facet zainteresowany bliższym poznaniem mnie,możliwe, że i u Ciebie ktoś się jeszcze pojawi i będzie wybór:)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Moge co nieco zweryfikowac, chociaz jest to na razie tylko wstepna weryfikacja. Reszte pozniej, jak bedzie cos wiecej.

Wiec odnosnie tego punktu:

Nie zwracalam uwagi wczesniej, ale pan jest z miasta oddalonego tylko o 40 km od mojego rodzinnego miasta. Wiec jestesmy wstepnie umowieni na kawe, jak tylko tam bede. Pan przyjedzie wtedy do mnie, takze mamy w planie spotkanie na wakacjach. Wiec tu 3 Bulaw moze rzeczywiscie pokazywac podroz za granice.

Ciekawe, co znaczy te XVI Wieza + 5 Bulaw. Widac w kazdym razie, ze cos runie.

A co? Czas pokaze. :icon_smile2:

Inez...

5 buław pokazuje mi zarówno kontakty, gdzie ktoś nie odpuszcza, jak i spory,w każdym razie ta karta jest bardzo gorąca, jak patrzę nas nią,to dosłownie wyczuwam jej ciepło, aż mnie parzy. Ponadto ta karta pokazuje mi konkurencję, że jest koło mnie więcej niż jeden facet zainteresowany bliższym poznaniem mnie,możliwe, że i u Ciebie ktoś się jeszcze pojawi i będzie wybór:)

Tak, na ten moment jest dwoch panow, ktorzy nalegaja na spotkanie w realu na wakacjach face to face... Ten i jeszcze jedne (ten drugi chce przyjechac specjalnie z Holandii na ten czas), takze tak w kontekscie konkurencji.

A jak dalej... czas pokaze.

Edytowane przez SacralNirvana
dopisek
Gość SooYoung
Napisano
Ciekawe, co znaczy te XVI Wieza + 5 Bulaw. Widac w kazdym razie, ze cos runie.

hmm... może być seks, także "tornado" fizyczne i emocjonalne :)

Jest tu fascynacja i chęć szybkiej realizacji znajomości.

Obydwoje w świecie, czyli zagranicą ale i w swoich światach, ale macie szybki kontakt no i jakieś fluidy które dadzą coś nowego - w Eremicie jest tez doświadczenie życiowe, dzielenie się swoja wiedzą.

Napisano

No, to prawda. Dobrze nam sie gada... :) Podobne zainteresowania itd. :)

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikuje

Ogolnie nadal beda rozmowy przez neta. Ogolnie mozemy dojsc do takiego punktu, ze bedziemy sie zastanawiac, czy nam sie chce jeszcze ze soba gadac

.

Byl bardzo intensywny kontakt netowy. Rozne pogaduchy, duzo w ezo tematyce.

Tu akurat nie wiem. Mialo byc, ze jak przyjade do PL to sie spotkamy na kawe. Z uwagi na fakt, ze paszport nie wyrobiony jeszcze, nie pojechalam. Na razie netowo kontakt jest nadal, chociaz go nieco przyhamowalam. Nie odpisuje tak szybko na wiadomosci itd.

Co dalej, zobaczymy... ale no konktakt stale jest.