maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Witam, Zapytałam kart o to, jak pan, z którym jestem w relacji karmicznej, będzie zapatrywać się na naszą znajomość pod koniec marca... Między nami powstały nieporozumienia bądź bardziej niedomówienia i w efekcie zerwanie kontaktu, a wg kart ma nastąpić odnowienie tej relacji... Sąd (odpowiedź), tło: 8 kielichów, Rycerz Kielichów, As Buław => Siła Widać odnowienie kontaktu, który jednak w panu wywoła mieszane uczucia... Będzie chciał sobie wszystko jeszcze raz przemyśleć i troszkę podejdzie do wszystkiego z dystansem... Z drugiej strony może czarować, chcieć pokazać się od jak najlepszej strony... Dużo w nim emocji karty pokazują i rozdarcie, w jaką stronę tę relację kontynuować... Wydaje mi się, że na rozmyślaniach pana tylko się skończy. Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Sąd (odpowiedź), tło: 8 kielichów, Rycerz Kielichów, As Buław => Siła znajomość się odnowi,ale on będzie cały czas niepewny, cały czas nie będzie wiedział czy chce, czy nie,taki romantyk,marzyciel dla mnie, co patrzy w dal i szuka cudu na niebie chyba..będzie jeszcze zagubiony mocno, ale w tym asie widac zdecydowaną,męska inicjatywę, więc może weźmie sprawy w swoje ręce.. Cytuj
maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Sąd (odpowiedź), tło: 8 kielichów, Rycerz Kielichów, As Buław => Siła znajomość się odnowi,ale on będzie cały czas niepewny, cały czas nie będzie wiedział czy chce, czy nie,taki romantyk,marzyciel dla mnie, co patrzy w dal i szuka cudu na niebie chyba..będzie jeszcze zagubiony mocno, ale w tym asie widac zdecydowaną,męska inicjatywę, więc może weźmie sprawy w swoje ręce.. Romantyk, marzyciel - to ten typ Szkoda, że po asiku nie dociągnęłam karty...nie wiem, dlaczego w sumie Wydaje mi się, że jeśli pan ode mnie nie otrzyma jednoznacznych sygnałów, to sam nie ruszy... Całą ta relacja to takie wahanie się właśnie, czekanie...poddanie się losowi... Eh...niech ja tylko pana dorwę wreszcie...bo już dłużej nie strzymam Dziękuję, Inez Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Romantyk, marzyciel - to ten typ Szkoda, że po asiku nie dociągnęłam karty...nie wiem, dlaczego w sumie Wydaje mi się, że jeśli pan ode mnie nie otrzyma jednoznacznych sygnałów, to sam nie ruszy... Całą ta relacja to takie wahanie się właśnie, czekanie...poddanie się losowi... Eh...niech ja tylko pana dorwę wreszcie...bo już dłużej nie strzymam Dziękuję, Inez Dorwiesz,powiadasz? Cytuj
maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Dorwiesz,powiadasz? A jak O ile będzie okazja, oczywiście Cytuj
Davisa Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Witam, Zapytałam kart o to, jak pan, z którym jestem w relacji karmicznej, będzie zapatrywać się na naszą znajomość pod koniec marca... Między nami powstały nieporozumienia bądź bardziej niedomówienia i w efekcie zerwanie kontaktu, a wg kart ma nastąpić odnowienie tej relacji... Sąd (odpowiedź), tło: 8 kielichów, Rycerz Kielichów, As Buław => Siła Widać odnowienie kontaktu, który jednak w panu wywoła mieszane uczucia... Będzie chciał sobie wszystko jeszcze raz przemyśleć i troszkę podejdzie do wszystkiego z dystansem... Z drugiej strony może czarować, chcieć pokazać się od jak najlepszej strony... Dużo w nim emocji karty pokazują i rozdarcie, w jaką stronę tę relację kontynuować... Wydaje mi się, że na rozmyślaniach pana tylko się skończy. Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Pan będzie chciał uwolnić się z tej relacji. Sąd to odnowienie, ale też uwolnienie a w tle 8 kielichów i as .... Cytuj
maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Pan będzie chciał uwolnić się z tej relacji. Sąd to odnowienie, ale też uwolnienie a w tle 8 kielichów i as .... Oj... Zastanawia mnie, co by było powodem... Może ta huśtawka emocjonalna? Trochę mnie to zmartwiło... Zobaczymy. Dziękuję, Davisa Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Pan będzie chciał uwolnić się z tej relacji. Sąd to odnowienie, ale też uwolnienie a w tle 8 kielichów i as .... Widzę to podobnie - tzn. uważam że nie tyle będzie się chciał uwolnić - co już podjął stanowczą decyzję o zakończeniu i poszedł w nowe... Cytuj
Kędry Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Witam, Zapytałam kart o to, jak pan, z którym jestem w relacji karmicznej, będzie zapatrywać się na naszą znajomość pod koniec marca... Między nami powstały nieporozumienia bądź bardziej niedomówienia i w efekcie zerwanie kontaktu, a wg kart ma nastąpić odnowienie tej relacji... Sąd (odpowiedź), tło: 8 kielichów, Rycerz Kielichów, As Buław => Siła Widać odnowienie kontaktu, który jednak w panu wywoła mieszane uczucia... Będzie chciał sobie wszystko jeszcze raz przemyśleć i troszkę podejdzie do wszystkiego z dystansem... Z drugiej strony może czarować, chcieć pokazać się od jak najlepszej strony... Dużo w nim emocji karty pokazują i rozdarcie, w jaką stronę tę relację kontynuować... Wydaje mi się, że na rozmyślaniach pana tylko się skończy. Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Witam Sąd na tej pozycji bardziej kojarzy mi się z odrodzeniem relacji -chociaż pan będzie na początku podchodził bez entuzjazmu, jakby nie był do końca przekonany o słuszności podjętej decyzji. Dużo zależy od Ciebie (moc), zadziałaj tak, aby przyniosło to zamierzony skutek, a jak to masz zrobić to Ty już wiesz najlepiej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi