Skocz do zawartości

jak będzie wyglądało moje życie, gdy sięod niego odetnę? weryfikacja będzie ;P

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gwiazda--Cesarzowa--Paź Monet odżyje, będę czuła się spełnioną kobietą, podejmę konkretne działania hmm zawodowe?

Napisano

Ja tu nie widze odciecia sie. Raczej nadal jakies plany (ewentualnie marzenia) i Ciebie w Cesarzowej. Dla mnie Paz Monet to zblizenie relacji a nie jej oddalenie. W podsumie masz Umiarkowanie a to dla mnie definitywnie kompromisy i godzenie sie.

HB z kolei podsum to XX Sad i II Kaplanka... :) Nie wiem, ale ja tu odciecia ni huhu nie widze...

• Lubię to! 1
Napisano

Nie uda się Tobie odciąć. Ale życie wyglądało by zupełnie inaczej i spotkałabyś kogoś z kim byłabyś bardzo szcześliwa. Weryfikacji wg mnie nie będzie - bo się nie odetniesz :)

• Lubię to! 1
Napisano
Gwiazda--Cesarzowa--Paź Monet odżyje, będę czuła się spełnioną kobietą, podejmę konkretne działania hmm zawodowe?

jesli się odetniesz powróci do Ciebie pogoda ducha, zapał do brania zycia pełna garścią i optymizm. Będziesz bardziej świadoma siebie i własnych potrzeb. Zaczniesz siebie realizować w pełni bo przyjdą nowe pomysły i możliwości. Staniesz się bardziej obowiązkowa, konkretna, rzeczowa. Mozliwe też, ze w paziu jest realizowanie się zawodowe.

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Gwiazda--Cesarzowa--Paź Monet --> Umiarkowanie

-------Sąd-------Słońce-------Moc------

----------Gwiazda------Kapłan----

----------------Głupiec--------

Gdybyś się odcięła...przede wszystkim ustabilizują się Twoje emocje, wyciszysz się, złapiesz równowagę ~ to Cię wzmocni i zaczniesz realizować siebie - swoje pomysły...widać tutaj też Twoją niunię - tzn. Córeczkę - Twój promyk który daje Ci sporo radości i motywacji...no, nie zalamiesz się, rozkwitniesz...:)

Napisano

aj, pewnie, że się uspokoje jak się odetnę, bo to najbardziej irytujący chłop pod słońcem wrrr

Napisano

Ale pytanie brzmi: "jak będzie wyglądało moje życie, gdy sięod niego odetnę? weryfikacja będzie ;P"

Moim zdaniem, czy Aga się odetnie, czy nie - dojdzie do równowagi, kompromisu - z nim, bez niego, ze sobą...

Napisano

Davisa... ale karty wyrzucaja rozne rzeczy przy okazji... :) Czasem pytanie jest o jedno a pokazuja sytuacje ogolnie...

Fakt... czas i autorka rozkladu zweryfikuja wszystko... :)

Napisano
Davisa... ale karty wyrzucaja rozne rzeczy przy okazji... :) Czasem pytanie jest o jedno a pokazuja sytuacje ogolnie...

Fakt... czas i autorka rozkladu zweryfikuja wszystko... :)

Wiem, wiem.. Sama tego doświadczam:-)

Gość gość5
Napisano

Gwiazda--Cesarzowa--Paź Monet to wyglada tak jakbys miala nadzieję, że nowy związek/ partner- nawet potencjalny pomoze Ci podjąć taka decyzję....

:( przykro mi ale ale chyba wyszły tu twoje mysli z serii" co by było gdyby..." samą radośc na myśl o tym jakby to było.... no chyba, że rzeczywiście jak juz sie odetniesz to spojrzysz w przyszłość z nadzieją i nowymi planami w głowie....