Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji

Agata123123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

krzyż celtycki

Karta nr 1 -królowa buław....... to pytający;

Karta nr 2 -3 kielichów...... to przeszkoda dla pytającego;

Karta nr 3 -świat....... to istota rzeczy, to co koronuje układ;

Karta nr 4 -10 kielichów........ to przeszłość dla sprawy;

Karta nr 5 -król kielichów........to stan obecny, który już mija;

Karta nr 6 -zmartwychwstańcie...... to najbliższa przyszłość;

Karta nr 7 -7 kielichów........to nasza aktualna pozycja życiowa;

Karta nr 8 -królowa kielichów........to nasze otoczenie i to, na co możemy liczyć;

Karta nr 9 -3 denarów......to nasze obawy, ale i nadzieje;

Karta nr 10-Kochankowie........ to ostateczny rezultat.

Moje pytanie - Jestem kilka miesięcy po rozstaniu! Jak będzie się teraz przedstawiała moja sytuacja sercowa? Czy jest szansa na poznanie kogoś nowego ?

Proszę o interpretacje mojego rozkładu?

Napisano

Wydaje mi się że były partner odchodzi już w zapomnienia.

Z powodu rozstania brak mi radości życia.

Moje marzenia o szczęściu rodzinnym legły w gruzach.

Jednak myślę że przyjdzie czas na przebudzenie i otrząsnę się, zacznę znowu patrzeć w przyszłość.

Być może poznam kogoś innego, za pośrednictwem jakiejś kobiety. Będzie on mądrym i doświadczonym mężczyzną.

Napisano

nie wiem czy to zmartwychwstanie, to nie jest przebaczenie byłemu partnerowi?

Gość Daffne
Napisano

Karta nr 1 -królowa buław....... to pytający;

Karta nr 2 -3 kielichów...... to przeszkoda dla pytającego;

Karta nr 3 -świat....... to istota rzeczy, to co koronuje układ;

Karta nr 4 -10 kielichów........ to przeszłość dla sprawy;

Karta nr 5 -król kielichów........to stan obecny, który już mija;

Karta nr 6 -zmartwychwstańcie...... to najbliższa przyszłość;

Karta nr 7 -7 kielichów........to nasza aktualna pozycja życiowa;

Karta nr 8 -królowa kielichów........to nasze otoczenie i to, na co możemy liczyć;

Karta nr 9 -3 denarów......to nasze obawy, ale i nadzieje;

Karta nr 10-Kochankowie........ to ostateczny rezultat.

Wg rozkładu jest między Wami niepewność być może relacja operała się na luźnych spotkaniach. Rozkład wskazuje by otworzyć się na siebie albo odpuścić sobie całkowicie (świat) by podjąć konkretne decyzje. Wciąż jest pamięć o pięknych chwilach wspólnie spędzonych u tego Pana i uuczucie jakie w nim sie tli, nadejdzie Sąd, a więc czas...rozliczenia się z tym co było...by przeistoczyła sie sytuacja uczuciowa w nową formę...wcale nie musi to oznaczać pojednania...wg zasług może nastąpić przebaczenie, ale nie koniecznie pojednanie. Pojawiają sie obawy, że relacja sie rozleci...stani koleżeńska...ostatneczny rezultat pokazuje jedynie, że wciąż będą wątpliwości w relacji i niepewność z jakichś względów...ponieważ któraś ze stron...zapewne Pan...waha się w sercu. Szkoda, że nie dociągnęłaś do karty Kochanków...bo to karta decyzji...ale nie wiadomo w ktorą stronę.

Napisano

nie wiem o jaki konkretny cza spytałaś tu widać jeszcze prawdopodobny powrót exa i ewentualnie wejście w jakiś trójkąt

Gość SooYoung
Napisano

Tak jest szansa na powrót partnera, a Ty zdecydujesz się mu wybaczyć. Będziesz żyć nadzieją na odbudowę relacji, ale przed wami jeszcze rozmowy i dogadywanie się, a potem trzeba będzie podjąć decyzje co dalej...

Dobierz kartę do Kochanków,to zobaczymy jak to się rozwinie

Napisano

Dociągam koło fortuny, ale z uwagi że dalej nie wiadomo to jeszcze dołożyłam jedną kartę, nie wiem czy słusznie. Wyszedł rycerz mieczy

Gość SooYoung
Napisano

Widzę to tak - ponieważ próby dogadania się przedłuża sie w czasie i sami nie będziecie wiedzieli na co się zdecydować to Los zrobi to za was -> koło fortuny.

Ryc mieczy to nagłe wydarzenia - wiec wydarzy się coś takiego że albo zwiążecie się na dobre albo wasze drogi się rozejdą.

Widać ze Los zadecyduje, więc chyba musisz zdać się na Przeznaczenie /los, ale skoro macie kartą Sądu - zmartwychwstanie, to też karta nadziei, więc myślę że nie zaszkodzi samej działać i wykorzystać sprzyjające sytuacje.