Madlen_88 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Jaka będzie/co się wydarzy? 5 monet+ 6 pucharów+ As pucharów--> Sąd Tak jakbym spotkała osobę z przeszłości i odnowiła z nią relacje. Trochę to nierealne bo to impreza 80km ode mnie. Ogólnie wydaje mi się, że na początku będzie beznadziejnie, a potem się rozkręci. Emocjonalna jakaś dla mnie chyba będzie. Pytanie czy to będą pozytywne czy negatywne emocje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Możesz się źle czuć z początku,wiesz jakis katar,przeziębienie etc., ale potem widac fajna zabawę, miłe gesty,mozliwe, że spotkasz kogoś,kogo już znałaś wczesniej Cytuj
Caliel Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 na poczatku bedziesz sie nudzic, moze byc dretwo, sztywnie i dosc ubogo, ale za sprawa towarzystwa (moze kogos kogo juz znasz) impreza sie rozkreci i nawet sie nie obejrzysz, a zleci zabawa, ktora bedziesz byc moze milo wspominala:) Moze nawet sie zadurzysz, czy zauroczysz w kims.. ale powinno byc w sumie milo tylko nie przesadzaj z odchudzaniem i glodowkami, ani kosmetycznymi zabiegami udanej zabawy Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Coś może się potłuć/jakieś szkliwo. Poza tym możesz troszkę wypić przez co możliwe ,że gdzies tam wrócisz w swojej głowie do wspomnieć,troche zasmutac badz ze znajomymi bedzie dyskusja na temat starych czasów:) W podsumie widać fajnie spedzony czas:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 A ja tak sobie myślę, że to może być tak...pojedziesz/pójdziesz na imprezę sama (tzn. bez Pana do pary) a tam kogoś spotkasz - kogoś z przeszłości, no i wrócą jakieś tam ciepłe uczucia które Was łączyły...niekoniecznie to będzie Pan - bo może to być jakaś bliska koleżanka (ale raczej Pan )... Teraz to może "popłynęłam"...ale jakoś tak... Miłej i Udanej zabawy ... Cytuj
Madlen_88 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 A więc impreza była baaardzo udana. Bawiłyśmy się świetnie do 5 rano. Spotkałam kolegę hiszpana, którego poznałam dwa lata temu, trochę się razem pobawiliśmy, a dzisiaj się znowu do mnie odezwał Poznałam też kilka nowych osób. Dziękuję wszystkim za interpretację ;* Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 5 kielichów-5 rano zatem pokazala czas:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi