Skocz do zawartości

Mój sen

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Nie wiem,czy rozkłady na sen dajemy,jak coś źle zrobiłam, to prosze o przeniesienie lub wykasowanie... Najpierw sen:

Miałam dzisiaj sen,który mnie zastanowił. Śniło mi się,że zaprosił mnie do siebie pewien mężczyzna, między którym a mną coś się tli, w chwili obecnej nie mamy kontaktu, bo nie doszliśmy do porozumienia w pewnej kwestii..Miałam go odwiedzić w niedzielę,w jego domu,wspominał, że będzie ciasto,które upiekła jego mama. Ponieważ on mieszka w innej miejscowości, wiedziałam, że musze jechać pociągiem i autobusem. Spytałam o nr autobusu, powiedział, ze nr 178 i że mniej więcej o 10.40 będzie odjeżdżał spod dworca. Podał adres,że mieszka przy ul.Łanowej.Gdy wychodziłam pojawiła się koło mnie mała dziewczynka, pucułowata blondyneczka, która nie była moim dzieckiem, ale stanowiła moją rodzinę. Chciała je4chac ze mną. Ponieważ mam wewnętrzny lęk przed jazdą samej pociągiem zrobiło mi się raźniej,poszłyśmy, po drodze przypomniałam sobie,że dzieci do lat 4 nie musza mieć biletu, spytałam zatem o jej wiek.Odparła, że ma 3,5 roku.Przyjechał pociag,ale nagle zrobiło sie zamieszanie na dworcu,bo nie wiedziałam gdzie wsiąść i jakas kobieta krzyknęła, że dziecka nie ma.Spojrzałam, że jest na schodach, zawołałam ją,a ona nie patrząc na mnie od razu wskoczyła do pociagu.Na szczęście dogoniłam ją. Gdy dojechałyśmy do G. okazało się, że spóźniłyśmy się na autobus i trzeba czekać. Ja nagle stwierdziłam, że przeciez on i tak nie czeka na mnie i ...zrezygnowałam z odwiedzin i wróciłam do domu. Gdy byłam na miejscu siostra mi poweidziała, ze powinnam chociaż go zawiadomić dlaczego mnie nie ma, bo on na pewno czeka. Zadzwoniłam w nerwach, wytłumaczyłam, a on przyjął to na spokojnie,z usmiechem.

Teraz rozkład:

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Moc

chyba tematyka snu dotyczy hamowania namiętności, radzenia sobie z emocjami, uczuciami

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 7 buław - tak, dotyczy ostatnich nerwowych sytuacji

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Cesarz 8 mieczy Pustelnik - nie wiem, bo te karty takie bardzo ograniczające

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Król Monet Król Mieczy - nie mam pojęcia, chyba, że chodzi o dwóch mężczyzn koło mnie

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 3 monet Cesarzowa - może to, że wzbudzam zainteresowanie?? Jednoicześnie,to ja mam mozliwośći decyzyjne??

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 8 buław 10 kielichów - cos poszło w ruch, w dobrym kierunku, osiągnę spokój ducha

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 2 monet 10 monet - trzeba podjąc decyzję dot.tego czego ja tak naprawde chcę??

7-przed czym ostrzega sen? Kapłan - żebym uważała na zasady i moralność, mam tego nie tracić

8-do czego zachęca sen?. 6 mieczy Koło Rycerz Kielichów - powinnam zdać się na los i słuchac swojej intuicji i przeczuć

Gość Daffne
Napisano

Sen dotyczy Twojej relacji z Panem. Zmierzanie na spotkanie oznaczać może fakt, że dążysz do pogłębienia relacji z Panem, miałaś nr autobusu, ulicę, a więc doskonale wiesz co należy czynić by relację pogłębiać. Doszły do tego komplikacje, które zapewne symbolizują Twoje trudności i ograniczenia, jakie musiałabyś pokonać by z Panem być.

Z kolei dziewczynka...to symbol nowe idei w Tobie samej...to jakby świeża nowa Ty, która być może "urodziła" się...jakies 3,5 roku temu i wciąż dojrzewa do zmian. To tak po krótce bez patrzenia na karty co prawda, ale widać, że powinnaś kierować się intuicją i tym co Ci wewnętrzny głos podpowiada.

Napisano

Podróż autobusem lub pociągiem we śnie obrazuje Twoje życie sterowanie z zewnątrz, jakby przez przeznaczenie (również godzina odjazdu może to sygnalizować 10. 40 - poziom między Kołem fortuny a mocą lub sprawiedliwośicą). Nie możemy przecież sami zmienić trasy. Sam numer autobusu 178 - w symbolice liczb i liter (w kabale i numerologii liczby są jednocześnie literami) -wskazuje, że w chwili obecnej stoisz przed ważną zmianą w życiu, ale jakby nie końca masz wpływ na przebieg tej zmiany. W tarocie liczba ta mieści się pomiędzy kartami AW Słońce i Sąd - z tym, że bliżej już jesteś Odrodzenia, więc wszystko zmierza w bardzo dobrym kierunku.

A mała dziewczynka, która śmiało wskoczyła do pociągu - po pierwsze może to być Twoje dziecko, które się urodzi, ponieważ jest wpisane w Twoje przeznaczenie, a po drugie sen może Cię zachęcać do takiej odwagi, jaką ma ta mała dziewczynka, by śmiało kroczyć swoja drogą, nie oglądać się boki. A spóźnienie się na autobus to nic innego jak brak zdecydowania i wizji jak dalej postąpić. Więcej zdecydowania i odwagi, a wszystko będzie dobrze (Ul. Łanowa = Cesarzowa, przecież mogą to być łany zbóż). Wyjaśnić wszystko szczerze nie cofać się. Ze strony pana są pozytywne emocje - wiec je wykorzystać.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Wasze interpretacje dały mi dużo do myślenia.Nr 178 odszukałam w Symbolach Sabiańskich i przezyłam szok, bo się dużo zgadza...

Napisano

Symbole jeszcze nie raz Cię zszokują.... swoją precyzją odpowiedzi. Spróbuj je losować po odpowiednim ułożeniu - wtedy dopiero potrafią zaskoczyć swoim przesłaniem .

• Maestro
Napisano
Symbole jeszcze nie raz Cię zszokują.... swoją precyzją odpowiedzi. Spróbuj je losować po odpowiednim ułożeniu - wtedy dopiero potrafią zaskoczyć swoim przesłaniem .

Z tym, ze ja losuję w necie,ale już mnie zdązyły zszokowac jak o kilka spraw spytałam...

Napisano

Miałam go odwiedzić w niedzielę,w jego domu,wspominał, że będzie ciasto,które upiekła jego mama.

Przeoczyłam podczas interpretacji - to jest bardzo cenna wskazówka- masz go odwiedzić w niedzielę, a więc nie jest to zwykły dzień i co ciekawe będzie ciasto - a więc ma w perspektywie zbudować z Tobą lesze życie, takie słodkie, dostatnie, harmonijne, w którym celebruje się każdą chwilę spędzoną razem, a nie takie szare jak zwykły dzień czy powszedni chleb.Ale do takiego życia trzeba się właściwie przygotować , wszystko zaplanować, tak jak się przygotowuje do niedzieli czy do odwiedzin gości.

• Maestro
Napisano
Miałam go odwiedzić w niedzielę,w jego domu,wspominał, że będzie ciasto,które upiekła jego mama.

Przeoczyłam podczas interpretacji - to jest bardzo cenna wskazówka- masz go odwiedzić w niedzielę, a więc nie jest to zwykły dzień i co ciekawe będzie ciasto - a więc ma w perspektywie zbudować z Tobą lesze życie, takie słodkie, dostatnie, harmonijne, w którym celebruje się każdą chwilę spędzoną razem, a nie takie szare jak zwykły dzień czy powszedni chleb.Ale do takiego życia trzeba się właściwie przygotować , wszystko zaplanować, tak jak się przygotowuje do niedzieli czy do odwiedzin gości.

No właśnie nad tym motywem też myslałam i miałam podobne odczucia jak TY...

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Odnośnie informacji zawartych w moim śnie...powiem tak, nie znam jego adresu, tylko nazwę dzielnicy, w której mieszka..Sprawdziłam w necie..Taka ulica (Łanowa) rzeczywiście istnieje w jego dzielnicy, co więcej dojeżdża tam autobus nr...178!! Ja o tym nie miałam pojęcia, dzisiaj coś mnie tknęło i sprawdziłam..