Skocz do zawartości

czy odezwie się w weekend?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 puchary--Umiarkowanie--As mieczy do asa dociągnięte Królowa Monet/Paź mieczy nie odezwie się chociażby chciał, hmmm nie odezwie się bo go infiltruje jakaś baba czy boi się dyskusji ze mną?Ten As mieczy mnie ostatnio prześladuje w pytaniach o pana, chyba dlatego, że wisi nad nami poważniejsza rozmowa, której oboje chyba unikamy... albo to moja chęć odcięcia się od cholery

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No jak dla mnie Kotek to On się nie odezwie - przez co możesz być z deka zuuaaa :(...

Gość Daffne
Napisano

Cisza będzie i możliwe, że się nieco zezłościsz i sama coś napiszesz przez co może być droczenie się słowne.

Napisano

zła to jestem na niego od wczoraj ;)) ale się do wszy nie odezwe ;)))

Gość Daffne
Napisano
zła to jestem na niego od wczoraj ;)) ale się do wszy nie odezwe ;)))

no to będzie chyba mała "wojna" na słowa albo w niedzielę albo po weekendzie

Napisano

w poniedziałek mam imieniny jak o nich zapomni, to bedzie ogromna wojna na słowa ;))))

Gość Daffne
Napisano
w poniedziałek mam imieniny jak o nich zapomni, to bedzie ogromna wojna na słowa ;))))

o widzisz no to ten poniedzialek tak mi własnie "pachnie", ale oby nie :okok:

Napisano

hehe liczyć nie umiem, imieniny to ja mam we wtorek ;D a pan to chyba się odezwał, ale jako nie on , znowu mnie ktoś zaczepiał z obcego numeru gg

Napisano

Widać,że chcesz żeby się odezwał. Odczuwasz potrzebe wyjaśnienia sytuacja.

Myślę,że predzej ty byś wyszła z tą inicjatywą niż Pan.