pawel116 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Wysłałem CV do agencji pracy na stanowisko administracyjno-biurowe. Jaki będzie rezultat oczekiwania na odpowiedź? 10 pucharów + 8 buław + Rycerz mieczy/Śmierć Mogą się odezwać, ale ta Śmierć... Chyba, że mówi o transformacji problemu, czyli w tym przypadku braku zajęcia Jeśli mógłby ktoś się wypowiedzieć będę bardzo wdzięczny. Obiecuję zweryfikować. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 zdaje się, że nie będzie odzewu...umrze śmiercią naturalną czekanie (śmierć), ale życzę Tobie bym się myliła i zadzwonili Cytuj
pawel116 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Wiesz co aplikowałem już na to stanowisko w październiku i wtedy się odezwali, ale odmówiłem. Teraz szukają kogoś po raz drugi, ale możliwe, że się do mnie zniechęcili ;P Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Dwa pytanka mam jak rozumiem Śmierć to suma ? i chronolo czy całościowo ? Cytuj
pawel116 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Karty czytane całościowo, po ukośniku jest suma. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Więc ja widzę to tak...gdyby Śmierć zamykała rozkład - powiedziałabym że się nie odezwą, a tak - odezwą się i to dość szybko no i zaproszą Cię na rozmowę...wtedy będziesz musiał sie wykazać komunikatywnością - lub po prostu pokazało się że się nią wykażesz...widać że jesteś młodym inteligentnym Mężczyzną i jeśli nie postąpisz lekkomyślnie - jest duża szansa że otrzymasz tę pracę - nie wiem czy obecnie gdzieś pracujesz, jeśli tak - to suma tutaj ładnie pokazuje zmianę sytuacji - czyli zmianę pracy... No...tak to widzę, koniecznie zweryfikuj... Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Wysłałem CV do agencji pracy na stanowisko administracyjno-biurowe. Jaki będzie rezultat oczekiwania na odpowiedź? 10 pucharów + 8 buław + Rycerz mieczy/Śmierć oni maja komplet.... tak w moim odczuciu.... i poinformuje Cię, że to nieaktualne- w najlepszym przypadku, że odezwą sie jak cos bedzie....... Cytuj
iridos Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 obstawiam ze odzew będzie może szybciej niz myślisz i mogą zaprosić na rozmowę ale de facto nie widać co dalej Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Mi się wydaje po tych kartach, że się odezwa dość szybko. Z tym, że nie wiem czy Ty sie zdecydujesz. Jakby warunki Ci nie odpowiadały ewentualnie nie zakwalifikują Ciebie dalej. Cytuj
Vivere Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 10 pucharów + 8 buław + Rycerz mieczy/Śmierć od jakiegoś czasu obserwuję 10 pucharów i zauwazyłam, ze jak pojawia się na pozycji 1 ( na 3) to chocby nie wiem jak piękne karty były dalej, to pokazuje bezruch, brak kontaktu albo z dużym opóźnieniem- po fakcie. w 8 buław i Rycerzu mieczy natomiast, widziałabym rozmowę kwalifikacyjną. No nie wiem...chyb nic z tego. 2 Cytuj
Sanya Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Potwierdzam słowa Vivere, u mnie 10 kielichów na samym początku rozkładu mówi, że mamy to co mamy i na chwilę obecną już więcej nic się nie da zdziałać. Cytuj
pawel116 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Wysłałem CV do agencji pracy na stanowisko administracyjno-biurowe. Jaki będzie rezultat oczekiwania na odpowiedź? 10 pucharów + 8 buław + Rycerz mieczy/Śmierć Mogą się odezwać, ale ta Śmierć... Chyba, że mówi o transformacji problemu, czyli w tym przypadku braku zajęcia Jeśli mógłby ktoś się wypowiedzieć będę bardzo wdzięczny. Obiecuję zweryfikować. Pozdrawiam Dzisiaj z ciekawości sam do nich zadzwoniłem i powiedzieli mi, że to już nieaktualne. Tak więc nie doczekałbym się odpowiedzi... Dziękuję wszystkim za pomoc Edytowane 5 Lutego 2013 przez pawel116 Cytuj
Vivere Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Czyli 8 buław i Mieczowy to Twoja reakcja. No, ta 10 pucharów kolejny raz mówi nie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 heh... 10 to komplet- dlatego mówi "nie"........... kolejny raz mi to potwierdziła- bez względu na to na którym miejscu stoi........ Cytuj
Vivere Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 heh... 10 to komplet- dlatego mówi "nie"........... kolejny raz mi to potwierdziła- bez względu na to na którym miejscu stoi........ Będę ja szpiegowała dalej. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 A ja mam Bardzo Ważne dla mnie pytanko ~ Paweł - karty z neta ? czy sam stawiałes ? Cytuj
pawel116 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 A ja mam Bardzo Ważne dla mnie pytanko ~ Paweł - karty z neta ? czy sam stawiałes ? Nie, ktoś dla mnie stawiał. Cytuj
alathea Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 10 pucharow moglo mowic o dwoch rzeczach - ze to stanowisko idealnie by Ci pasowalo lub Twoj "profil"/cv do niego lub o tym, ze byles przekonany, ze ono juz "czeka" na Ciebie, praktyczne jest Twoje 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Oki...Dzięki za odpowiedź - pytam bo z moich obserwacji karty z neta tylko zamęt wprowadzają bo "często" mają się nijak do rzeczywistości...zatem powiem tak, jednak Śmierć pokazująca się w pytaniu o "wynik" czegoś (tym bardziej jako suma) to po prostu negatywna odpowiedź - nie ma lipy...zresztą sam to dobrze odczułeś bo o tym w swojej inter. napisałeś... No cóż ~ człowiek całe życie się uczy .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi