Gość sappir Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Królowa Pucharów, Królowa Monet, 6 Monet suma Kapłanka Ja widzę tu poczucie bezpieczeństwa zawodowego. Jeśli nawet coś miałoby pójść nie tak, to mogę oczekiwać pomocy od wpływowej kobiety. Chociaż sama nie wiem – przeważnie to ja wychodzę w Królowej Monet (?) Jakie jest wasze zdanie? Cytuj
Gość e Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Sappir a Ty szukasz pracy? Jak obecnie wygląda Twoja sytuacja zawodowa? Cytuj
Gość e Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 A bo jakbyś nie miała to moja interpretacja byłaby inna a tak uważam, że w pracy będzie stabilnie. Nie wydaje mi się abyś miała stracić posadę. Będziesz zadowolona. Oraz za wykonywaną pracę powinnaś dostawać należyte wynagrodzenie - tzn. że z czasem powinno być tak, że nie będziesz czuła, ze robisz dużo a zarabiasz marne grosze... takie wyrównanie (: Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Królowa Pucharów, Królowa Monet, 6 Monet suma Kapłanka Ja widzę tu poczucie bezpieczeństwa zawodowego. Jeśli nawet coś miałoby pójść nie tak, to mogę oczekiwać pomocy od wpływowej kobiety. Chociaż sama nie wiem – przeważnie to ja wychodzę w Królowej Monet (?) suma pokazała, że Ty sama wiesz jak jest- a w kartach widać Twoje zadowolenie i stabilizację materialna- nawet powiedziałabym, ze moze bedziesz miec tyle pieniazkow, że bedziesz w stanie kogos wspomoc finansowo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lutego 2013 Maestro Napisano 2 Lutego 2013 Osiągniesz spełnienie w pracy, być moze dzieki czyjemuś wsparciu,powinno byc dobrze finansowo:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Ja w kielichowej widzę jako spełnienie twoje,praca zgodnie z twoimi życzeniami,skuteczne działania w tym kierunku i duze pole do popisu. To ile włożysz w prace-tyle samo otrzymasz(6 denarów)- i tutaj jako Kapłanka masz wysoką pozycje tyle,że kieruj się tym co mówi Ci intuicja i serce(kielich) ale nie poddawaj się tylko dąż w tej denarowej. Zachowaj równowage. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Królowa Pucharów, Królowa Monet, 6 Monet suma Kapłanka Będzie stabilnie - widać pracę w dobrym zespole...będziesz współpracowała z fajnymi ludźmi - tak to widzę...możliwa znaczna poprawa sytuacji finansowej/wzrost dochodów... Cytuj
iridos Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 jeśli możliwy awans to prawdopodobny wielce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi