Skocz do zawartości

I mój status zawodowy dfo końca 2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Moj status zawodowy do końca 2013 r. Mam stałą pracę na etacie, obecnie dokształcam się we włanym zakresie,aby zdobyć kolejne kwalifikacje.

7 mieczy 6 monet Królowa Kielichów Król Kielichów

widać moje kombinowanie,aby wyjść na swoje,na końcu para się pokazała, czyżbym miała wejsć w układ z jakimś życzliwym mężczyzną, który mi pomoże znaleźć lepszą pracę?

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Tą 7 Mieczy to bym odczytała jako zbieranie dodatkowych kwalifikacji, poszerzanie swoich zainteresowań aby być może trafić na coś co byś chciała robić zawodowo i co by Ci sprawiało przyjemność w tej 6 Monet. Co by Ci sprawiało przyjemność, ale także abyś otrzymywała za to odpowiednie wynagrodzenie. Dwie ostatnie karty to tutaj mam pewien problem, ale skłaniałabym się ku temu, że nawiążesz współpracę - podpiszesz umowę albo jakaś korekta w obecnej umowie - z pewnym Panem - Szefem, która da Ci stabilizację i poczucie bezpieczeństwa. Ogólnie nie powinnaś raczej się martwić o pracę (:

Napisano

skończysz już jakiś kurs/czy szkołę i będziesz szukać kolejnej rzeczy do dokształcania się . jeżeli Q kieli to Ty , to ja bym widziała w królu kieli jakiegoś nauczyciela jeszcze . a pracować , to wydaje mi się , że będziesz pracować ;)

• Maestro
Napisano

O pracę raczej się nie martwię, bo mam stabilna pozycję, bardziej jednak martwi mnie to, że nie dają mi mozliwości rozwoju,całą wiedze jaką w obecnej firmie nabywam zawdzięczam tylko i wyłącznie sobie, bo sama się "doszkalałam" choćby ze zwykłej ciekawości, dzięki czemu wiem więcej.Męczy mnie jednak to, że firma sama z siebie, mimo moich usilnych próśb,nie inwestuje w pracowników.

Gość sappir
Napisano

A moim zdaniem będziesz szukała sposobów na zaspokojenie swoich potrzeb. Chyba chciałabyś robić już coś innego, nowego, chcesz rozwijać się. Oczekujesz, że firma powinna wspomagać ciebie w tych działaniach (doszkalaniu) chociażby finansowo. I moim zdaniem może się udać ten plan:)

Napisano (edytowane)
Moj status zawodowy do końca 2013 r. Mam stałą pracę na etacie, obecnie dokształcam się we włanym zakresie,aby zdobyć kolejne kwalifikacje.

widać moje kombinowanie,aby wyjść na swoje,na końcu para się pokazała, czyżbym miała wejsć w układ z jakimś życzliwym mężczyzną, który mi pomoże znaleźć lepszą pracę?

Tyły i boki masz zabezpieczone, teraz trzeba będzie kalkulować, by na swoje wyjść. To czas umacniania swojej pozycji. Jest wsparcie, możesz liczyć na pomoc. Teraz się dokształcasz, mozliwe, ze po okazaniu dyplomu dostaniesz jakis grosz więcej albo, tak jak napisałaś ułatwią Ci dokształcanie. zawodowo jestes bezpieczna, ale nie spoczniesz. Będziesz starała się wziąc to, co Ci się należy.

Edyt;

tak jakoś mi do głowy przyszło odnosnie tych kart przysłowie: "Łaska Pańska konia tuczy"- jakbys sie miała wkraść w sympatię szefa?

Edytowane przez Vivere
  • Maestro
Napisano
Tyły i boki masz zabezpieczone, teraz trzeba będzie kalkulować, by na swoje wyjść. To czas umacniania swojej pozycji. Jest wsparcie, możesz liczyć na pomoc. Teraz się dokształcasz, mozliwe, ze po okazaniu dyplomu dostaniesz jakis grosz więcej albo, tak jak napisałaś ułatwią Ci dokształcanie. zawodowo jestes bezpieczna, ale nie spoczniesz. Będziesz starała się wziąc to, co Ci się należy.

Edyt;

tak jakoś mi do głowy przyszło odnosnie tych kart przysłowie: "Łaska Pańska konia tuczy"- jakbys sie miała wkraść w sympatię szefa?

Jeśli chodzi o szefa, to wiem,ze mnie lubi,nawet jak mu ostro powiem co myślę, to jest ok... No nie wiem, kiedyś wrózka mi pisała, że jakis zyczliwy męzczyzna w pracy ułatwi mi rozwój zawodowy, ale to raczej nie będzie szef i tak sobie o tych kartach myślę, że może faktycznie ktoś mi zaproponuje coś lepszego?

• 10 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

Pracuję tam gdzie pracowałam, na razie się polepszyło w pracy, wiem,ze są plotki na mój temat (7 mieczy), ale ogólnie moja pozycja pozostała niezachwiana..