Maestro Inez2503 Napisano 2 Lutego 2013 Maestro Napisano 2 Lutego 2013 Jak się spełni oczekiwanie na przyjazd mojej przyjaciółki do mnie w ferie (tj. między 18 a 24 lutego)? As Buław Sąd Mag 2 buław Wieża suma Ksieżyc mimo sporych chęci nie wyjdzie jej przyjazd do mnie,plany upadną,skontaktujemy się do tego czasu jeszcze z 10 o ile nie wiecej razy, ale pewnie nie wyjdzie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Ja myślę,że przyjedzie o dziwo twoich obaw,że do spotkania nie dojdzie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 2 Lutego 2013 Ja myślę,że przyjedzie o dziwo twoich obaw,że do spotkania nie dojdzie. Byłabym szczęśliwa, gdyby w końcu mnie odwiedziła:))))) Cytuj
Kędry Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Jak się spełni oczekiwanie na przyjazd mojej przyjaciółki do mnie w ferie (tj. między 18 a 24 lutego)? As Buław Sąd Mag 2 buław Wieża suma Ksieżyc mimo sporych chęci nie wyjdzie jej przyjazd do mnie,plany upadną,skontaktujemy się do tego czasu jeszcze z 10 o ile nie wiecej razy, ale pewnie nie wyjdzie Za dużo będzie mataczenia z tym przyjazdem. Owszem będą takie plany, ba nawet zapewnienia mi tu wychodzą, ale pierwotne zamiary coś niespodziewanie pokrzyżuje i nic z tego nie będzie. Bardziej wychodzi mi tu kontakt, wieczorem mgą być pogaduszki. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 2 Lutego 2013 Za dużo będzie mataczenia z tym przyjazdem. Owszem będą takie plany, ba nawet zapewnienia mi tu wychodzą, ale pierwotne zamiary coś niespodziewanie pokrzyżuje i nic z tego nie będzie. Bardziej wychodzi mi tu kontakt, wieczorem mgą być pogaduszki. No właśnie tego też się obawiam....jest na dłuższym zwolnieniu lek. i kto wie, czy rehabilitacji nie będzie miała.. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Widać ze zostanie w domu, a rehabilitacja bardzo możliwa. Nadal jednak będziecie trzymały ze sobą kontakt. A kontaktujecie się głównie przez internet? Bo to może pokazywać Księżyc. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Mi się wydaje, że przyjedzie lecz na krótszy okres niż 6 dni. W związku z tym spotkaniem będziesz uradowana a jednocześnie nie wiem dlaczego ale jakby odbyło się troche nie po Twojej myśli. Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 ja niestety widzę to jak większość.... że nie przyjedzie . Cytuj
pretoria Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Myślę, że to nie wypali Zbierz 4 litery i Ty wybierz się do niej Cytuj
ONYXT Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Zamierzenia, rozważania, rozmowy, porozumienie... I nagle zdarza się coś ważniejszego, co usuwa w cień wszelkie ustalenia. Pozostaje tylko wspomnieć niedoszłe spotkanie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2013 Widać ze zostanie w domu, a rehabilitacja bardzo możliwa. Nadal jednak będziecie trzymały ze sobą kontakt. A kontaktujecie się głównie przez internet? Bo to może pokazywać Księżyc. Zaczęłyśmy od internetu,poznałyśmy się ponad półtora roku tu na forum:),duzo rozmów na gg, ale teraz to prawie codziennie przez telefon (zarówno ja jak i ona mamy darmowe minuty do siebie), spotkałyśmy się w wakacje niemal w połowie drogi:) No i tak się umawiamy na ten przyjazd do mnie od dawna:) Cytuj
maddie88 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 As Buław Sąd Mag 2 buław Wieża suma Ksieżyc Inez, ja też nie widzę tego przyjazdu... karty pokazały, że są chęci, rozmowy...i wydaje mi się, że będziecie to miały nawet w miarę ustalone, ale coś pokrzyżuje plany i koleżanka nie będzie mogła przyjechać... Pani będzie się wahać, bo zależy jej na tym spotkaniu, jednak ostatecznie będzie musiała podjąć decyzję, że nie przyjedzie... Ale jeśli nie te ferie, to na pewno kiedy indziej się spotkacie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2013 As Buław Sąd Mag 2 buław Wieża suma Ksieżyc Inez, ja też nie widzę tego przyjazdu... karty pokazały, że są chęci, rozmowy...i wydaje mi się, że będziecie to miały nawet w miarę ustalone, ale coś pokrzyżuje plany i koleżanka nie będzie mogła przyjechać... Pani będzie się wahać, bo zależy jej na tym spotkaniu, jednak ostatecznie będzie musiała podjąć decyzję, że nie przyjedzie... Ale jeśli nie te ferie, to na pewno kiedy indziej się spotkacie No trudno:) Zaraz jej powiem o tym, co karty mówią Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 No trudno:) Zaraz jej powiem o tym, co karty mówią dobry pomysł ) może wtedy przyjedzie jak się dowie ;d ja też jak coś ma nie wypalić to mówię mojej przyjaciółce co i jak było w kartach i wtedy mając już tą wiedzę robimy tak , żeby wypaliło ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2013 dobry pomysł ) może wtedy przyjedzie jak się dowie ;d ja też jak coś ma nie wypalić to mówię mojej przyjaciółce co i jak było w kartach i wtedy mając już tą wiedzę robimy tak , żeby wypaliło ) Powiedziałam jej:))) I dodałam, że ma robić wszystko,żeby rozkład się nie sprawdził)))))))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 15 Lutego 2013 Jak się spełni oczekiwanie na przyjazd mojej przyjaciółki do mnie w ferie (tj. między 18 a 24 lutego)? As Buław Sąd Mag 2 buław Wieża suma Ksieżyc mimo sporych chęci nie wyjdzie jej przyjazd do mnie,plany upadną,skontaktujemy się do tego czasu jeszcze z 10 o ile nie wiecej razy, ale pewnie nie wyjdzie WERYFIKACJA Tak, jak pisałam jej przyjazd nie dojdzie do skutku z pewnych powodów (nie jestem upoważniona do pisana jakich), ale kontakt jest b.częsty, jak się nie odzywam to ona dzwoni z zapytaniem co się stało, bo brakuje jej mnie, to bardzo miłe:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 Kurcze,to przykro mi,myślałam,że przyjedzie a tu dupa:* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 15 Lutego 2013 Kurcze,to przykro mi,myślałam,że przyjedzie a tu dupa:* No niestety, samo zycie..Mam nadzieję, że na wakacje się uda - w końcu;))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi