Skocz do zawartości

Przyjazd

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak się spełni oczekiwanie na przyjazd mojej przyjaciółki do mnie w ferie (tj. między 18 a 24 lutego)?

As Buław Sąd Mag 2 buław Wieża suma Ksieżyc

mimo sporych chęci nie wyjdzie jej przyjazd do mnie,plany upadną,skontaktujemy się do tego czasu jeszcze z 10 o ile nie wiecej razy, ale pewnie nie wyjdzie

Napisano

Ja myślę,że przyjedzie o dziwo twoich obaw,że do spotkania nie dojdzie.

• Maestro
Napisano
Ja myślę,że przyjedzie o dziwo twoich obaw,że do spotkania nie dojdzie.

Byłabym szczęśliwa, gdyby w końcu mnie odwiedziła:)))))

Napisano
Jak się spełni oczekiwanie na przyjazd mojej przyjaciółki do mnie w ferie (tj. między 18 a 24 lutego)?

mimo sporych chęci nie wyjdzie jej przyjazd do mnie,plany upadną,skontaktujemy się do tego czasu jeszcze z 10 o ile nie wiecej razy, ale pewnie nie wyjdzie

Za dużo będzie mataczenia z tym przyjazdem. Owszem będą takie plany, ba nawet zapewnienia mi tu wychodzą, ale pierwotne zamiary coś niespodziewanie pokrzyżuje i nic z tego nie będzie. Bardziej wychodzi mi tu kontakt, wieczorem mgą być pogaduszki.

• Maestro
Napisano
Za dużo będzie mataczenia z tym przyjazdem. Owszem będą takie plany, ba nawet zapewnienia mi tu wychodzą, ale pierwotne zamiary coś niespodziewanie pokrzyżuje i nic z tego nie będzie. Bardziej wychodzi mi tu kontakt, wieczorem mgą być pogaduszki.

No właśnie tego też się obawiam....jest na dłuższym zwolnieniu lek. i kto wie, czy rehabilitacji nie będzie miała..

Gość SooYoung
Napisano

Widać ze zostanie w domu, a rehabilitacja bardzo możliwa. Nadal jednak będziecie trzymały ze sobą kontakt.

A kontaktujecie się głównie przez internet? Bo to może pokazywać Księżyc.

Napisano

Mi się wydaje, że przyjedzie lecz na krótszy okres niż 6 dni. :) W związku z tym spotkaniem będziesz uradowana a jednocześnie nie wiem dlaczego ale jakby odbyło się troche nie po Twojej myśli.

Napisano

ja niestety widzę to jak większość.... że nie przyjedzie .

Napisano

Myślę, że to nie wypali

Zbierz 4 litery i Ty wybierz się do niej :)

Napisano

Zamierzenia, rozważania, rozmowy, porozumienie... I nagle zdarza się coś ważniejszego, co usuwa w cień wszelkie ustalenia. Pozostaje tylko wspomnieć niedoszłe spotkanie...

• Maestro
Napisano
Widać ze zostanie w domu, a rehabilitacja bardzo możliwa. Nadal jednak będziecie trzymały ze sobą kontakt.

A kontaktujecie się głównie przez internet? Bo to może pokazywać Księżyc.

Zaczęłyśmy od internetu,poznałyśmy się ponad półtora roku tu na forum:),duzo rozmów na gg, ale teraz to prawie codziennie przez telefon (zarówno ja jak i ona mamy darmowe minuty do siebie), spotkałyśmy się w wakacje niemal w połowie drogi:) No i tak się umawiamy na ten przyjazd do mnie od dawna:)

Napisano

Inez, ja też nie widzę tego przyjazdu... :( karty pokazały, że są chęci, rozmowy...i wydaje mi się, że będziecie to miały nawet w miarę ustalone, ale coś pokrzyżuje plany i koleżanka nie będzie mogła przyjechać... Pani będzie się wahać, bo zależy jej na tym spotkaniu, jednak ostatecznie będzie musiała podjąć decyzję, że nie przyjedzie... Ale jeśli nie te ferie, to na pewno kiedy indziej się spotkacie :):buziak:

• Maestro
Napisano

Inez, ja też nie widzę tego przyjazdu... :( karty pokazały, że są chęci, rozmowy...i wydaje mi się, że będziecie to miały nawet w miarę ustalone, ale coś pokrzyżuje plany i koleżanka nie będzie mogła przyjechać... Pani będzie się wahać, bo zależy jej na tym spotkaniu, jednak ostatecznie będzie musiała podjąć decyzję, że nie przyjedzie... Ale jeśli nie te ferie, to na pewno kiedy indziej się spotkacie :):buziak:

No trudno:) Zaraz jej powiem o tym, co karty mówią:lol:

Napisano
No trudno:) Zaraz jej powiem o tym, co karty mówią:lol:

dobry pomysł ;)) może wtedy przyjedzie jak się dowie ;d ja też jak coś ma nie wypalić to mówię mojej przyjaciółce co i jak było w kartach i wtedy mając już tą wiedzę robimy tak , żeby wypaliło ;))

• Maestro
Napisano
dobry pomysł ;)) może wtedy przyjedzie jak się dowie ;d ja też jak coś ma nie wypalić to mówię mojej przyjaciółce co i jak było w kartach i wtedy mając już tą wiedzę robimy tak , żeby wypaliło ;))

Powiedziałam jej:))) I dodałam, że ma robić wszystko,żeby rozkład się nie sprawdził:)))))))))

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Tak, jak pisałam jej przyjazd nie dojdzie do skutku z pewnych powodów (nie jestem upoważniona do pisana jakich), ale kontakt jest b.częsty, jak się nie odzywam to ona dzwoni z zapytaniem co się stało, bo brakuje jej mnie, to bardzo miłe:)

Napisano

Kurcze,to przykro mi,myślałam,że przyjedzie a tu dupa:*

• Maestro
Napisano
Kurcze,to przykro mi,myślałam,że przyjedzie a tu dupa:*

No niestety, samo zycie..Mam nadzieję, że na wakacje się uda - w końcu;)))