Sanya Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Za jakiś czas wybieram się na spotkanie, na którym będę miała okazję poznać bliżej pewnego pana i stąd pytania: Jakie wrażenie zrobi na mnie Pan X: Król kielichów, As monet, Kapłanka - generalnie dobre, ale sprawi wrażenie trochę zamkniętego w sobie, tak jakby nie był w stanie się do końca przełamać. Jak rozwinie się nasza znajomość: Mag, 9 monet, Rydwan - Może być jakaś aktywność z jego strony, ale raczej będzie liczył na coś przelotnego :] Cytuj
Sanya Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Nie, to jest stricte na gruncie towarzyskim Cytuj
iridos Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 facet błyskotliwy towarzyski ale tajemniczy no pewnie popiwszy sobie też:z_jezorem_na:ale ta znajomość chyba sie nie rozwinie cos chwilowego krótkotrwałego przynajmniej z tych kart 1 Cytuj
Sanya Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 No też mam takie odczucie, że każdy pójdzie w swoją stronę. Na uczucia mam mieczowego i 7 pucharów, więc to pewnie chodzi o niego. Rozwój relacji pozostanie tylko w świecie marzeń Dzięki Iridos Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Jakie wrażenie zrobi na mnie Pan X: Król kielichów, As monet, Kapłanka - Pan Ci się wyda bardzo zadbany , energiczny a do tego z klasą Jak rozwinie się nasza znajomość: Mag, 9 monet, Rydwan - ja by karte po rydwanie dała . No to Pan Cię oczaruje a potem znajomość albo nabierze tempa , albo pójdzie każdy w inną stronę . Cytuj
Sanya Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Iridos to bardzo prawdopodobne Nirva - rzeczywiście masz rację, rydwan to albo rozejście się dróg albo pójście razem w jedną stronę Pytałam jeszcze czy będzie szukał kontaktu po tym spotkaniu:4 buław, 2 pucharów, 4 mieczy. No po tych kartach tak Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 spotkacie się jeszcze kilka razy , potem kontakt się niestety osłabi .... chociaż ogólnie to na samym początku może zaiskrzyć . lecz mi się wydaje , że niestety na krótko Cytuj
Sanya Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Zweryfikuję na pewno Dzięki dziewczyny :* Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 trzeba koniecznie zweryfikować każdy dodany wątek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi