Skocz do zawartości

Spotkanie towarzyskie.

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za jakiś czas wybieram się na spotkanie, na którym będę miała okazję poznać bliżej pewnego pana i stąd pytania:

Jakie wrażenie zrobi na mnie Pan X:

Król kielichów, As monet, Kapłanka - generalnie dobre, ale sprawi wrażenie trochę zamkniętego w sobie, tak jakby nie był w stanie się do końca przełamać.

Jak rozwinie się nasza znajomość:

Mag, 9 monet, Rydwan - Może być jakaś aktywność z jego strony, ale raczej będzie liczył na coś przelotnego :]

Napisano

facet błyskotliwy towarzyski ale tajemniczy no pewnie popiwszy sobie też:z_jezorem_na:ale ta znajomość chyba sie nie rozwinie cos chwilowego krótkotrwałego przynajmniej z tych kart

• Lubię to! 1
Napisano

No też mam takie odczucie, że każdy pójdzie w swoją stronę. Na uczucia mam mieczowego i 7 pucharów, więc to pewnie chodzi o niego. Rozwój relacji pozostanie tylko w świecie marzeń:P Dzięki Iridos :)

Napisano

Jakie wrażenie zrobi na mnie Pan X:

Król kielichów, As monet, Kapłanka - Pan Ci się wyda bardzo zadbany , energiczny a do tego z klasą

Jak rozwinie się nasza znajomość:

Mag, 9 monet, Rydwan -

ja by karte po rydwanie dała . No to Pan Cię oczaruje a potem znajomość albo nabierze tempa , albo pójdzie każdy w inną stronę .

Napisano

Iridos to bardzo prawdopodobne :) Nirva - rzeczywiście masz rację, rydwan to albo rozejście się dróg albo pójście razem w jedną stronę:) Pytałam jeszcze czy będzie szukał kontaktu po tym spotkaniu:4 buław, 2 pucharów, 4 mieczy. No po tych kartach tak :)

Napisano

spotkacie się jeszcze kilka razy , potem kontakt się niestety osłabi .... chociaż ogólnie to na samym początku może zaiskrzyć . lecz mi się wydaje , że niestety na krótko