fajnamagda Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 jak zostanę odebrana przez komisję? chronolo rycerz kieli-król bulaw-10mieczy zestresowana, ale przygotowana. może też,że niepewna siebie jak zostanie oceniona moja praca? 3bulaw-królowa mieczy-7kieli będę doceniona, ładnie ocenią moją pracę. Powinnam być zadowolona Czy dostanę pytania, które ustalałam? 6mieczy-krolowa kielichów-8denarów uważam, że tak. że nie zmienią mi pytań Jaki będzie wynik obrony? słonce-rycerz buław-kochankowie zdane będzie kochankowie mowią o usamodzielnieniu się. W tym przypadku mogą mówić o zdobyciu zawodu:) dziękuję z góry wszystkim za odp Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 jak zostanie oceniona moja praca? 3bulaw-królowa mieczy-7kieli Zauważą , że została zrobiona bardzo dokładnie . Raczej spełnią się Twoje oczekiwania . Czy dostanę pytania, które ustalałam? 6mieczy-krolowa kielichów-8denarów mogą jakieś tam jedno zmienić . Jaki będzie wynik obrony? słonce-rycerz buław-kochankowie bardzo ładnie się zaprezentujesz i wynik będzie bardzo zadowalający Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Twoja praca zostanie oceniona tak jak sie tego spodziewasz. Będzie doceniona zarówno pod kątem dobrej treści związanej z tematem jak i widac docenieni Twojej inwencji tworczej. Wszystko powinno pójśc zgodnie z ustaleniami. Chociaż jedno pytanie, które zada Ci kobieta może być troszkę inaczej ułożone niz ustalałaś. Komisja nie będzie jednomyslna co do oceny, ale ocena będzie dla Ciebie satysfakcjonujaca. Cytuj
ONYXT Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 jak zostanę odebrana przez komisję? rycerz kieli-król bulaw-10mieczy Będziesz wyglądać na zestresowaną, ale panująca nad sobą. Trochę zaplątana, ale merytorycznie bez zarzutu. jak zostanie oceniona moja praca? 3bulaw-królowa mieczy-7kieli Napisana ze swadą, uczciwa, samodzielna i kompletna, odważne, trochę zbyt odważne ujęcie tematu. Czy dostanę pytania, które ustalałam? 6mieczy-krolowa kielichów-8denarów Tak. Bez wątpliwości dostaniesz to, czego się nauczyłaś. Jaki będzie wynik obrony? słonce-rycerz buław-kochankowie Wspaniale! Będziesz usatysfakcjonowana, wyjdziesz stamtąd pełna radości, energii do życia i pójdziesz świętować sukces. Cytuj
fajnamagda Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 najbardziej się boję o te pytania, że zmienią. Ale karty raczej pozytywne.. Cytuj
fajnamagda Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 pracę recencet ocenił na 4,5 pytania dostałam te, które ustaliłam, ale mój promotor mnie zaginął ciągle :/ wynik jest taki, że jestem inżynierem obroniłam się! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi