pretoria Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Dzięki Inez za karty Ponad tydzień temu dostałam list od mojego eks (kontakt po 6 m-cach), że potrzebuje mojej pomocy i prosi o numer telefonu. Wysłałam odpowiedź tego samego dnia. Dlaczego jeszcze nie zadzwonił? -> 5 kielichów Diabeł 3 mieczy Jest mu ciężko, rozpamiętuje przeszłość, smutek, stare rany - ale jakby nie patrząc ma się to nijak do pytania. Wg mnie karty bardziej pokazały jego obecny stan. Czy zadzwoni? -> Paź Mieczy Rycerz Kielichów As Buław Tak jakby się nieco wahał, ale myślę, że zadzwoni Kiedy? 5 mieczy Miecze - czas trudny do określenia... Cytuj
ONYXT Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Dlaczego jeszcze nie zadzwonił? -> 5 kielichów Diabeł 3 mieczy Jest przygnieciony jakąś grubszą trudnością i naprawdę potrzebuje pomocy. Jest zaabsorbowany, zajęty rozwiązywaniem problemu. Walczy z nim, rozważając różne sposoby pokonania trudności i sięgając po wsparcie z różnych stron. Działa uparcie i konsekwentnie. Czy zadzwoni? -> Paź Mieczy Rycerz Kielichów As Buław Potrzebuje jakiegoś impulsu, dogodnej chwili, sposobności. Kiedy? 5 mieczy Powinien był zadzwonić natychmiast po otrzymaniu odpowiedzi. Wg mojego systemu 5 Mieczy to 20-29 stycznia... Może coś pomylił albo nie odebrałaś? Cytuj
pretoria Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 No możliwe, że coś pomylił... Kij go wie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi