agaMAJ Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 co dziś miłego mnie spotka? Eremita---4 denary---Królowa Buław nie wiem dlaczego ja mam być taka zadowolona z siebie w tej buławowej z tego Eremity TydzieN Praca : 10pucharów--Cesarz--Moc tu wygląda na to, że uszczęśliwi mnie jakieś zlecenie od Cesarza kasa : 8buław--Król Buław--Rycerz buław jakiś przelewik uczucia : 2 buławy--Kochankowie---Wieża ktoś oberwie w tej wieży jaki będzie ogólny klimat nadchodzącego tygodnia? : Świat--9 Monet--As Monet //---Królowa Monet/ Rycerz Monet do Asa dociągnięte karty które miały coś rozjaśnić a jak widać nie chciały gadać ;( Cytuj
Kędry Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 co dziś miłego mnie spotka?Eremita---4 denary---Królowa Buław nie wiem dlaczego ja mam być taka zadowolona z siebie w tej buławowej z tego Eremity TydzieN Praca : 10pucharów--Cesarz--Moc tu wygląda na to, że uszczęśliwi mnie jakieś zlecenie od Cesarza kasa : 8buław--Król Buław--Rycerz buław jakiś przelewik uczucia : 2 buławy--Kochankowie---Wieża ktoś oberwie w tej wieży jaki będzie ogólny klimat nadchodzącego tygodnia? : Świat--9 Monet--As Monet //---Królowa Monet/ Rycerz Monet do Asa dociągnięte karty które miały coś rozjaśnić a jak widać nie chciały gadać ;( Może jakieś wewnętrzne przemyślenia wprowadzą Cię w miły nastrój. Coś sama ze sobą ustalisz - może strategię na przyszły tydzień W pracy - tu dobrze, masz dużo siły i zapału do pracy. Czujesz grunt pod nogami. Kasa- no jakaś gotówka się szykuje. W uczuciach - dużo wahań, destrukcyjnych myśli, nie najlepsze rokowania Klimat nadchodzącego tygodnia - otworzenie się na nowe możliwości, ale głównie w pracy 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Eremita daje Ci tutaj naukę, że będziesz szcześliwa z tego co już posiadasz i czego się nauczyłaś. Da Ci to dużo energii na kolejny tydzień. Praca: Tak z ciekawości. Czy Ty pracujesz w domu? Będziesz z ogormną siłą wypełniać krok po kroku swoje zadania co da Ci sukcesy w postaci dodatkowych dochodów. Kasa. Przypływ gotówki. uczucia: odkrywając siebie w tym tygodniu będziesz miała co raz więcej wahań. Postanowisz zmienić to co ma zbyt słabe fundamenty. Poczujesz się spełniona w swojej decyzji. Ogólnie: Jak wyżej - nowe dodatkowe zadania. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Eremita daje Ci tutaj naukę, że będziesz szcześliwa z tego co już posiadasz i czego się nauczyłaś. Da Ci to dużo energii na kolejny tydzień. Praca: Tak z ciekawości. Czy Ty pracujesz w domu? Będziesz z ogormną siłą wypełniać krok po kroku swoje zadania co da Ci sukcesy w postaci dodatkowych dochodów. Kasa. Przypływ gotówki. uczucia: odkrywając siebie w tym tygodniu będziesz miała co raz więcej wahań. Postanowisz zmienić to co ma zbyt słabe fundamenty. Poczujesz się spełniona w swojej decyzji. Ogólnie: Jak wyżej - nowe dodatkowe zadania. tak, pracuję w domu;) na różne zlecenia teraz miałam akurat tydzień wolny, ale mam nadzieje,że od jutra coś się ruszy ) Edytowane 3 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 ta, pracuję w domu;) na różne zlecenia teraz miałam akurat tydzień wolny, ale mam nadzieje,że od jutra coś się ruszy ) No na pewno w tym tygodniu coś się ruszy Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 oby, bo nuda zabija ) a ogolnie mam takiego farta, że jak jest cisza, to cisza, a jak zaczynają mi wpadać zlecenia, to kilka na raz i wtedy nie wstaje od komputera przez tydzień Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 co dziś miłego mnie spotka?Eremita---4 denary---Królowa Buław nie wiem dlaczego ja mam być taka zadowolona z siebie w tej buławowej z tego Eremity TydzieN Praca : 10pucharów--Cesarz--Moc tu wygląda na to, że uszczęśliwi mnie jakieś zlecenie od Cesarza kasa : 8buław--Król Buław--Rycerz buław jakiś przelewik uczucia : 2 buławy--Kochankowie---Wieża ktoś oberwie w tej wieży jaki będzie ogólny klimat nadchodzącego tygodnia? : Świat--9 Monet--As Monet //---Królowa Monet/ Rycerz Monet do Asa dociągnięte karty które miały coś rozjaśnić a jak widać nie chciały gadać ;( jakoś nie podeszły mi te karty,obijałam się znowu cały tydzień. Zero więc i kasy. w uczuciach też bez rewolucji. w ogólnym klimacie to chyba moje zamartwianie się o prace Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi