duo70 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Witam Jaki będzie dzisiaj kontakt ze strony pana? Królowa denarów as buław 4 puchary 5 denarów rycerz buław=rydwan na 100% nie jestem pewna ale może być ten kontakt, raczej telefoniczny. Będę wdzięczna za zerknięcie pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Maestro Napisano 3 Lutego 2013 Możliwe, że Ty będziesz chciała nawet się odezwać, albo dasz mu nawet jakiś znak, ale w tej 4 pucharów to jest takie myslenie : "w zasadzie to mam to gdzieś" i jak poczujesz, że masz dośc, to on się nagle odezwie.. Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 hehe prawie na 100 jestem pewne, że nie wytrzymasz i sama się odezwiesz bo będziesz rozczarowana tym, że pan milczy Cytuj
Kędry Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 jak najbardziej możliwy kontakt, nawet taki niespodziewany. W tym rydwanie domniemam, że to pan zainicjuje... może nawet przyjedzie? Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 No ta ja już z mniejszą pewnością napiszę, że Pan sam z siebie się nie odezwie. 1 Cytuj
duo70 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 wcześniej zadałam kartom pytanie: Co mnie miło dzisiaj zaskoczy? Umiarkowanie Słońce Król Denarów Rydwan Rycerz Denarów= Koło więc może ten kontakt będzie Cytuj
duo70 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 No ta ja już z mniejszą pewnością napiszę, że Pan sam z siebie się nie odezwie. Weryfikacja: pan nie odezwał się punkcik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi