Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Maestro Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Co miłego w uczuciach wydarzy sie u mnie do 11 lutego? Pustelnik Rycerz Kielichów Królowa Mieczy 8 mieczy suma Słońce jakiś męzczyzna będzie mnie uwodził,ale ja niezłomna i nieprzejednana Dopytałam jeszcze : co mi da taka postawa (w sensie, ze będę niczym Mieczowa) As Buław Kapłan Król Kielichów Kapłanka suma Wieża:) chyba inicjatywę ze strony mężczyzny,zacznę być bardziej intrygująca,albo coś zakończę,albo ten ktoś się otworzy Edytowane 3 Lutego 2013 przez Inez2503 Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Co miłego w uczuciach wydarzy sie u mnie do 11 lutego? Pustelnik Rycerz Kielichów Królowa Mieczy 8 mieczy suma Słońce Widze zainteresowanie Pana Twoją osobą,delikatny flirt z jego strony chęć wyjścia gdzieś razem.Martwi mnie VIII mieczy, być może jesteś na Pana w jakiś sposób zablokowana-odrzucasz go.W podsumie słońce stanowi o tym że może Panu warto szanse dać. Dopytałam jeszcze : co mi da taka postawa (w sensie, ze będę niczym Mieczowa) As Buław Kapłan Król Kielichów Kapłanka suma Wieża:) Pan uzna Cię za zakazany owoc, który zdobyc warto i będzie się starał.Utworzy się miedzy wami wiez, w wieży pewien etap sie skonczy Szkoda że po wieży nie dostawiłaś kart Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Co miłego w uczuciach wydarzy sie u mnie do 11 lutego? Pustelnik Rycerz Kielichów Królowa Mieczy 8 mieczy suma Słońce uważam , że nic . Będziesz zamknięta i nieprzystępna na jakiegoś pana , który będzie Cię uwodził . Może Ci się wydać lekko szalony . As Buław Kapłan Król Kielichów Kapłanka suma Wieża:) pobudzisz go z początku bardziej do działania , a potem da sobie spokój Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2013 Co miłego w uczuciach wydarzy sie u mnie do 11 lutego? Pustelnik Rycerz Kielichów Królowa Mieczy 8 mieczy suma Słońce Widze zainteresowanie Pana Twoją osobą,delikatny flirt z jego strony chęć wyjścia gdzieś razem.Martwi mnie VIII mieczy, być może jesteś na Pana w jakiś sposób zablokowana-odrzucasz go.W podsumie słońce stanowi o tym że może Panu warto szanse dać. Dopytałam jeszcze : co mi da taka postawa (w sensie, ze będę niczym Mieczowa) As Buław Kapłan Król Kielichów Kapłanka suma Wieża:) Pan uzna Cię za zakazany owoc, który zdobyc warto i będzie się starał.Utworzy się miedzy wami wiez, w wieży pewien etap sie skonczy Szkoda że po wieży nie dostawiłaś kart Wieża wyszła po zsumowaniu wszystkich kart:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 10 Lutego 2013 WERYFIKACJA Pewien pan z netu intensywnie o mnie zabiegał,no i ja niezłomna i nieprzejednana....Napisał mi kilka miłych słów,ze taki zauroczony itp. i zniknął)) Cytuj
Loraaw Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Co miłego w uczuciach wydarzy sie u mnie do 11 lutego? Pustelnik Rycerz Kielichów Królowa Mieczy 8 mieczy suma Słońce uważam , że nic . Będziesz zamknięta i nieprzystępna na jakiegoś pana , który będzie Cię uwodził . Może Ci się wydać lekko szalony . As Buław Kapłan Król Kielichów Kapłanka suma Wieża:) pobudzisz go z początku bardziej do działania , a potem da sobie spokój podpisuje sie:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 10 Lutego 2013 podpisuje sie:-) Zweryfikowałam:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi