Skocz do zawartości

Co nowego w nowej pracy? :)

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam kilka pytań odnośnie nowej pracy, jestem ciekawa co wy o tym myślicie i jak interpretujecie:

1. Czy to będzie praca w której zechcę zostać na dłużej?

Słońce XIX

Odpowiedź wydała mi się jasna, nie wyciągałam dalej kart. Tak :).

2. Jak będzie wyglądało moje życie towarzyskie w pracy

3 denarów . Koło Fortuny (O) . Księżyc (O)

Będę doceniona ze względu na swoje umiejętności (?), jednak ogólnie raz na wozie raz pod wozem - zmienie, jednak odwrócony księżyc wydaje mi się mówić, że będę bardziej aktywna towarzysko niż ostatnimi czasy.

3. Czy będę głównie pracować przy zadaniach przy których mam już doświadczenie i poczucie pewności siebie (techniczne i konkretne), czy w nowych (kreatywne, nie określone)?

10 buław . as mieczy

Oprócz technicznych zadań (as mieczy), będę mieć też te kreatywne, które są dla mnie nowością i są nieco obciążające.

4. Czy przełożeni będą zadowoleni z efektów mojej pracy?

4 kielichów (O) . Gwiazda

4 kielichów - nuda, rutyna, jakbym ja nie uważała, że robię coś dobrego i przez to się wypalała i męczyła, ale Gwiazda wskazuje duży potencjał i talent, zadowolenie przełożonych?

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Kochane minęło 10 miesięcy w tej pracy :)

1. Czy to będzie praca w której zechcę zostać na dłużej?

Słońce XIX

Tak, uwielbiam tą firmę i tych ludzi :)

2. Jak będzie wyglądało moje życie towarzyskie w pracy

3 denarów . Koło Fortuny (O) . Księżyc (O) -> XIX Słońce

Głównie znajomości kręcą się w okół pracy i nic specjalnego się nie dzieje, ale ogólnie znacznie wyszłam do ludzi i odzyskałam swoją aktywność i słoneczność między ludźmi :).

3. Czy będę głównie pracować przy zadaniach przy których mam już doświadczenie i poczucie pewności siebie (techniczne i konkretne), czy w nowych (kreatywne, nie określone)?

10 buław . as mieczy -> Siła XI

Pojawiły się kreatywne zadania i przekonałam się, że chcę się realizować na zupełnie innym polu, odkryłam to w sobie :)

4. Czy przełożeni będą zadowoleni z efektów mojej pracy?

4 kielichów (O) . Gwiazda -> Pustelnik IX

Myślę, że nie wykorzystuję szans jakie się pojawiają i zamykam się w sobie, ale widzą nieoszlifowany potencjał ;)