Farfalla209 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Zadałam kilka pytań odnośnie nowej pracy, jestem ciekawa co wy o tym myślicie i jak interpretujecie: 1. Czy to będzie praca w której zechcę zostać na dłużej? Słońce XIX Odpowiedź wydała mi się jasna, nie wyciągałam dalej kart. Tak . 2. Jak będzie wyglądało moje życie towarzyskie w pracy 3 denarów . Koło Fortuny (O) . Księżyc (O) Będę doceniona ze względu na swoje umiejętności (?), jednak ogólnie raz na wozie raz pod wozem - zmienie, jednak odwrócony księżyc wydaje mi się mówić, że będę bardziej aktywna towarzysko niż ostatnimi czasy. 3. Czy będę głównie pracować przy zadaniach przy których mam już doświadczenie i poczucie pewności siebie (techniczne i konkretne), czy w nowych (kreatywne, nie określone)? 10 buław . as mieczy Oprócz technicznych zadań (as mieczy), będę mieć też te kreatywne, które są dla mnie nowością i są nieco obciążające. 4. Czy przełożeni będą zadowoleni z efektów mojej pracy? 4 kielichów (O) . Gwiazda 4 kielichów - nuda, rutyna, jakbym ja nie uważała, że robię coś dobrego i przez to się wypalała i męczyła, ale Gwiazda wskazuje duży potencjał i talent, zadowolenie przełożonych? Cytuj
Farfalla209 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Napisano 20 Grudnia 2013 Kochane minęło 10 miesięcy w tej pracy 1. Czy to będzie praca w której zechcę zostać na dłużej? Słońce XIX Tak, uwielbiam tą firmę i tych ludzi 2. Jak będzie wyglądało moje życie towarzyskie w pracy 3 denarów . Koło Fortuny (O) . Księżyc (O) -> XIX Słońce Głównie znajomości kręcą się w okół pracy i nic specjalnego się nie dzieje, ale ogólnie znacznie wyszłam do ludzi i odzyskałam swoją aktywność i słoneczność między ludźmi . 3. Czy będę głównie pracować przy zadaniach przy których mam już doświadczenie i poczucie pewności siebie (techniczne i konkretne), czy w nowych (kreatywne, nie określone)? 10 buław . as mieczy -> Siła XI Pojawiły się kreatywne zadania i przekonałam się, że chcę się realizować na zupełnie innym polu, odkryłam to w sobie 4. Czy przełożeni będą zadowoleni z efektów mojej pracy? 4 kielichów (O) . Gwiazda -> Pustelnik IX Myślę, że nie wykorzystuję szans jakie się pojawiają i zamykam się w sobie, ale widzą nieoszlifowany potencjał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi