Tika Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Prosze Was o weryfikacje mojej interpretacj krotkiego rozkładu z 3 kart, dodatkowo wyciągnęłam jeszcze 3 ażeby sie upewnic Pytanie dotyczyło Pana D. który jak w temacie "przepadl jak śliwka w kompot" - czy Pan się do mnie odezwie 13 lub 14 lutego? Odpowiedz to: 8 buław, rycerz pucharow, paz mieczy dodatkowo: as denarow, słonce, 3 buław Wygląda mi na to, ze sie odezwie ( o dziwo!!! ) i to raczej z jego str z dobrymi intencjami..(flirt? spotkanie?) ale rozmowa mimo wszystko moze być troszkę trudna.. Co Wy na to? Jak byscie to zinterpretowaly/li? Pozdrawiam!! Cytuj
Mgła Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Jak dla mnie za dużo kart na pytanie "czy", można się pogubić. Ja bym powiedziała, że odezwie się, ale nic z tego za bardzo nie wyniknie, bo ten giermek mieczy psuje całą "wizję". Poza tym mnie ostatnio rycek pucharów nie pokazał kontaktu... Cytuj
Tika Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 Hmm tak naprawde zamierzalam wyciagnac tylko 3 karty, pozostale 3 nie byly w wczesniej "uzgodnione z kartami", wiec mysle ze raczej te trzy pierwsze sa odpowiedzia. Tez sie zastanawialam nad tym paziem.. a rycerz p. tez kiedys wbrew pozorom nie pokazal mi kontaktu.. Tak sobie pomyslalam.. moze energia i chec do kontaktu bedzie.. ale niezdecydowany paz mieczy nie wykorzysta energii do dzialania..z reszta rycerz pucharow tez malo ruchliwy jest, rzeklabym pasywny bardziej niz "dzialajacy".. Dziękuje za podpowiedz:) Cytuj
Mgła Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Myślę podobnie, może chęci będą, może myśli o Tobie, ale ten rycek pucharów to taki rozmemłany chyba jest i niezdecydowany, niby by chciał, ale po co się wysilać. A paź mieczy - po namyśle zaniecha zamiaru odezwania się. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Karty ewidentnie na odzew, będzie Ciebie uwodził, ale uważaj na niewielkie spięcie/nieporozumienie w tym paziu mieczy, dodatkowe karty mi mówią o propozycji spotkania:) Cytuj
Tika Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 Dziekuję Wam bardzo za wszystkie podpowiedzi Niedlugo nastapi weryfikacja.. zobaczymy... Pan zalazł mi za skore.. i to bardzo.. dlatego sama nie wiem jak powinnam w ogole zareagowac na odzew z jego strony.. obecnie jestem raczej niezbyt przyjaznie nastawiona, ale niestety cos jeszcze do niego czuje.. Miłego dzionka! Cytuj
Czarownica Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Myślę, że się odezwie i się ustawicie na jakieś wyjście Cytuj
bridaa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 po tych kartach to powinien jak najbardziej sie odezwać Cytuj
Tika Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 Powiem Wam "w tajemnicy".. że mogloby sie sprawdzic... nie mialabym nic przeciwko.,.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Powiem Wam "w tajemnicy".. że mogloby sie sprawdzic... nie mialabym nic przeciwko.,.. Zdziwiłabym się,jakbyś napisała inaczej:))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 ja sądzę, że pojawią się u niego ciepłe myśli o Tobie i możliwe, że przejdzie mu myśl by się odezwać, ale ostatecznie zrezygnuje zakładając z góry, że jego działanie nie przyniesie rezultatu. Może spodziewać się ochrzanu z Twej strony (paź mieczy) i to może go zniechęcić ostatecznie. Cytuj
Tika Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 eh wlasnie.. taka wersja tez jest mozliwa..wcale mu sie nie dziwie ze sie obawia odezwac.. ale moglby sie zdobyc na odwage.. mimo wszystko.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 eh wlasnie.. taka wersja tez jest mozliwa..wcale mu sie nie dziwie ze sie obawia odezwac.. ale moglby sie zdobyc na odwage.. mimo wszystko.. jeśli Ci zależy odezwij się pierwsza by go ośmielić...a jesli nei zależy no to chyba nie ma czego żałować? Cytuj
Tika Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 zwykle nie mam nic przeciwko "takim dzialaniom" w takich sytuacjach ale w tym wypadku.. to on musi sie wykazac- jesli mu zalezy.. bo ja juz wiele zrobilam w tym temacie.. i wlasnie miedzy innymi dlatego zakonczylam te znajomosc.. bo nie wygladalo to tak jakby mu zalezalo.. a wiec dzieczyny- w tej sytuacji moge jedynie w jakis sposob zareagowac na jego krok.. trudne te sprawy damsko-meskie... ;/ Cytuj
Tika Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 Przyszedł czas na weryfikację... taram taram.. Pan D. się nie odezwał... Dwie pierwsze karty pokazywały dobre chęci ale ostatnia karta okazala sie jednak decydujaca (paz mieczy). Pozdrawiam cieplutko! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi