Skocz do zawartości

Jak zrealizuje sięmoje oczekiwanie, na to, że przed końcem miesiaca ta osoba zadzwoni

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 miecze---Paź mieczy---Paź pucharów kontakt będzie ale chyba musze wtedy uważać na swój cięty język

Napisano

2 Mieczy, Paz Mieczy, Paz Monet ---> suma II Kaplanka; suma HB II Kaplanka

Mozliwa rozmowa przez telefon, ewentualnie kontakt netowy. Ogolnie powinnas isc na wyczucie, bo karty sugeruja, ze moze dojsc do klotni takze, ale i do ocieplenia relacji. Zaleznie jak tym pokierujesz. Ogolnie ufaj swojej intuicji.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

2 miecze---Paź mieczy---Paź pucharów

na razie widać chłód i blokady, celowe niedostrzeganie szansy na kontakt, ale coś się zacznie dziać, widac inicjatywę z jego strony, z takiego małego złośnik, przeistoczy się w ciepłego, i wrażliwego chłopca i wyjdzie z miłą propozycją...

Tak na marginesie, ostatnio czytałam dziecku "Królową Śniegu" i Kay skojarzył mi się z Tarotowym Paziem Mieczy - taki mały rozzłoszczony chłopczyk, któremu do oka i serca wpadł odłamek szkła z lustra zniekształcającego rzeczywistość, przez co widzi on świat w czarnych barwach i postrzega ludzi tylko poprzez pryzmat ich ew.wad.

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
2 miecze---Paź mieczy---Paź pucharów kontakt będzie ale chyba musze wtedy uważać na swój cięty język

Ja uważam że nie zadzwoni - tzn. widzę tutaj wstrzymanie kontaktu...:(

Napisano

Dokładnie tak jak wyżej u MyStErIoUs_WoMaN - kontaktu nie będzie. Te pazie to za mało na kontakt (mi rzadko pokazują) plus te 2 miecze - może i będzie się zastanawiać, czy zadzwonić, ale ostatecznie weźmie na wstrzymanie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Dokładnie tak jak wyżej u MyStErIoUs_WoMaN - kontaktu nie będzie. Te pazie to za mało na kontakt (mi rzadko pokazują) plus te 2 miecze - może i będzie się zastanawiać, czy zadzwonić, ale ostatecznie weźmie na wstrzymanie.

Paziki te mogą oznaczać - jeden zaczepkę - drugi jakąś obietnicę bez pokrycia złożoną - ale nie w rozmowie telefonicznej (o którą Aga pyta), np. w jakiejś wiadomości sms, czy na jakimś portalu...tak to widzę...

Napisano

Moim zdaniem nie będzie, a w obydwóch paziach widzę Ciebie - obserwującą go przez neta i liczącą na kontakt. Mi się tak kojarzy jakbyś Ty podglądała jego aktywność na fb, gdzieś tam go zauważysz i będziesz się nadzieić, ale na tym się skończy.

Napisano
Ja uważam że nie zadzwoni - tzn. widzę tutaj wstrzymanie kontaktu...:(

Tez tak uważam. Widać aktualny brak ruchu aby sytuacja w obecnej chwili się zmieniła.

Napisano

w 2 mieczy się kontaktu nie spodziewam a tym Paziom co do kontaktów nie ufam.

Napisano

Trochę zwątpisz, ale uznasz, że tak musi być (przynajmniej do tego czasu, który określiłaś). Skrajne emocje będą Tobą targały.