Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Maestro Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Zweryfikuję siłą rzeczy pod koniec roku:) Jakie są szanse, że będziemy parą do końca 2013 r.? Relacja luźna, coś się między nami zaczyna, on obrażalski bardzo, jak ja się sprzeciwię, to zamyka się w sobie..Ja jestem zajęta, on wolny.. 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław w pierwszej karcie widać otwarcie na siebie nawzajem, widać inicjatywę też z jego strony (on jest młodszy) i coś więcej się rozwinie w kierunku dość uzależniającego romansu, ale zdecydowanie na jego zasadach Edytowane 4 Lutego 2013 przez Inez2503 Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 4 buławy to związek nie formalny ale rokujący na przyszłość, oparty na solidnych podstawach i szczerych uczuciach więc jak dla mnie z pewnością będziecie razem Cytuj
nirva2991 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław jest szczera chęć , ale dla mnie energia diabełka przy 4 buław daje romansik . Ale bardzo fajny romansik . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lutego 2013 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław jest szczera chęć , ale dla mnie energia diabełka przy 4 buław daje romansik . Ale bardzo fajny romansik . Z tym facetem to tylko romans jest mozliwy, nie wyobrażam sobie zycia z nim:))) Cytuj
Kędry Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Gwoli uzupełnienia SS 232 stopień skorpiona "myśliwi chronieni ciężkimi ubraniami strzelają do dzikich kaczek" Mężczyzna poluje jak myśliwy na Ciebie, niejako kamufluje się nie chce pokazać swojego prawdziwego oblicza, ma jakieś ukryte intencje. \Trochę uzależniony od Ciebie - odnoszę wrażenie, że zdobycie Ciebie podbuduje jego ego, ale przy tym nieźle się wkręci Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lutego 2013 W romans się wdasz z Nim Ineza E tam, może być i romans Cytuj
bridaa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 będzie romans ale Ty dalej zapewne bedziesz w zwiazku,stąd ten Diabeł ale jesli zalezy Ci na romansie to i owszem szanse wielkie Cytuj
Arshi Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Sytuacje bedzie dosc meczaca bo bedzisz trzymala kilaka srok za ogon i ten bedzie jedana z nich... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Sytuacje bedzie dosc meczaca bo bedzisz trzymala kilaka srok za ogon i ten bedzie jedana z nich... A jak mi na nim tylko zalezy? Cytuj
Arshi Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Ale to nie przeszkadza miec jeszcze kilka osob pod reka ;D Cytuj
Vivere Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław tak, jest połączenie w 2 pucharów. Dużo ciepłych emocji miedzy Wami. Ty, Rodzina i On. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Ale to nie przeszkadza miec jeszcze kilka osob pod reka ;D Ale jak będę miała jego, to inni mi niepotrzebni.... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Jak dla mnie to on potem pokaże różki,zacznie mu przeszkadzać sytuacja-->twój dom po diabełku dla mnie się ukazuje. Cytuj
Davisa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Zweryfikuję siłą rzeczy pod koniec roku:) Jakie są szanse, że będziemy parą do końca 2013 r.? Relacja luźna, coś się między nami zaczyna, on obrażalski bardzo, jak ja się sprzeciwię, to zamyka się w sobie..Ja jestem zajęta, on wolny.. 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław Nie będziecie niestety. Jakaś "inna pani" wejdzie Wam w paradę. Cytuj
maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław => Śmierć Karciochy ładne, nie ma tutaj jakiś rozterek, rozstań itp. Na pewno przed Wami jeszcze wiele miłych spotkań i ja też uważam, że karty są romansowe... Pan jest zakręcony, a Tobie zależy na tej relacji (Królowa Pucharów). Miłe inicjatywy i spotkania W tej Śmierci może być tak, że nastąpi totalna transformacja tej relacji... Że jest już tak źle, że w sumie już pozostają tylko 2 drogi: iść dalej, starać się dalej albo rozstać - i tutaj jednak jest gest, pogodzenie albo ta Śmierć pokazuje, że jednak to nie będzie nic stałego... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 5 Lutego 2013 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław => Śmierć Karciochy ładne, nie ma tutaj jakiś rozterek, rozstań itp. Na pewno przed Wami jeszcze wiele miłych spotkań i ja też uważam, że karty są romansowe... Pan jest zakręcony, a Tobie zależy na tej relacji (Królowa Pucharów). Miłe inicjatywy i spotkania W tej Śmierci może być tak, że nastąpi totalna transformacja tej relacji... Że jest już tak źle, że w sumie już pozostają tylko 2 drogi: iść dalej, starać się dalej albo rozstać - i tutaj jednak jest gest, pogodzenie albo ta Śmierć pokazuje, że jednak to nie będzie nic stałego... Chyba raczej ta druga opcja...ale czas pokaze:)) Cytuj
maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Chyba raczej ta druga opcja...ale czas pokaze:)) Karty to zawsze karty... Tak czy siak, jeszcze wiele miłych chwil przed Wami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 5 Lutego 2013 Karty to zawsze karty... Tak czy siak, jeszcze wiele miłych chwil przed Wami Wiem, wszak :.."w zyciu ważne są tylko chwile...":)) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław No są ku temu przesłanki Na początku przyjaźń, porozumienie,następnie randewu, później małe co nie co i związek nieformalny xD Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 2 pucharów, Paź Pucharów, Królowa Pucharów, Diabeł, 4 buław Nawiążecie kontakt, otworzycie się na siebie, będzie fajna relacja z flircikiem. Wyszedł w giermku, bo jest młodszy oraz dlatego, że nie będzie miał poważnych zamiarów. Ty będziesz cierpliwie czekała na rozwój wydarzeń, masz też wobec niego ciepłe uczucia, tęskne. Kolejne karty pokazują ogień między wami i to, że relacja będzie gorąca i romansowa Spotkania i relacja nieformalna Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Nie wiem czy jeżeli chodzi o bycie parą, nie macie różnych od siebie pogladów na ten temat. Ogólnie relacja powinna się zacieśnić z tym, ze obawaim się, ze parą jako tako możecie jesczze nie być do konca roku. Na pewno jednak będziecie snuć plany na przyszłosć oraz będzie namiętnie w sypialni. Cytuj
Noonee Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 ja niestety nie widzę możliwości stworzenia stałego związku przy takim rozkładzie. owszem, romans będzie. ale niestety ty się zaangażujesz, a on nie. dla niego to będzie tylko zabawa, on nie jest osobą dojrzałą. ta znajomość przysporzy ci tylko smutków i rozczarowań, diabeł obok 4 buław jak dla mnie to płacz i zgrzytanie zębami. daj sobie spokój zanim zostaniesz sama ze złamanym sercem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) ja niestety nie widzę możliwości stworzenia stałego związku przy takim rozkładzie. owszem, romans będzie. ale niestety ty się zaangażujesz, a on nie. dla niego to będzie tylko zabawa, on nie jest osobą dojrzałą. ta znajomość przysporzy ci tylko smutków i rozczarowań, diabeł obok 4 buław jak dla mnie to płacz i zgrzytanie zębami. daj sobie spokój zanim zostaniesz sama ze złamanym sercem. Życie pokaże jak będzie naprawdę... :krzywy: Edytowane 6 Lutego 2013 przez Inez2503 Cytuj
Noonee Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 wiadomo, że życie to zweryfikuje. tylko, że sens stawiania tarota polega na tym, żeby sprawdzić jaki wpływ na przyszłość będą miały nasze poczynania. w tym przypadku ostrzega , że skutki będą nieciekawe. a skoro tak, to po co pchać się świadomie w nieszczęście? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 6 Lutego 2013 wiadomo, że życie to zweryfikuje. tylko, że sens stawiania tarota polega na tym, żeby sprawdzić jaki wpływ na przyszłość będą miały nasze poczynania. w tym przypadku ostrzega , że skutki będą nieciekawe. a skoro tak, to po co pchać się świadomie w nieszczęście? Wiesz, problem polega na tym, że jestem zwolenniczką empiryzmu i nie boję się życia:) Cytuj
LasMeninas Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Zweryfikuję siłą rzeczy pod koniec roku:) Jakie są szanse, że będziemy parą do końca 2013 r.? Relacja luźna, coś się między nami zaczyna, on obrażalski bardzo, jak ja się sprzeciwię, to zamyka się w sobie..Ja jestem zajęta, on wolny.. 2 pucharów Paź Pucharów Królowa Pucharów Diabeł 4 buław w pierwszej karcie widać otwarcie na siebie nawzajem, widać inicjatywę też z jego strony (on jest młodszy) i coś więcej się rozwinie w kierunku dość uzależniającego romansu, ale zdecydowanie na jego zasadach Pytanie co oznacza dla Ciebie bycie parą bo jeśli to że bedziecie się spotykac i jakiś romans bedzie to tak, jak najbardziej jeśli stała i oficjalna relacja to moim zdaniem nie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 6 Lutego 2013 Pytanie co oznacza dla Ciebie bycie parą bo jeśli to że bedziecie się spotykac i jakiś romans bedzie to tak, jak najbardziej jeśli stała i oficjalna relacja to moim zdaniem nie Tzn. chodziło mi o to, czy będziemy się normalnie spotykać od czasu do czasu, bo póki co relacja jest szarpana:) Ja nie chcę z nim wchodzić w stałą relację, już nie;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi