agaMAJ Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Dla wszystkich z wątpliwościami - będzie weryfikacja bo latem mam wesele w rodzinie i zamierzam na nim wyglądać zajebiście ;D 5 buław--Królowa Pucharów--4 buławy eee ;( będę walczyć z tymi kg ale mi się chyba nie uda ;( jak moje otoczenia ocenia moją figurę? Pustelnik--Diabeł --7 pucharów że się łudze, i wcale dobrze nie wyglądam? ;P dodam jeszcze opinie faceta ;D jak Monetowy ocenia moją figurę? Słońce--Cesarz--7 monet no nie jest chyba źle jak ogólnie ocenia moją osobę? 2 puchary--9 pucharów--Mag hehe zależy ile wypije ;D ogólnie i tak zwalcze te 5 kg , chociażby mnie miało skręcić ;D Edytowane 4 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Trida Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Hmm... musisz duzo sił i wytrwałości włożyć w to, by osiągnąć cel. Bo możesz go dosięgnąć, jeśli się postarasz. Sama będziesz się lepiej czuła, ale staram na ćwiczenia niz na dietę. Zobaczysz pierwsze efekty a póxniej będzie już lepiej. Co do otoczenia... Cóż... Mówią Ci, ze fajnie wyglądasz ale niestety tak nie myślą... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Jak zaczniesz ćwiczyć to masz szansę, a otoczeniu się podobasz:) Cytuj
Trida Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Inez no właśnie ten diabeł i 7 kielichów to tak niekoniecznie... Ale panu wpadłaś w oko koleżanko Śmiem powiedzieć, ze nawet jesteś w jego typie, jego myślenie ala 'hmmm pasowalibyśmy do siebie' Cytuj
nirva2991 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 dodam jeszcze opinie faceta ;D jak Monetowy ocenia moją figurę? Słońce--Cesarz--7 monet no nie jest chyba źle jak ogólnie ocenia moją osobę? jak moje otoczenia ocenia moją figurę? Kochana regulamin ! Trzeba się pilnować teraz . a schudnąć Ci się uda . Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 ale te pytania są do zweryfikowani, przy najbliższej okazji go zapytam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Inez no właśnie ten diabeł i 7 kielichów to tak niekoniecznie... Ale panu wpadłaś w oko koleżanko Śmiem powiedzieć, ze nawet jesteś w jego typie, jego myślenie ala 'hmmm pasowalibyśmy do siebie' Ja Ci powiem tak, ze te karty mam sprawdzone:))) Dlatego tak napisałam:)) Cytuj
nirva2991 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 ale te pytania są do zweryfikowani, przy najbliższej okazji go zapytam Daffne o tym trąbi już od jakiegoś czasu , że takie pytania zadajemy we wzajemnej pomocy tarocistów , w swoim wątku . Musimy się stosować , bo potem znowu nam się burdel zrobi . Po za tym nie jesteśmy już początkujące na forum . Po za tym jak zweryfikujesz reakcję otoczenia ? Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 5 buław--Królowa Pucharów--4 buławy eee ;( będę walczyć z tymi kg ale mi się chyba nie uda ;( jak moje otoczenia ocenia moją figurę? Pustelnik--Diabeł --7 pucharów że się łudze, i wcale dobrze nie wyglądam? ;P dodam jeszcze opinie faceta ;D jak Monetowy ocenia moją figurę? Słońce--Cesarz--7 monet no nie jest chyba źle jak ogólnie ocenia moją osobę? 2 puchary--9 pucharów--Mag hehe zależy ile wypije ;D ogólnie i tak zwalcze te 5 kg , chociażby mnie miało skręcić ;D agaMAJ będziesz w stanie zweryfikować jak teoretycznie będziesz wyglądać gdy schudniesz kolejne 5 kg? Przypominam, że dział jest do ćwiczenia tarota i prosze zważać na regulamin! Cytuj
nirva2991 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/announcements.html Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 jak schudne, to ocenie i zweryfikuje, moze faktycznie temat napisałam niefortunnie, ale za dwa miesiące będę potrafiła to zweryfikować "nie teoretycznie" Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 jak schudne, to ocenie i zweryfikuje, moze faktycznie temat napisałam niefortunnie, ale za dwa miesiące będę potrafiła to zweryfikować "nie teoretycznie" proszę więc zamieszczać informacje od razu wraz z dodaniem rozkładu by uniknąć dociekań moderacji lub/i ostrzeżeń. watek w tej sytuacji zostawiam. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 proszę więc zamieszczać informacje od razu wraz z dodaniem rozkładu by uniknąć dociekań moderacji lub/i ostrzeżeń.watek w tej sytuacji zostawiam. ok Daffne, sorry , że poszłam na skróty , ale wyszłam z załozenia, że to jasne, że prędzej czy później to zweryfikuje, skoro się zawzięłam na te 5 kg ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi