Skocz do zawartości

Interpretacja odpowiedzi - czy powinienem leciec?

zorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Pytanie ktore zadalem to czy powinienem skorzystac z promocji przelotu do innego kraju za 1600zl gdzie normalnie sie placi 2600zl. Na drugi lot trzeba czekac 15 godzin (za tym idzie wnajecie hotelu w obcym miescie(doha)), a tam bym byl o 22;50 , dlatego stad moje pytanie czy powinienem

Wyciagnalem 5 kart z 22, obok moja interpretacja

1.Glupiec - poczatek drogi, nie jestem pewien swojej decyzji

2.Wisielec -zawieszenie w decyzji mojej

3.Slonce - uradowanie ze zaoszczenie sporo pieniedzy

4.Wieza - cos idzie nie tak, jestem niezadowolony

5.Ksiezyc - przestoj

Bardzo prosze o pomoc w interpretacji osob, ktore sa pewne co to moze wskazywac

Pozdrawiam :)

Moja interpret

Edytowane przez zorgi
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zgodnie z regulaminem - musisz najpierw podać swoją interpretację, na tyle ile potrafisz - ale swoją...

Napisano (edytowane)

No ja w tych kartach widze historię dnia

Zaczynasz , drogę lecisz samolotem, zadowolony idziesz do hotelu i tam spisz. :) jedna decydowac sam musisz - nikt Ci gwarancji zadowlenia nie da. :)

Edytowane przez Wrozbita_Oramin
Napisano

Hmm, z początku będziesz zadowolony, ale możesz nie znaleźć noclegu moim zdaniem. Choć pierwsze co mi się nasunęło, to że i tak z tej promocji nie skorzystasz, bo póki co to taki spontan plan w różowych okularach, ochłoniesz po namyśle.

Napisano

nie rozumiem za bardzo treści Twojej wypowiedzi,ale karty w/g mnie mówią że nie, albo z tego rozwiązania nie skorzystasz, albo cos tu jest niejasne o czym jeszcze teraz nie wiesz, masz same złe karty tzn, mowiące o tym że to nie jest wcale tak jak to w danym momencie postrzegasz