duo70 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Witam Rycerz denarów 7 denarów mag diabeł król pucharów 3 denary królowa pucharów= Sąd Rycerz denarów może być zapładniający.Coś się będzie działo w tej kwestii, widać udany seks z królem i z podsumy zmiana wychodzi. Nie jestem pewna czy ta ciąża będzie. bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Zweryfikuję oczywiście Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Mogłaby byc szansa około listopada. Ciekawe karty Cytuj
duo70 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 która karta o tym mówi? bo ja nie umiem określać jeszcze czasu Cytuj
bridaa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 duzo tych kart, wydaje mi sie że nie , Diabeł to ograniczenia jakieś, które chyba ida od pana, 7 denarów tez tzw jałowy czas, choc w niektorych taliach pokazana na niej jest kobieta w ciązy :-) ale jak dla mnie to w tym roku jeszcze nie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2013 Maestro Napisano 4 Lutego 2013 Jak dla mnie to długo potrwa zanim zajdziesz,mogą być przeszkody w postaci jakichs stanów zapalnych, problemów z tarczycą, na końcu Królowa Pucharów, niby matka,ale w tym przypadku dla mnie to kobieta czekająca z nadzieją... Życzę Ci ciązy jak najbardziej, tylko tak te karty widzę... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 która karta o tym mówi? bo ja nie umiem określać jeszcze czasu [/QUOT]Żadna konkretna karta to autorskie próby. Jak sie sprawdzą to wtedy wytłumacze a jak nie - to przepadną bez głosu Cytuj
iridos Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 nawet gdyby pytanie bylo o realizacje tego marzenia a nie czy zajde to ja ciąży w kartach nie widzę a juz jak tyle kart ciągnełas to warto by sie pokusic o rozkład jest gdzies w rozkładach adekawtny to w/w sytacji Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Beda jakies trudnosci. W Diable widac ograniczenia. Krol Kielichow to moze byc jakis lekarz. 3 Monety pokonywanie przeszkod. Sad to m.in. tez potomstwo. Ale... trzeba bedzie sie napracowac i dopomoc. Tez mysle, ze lepszy bylby jakis konkretny rozklad a nie takie ciagniecie 1001 kart... Cytuj
iridos Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 1. jakie sa prawdziwe powody bezplodnosci 2. jakie powody sa nieprawdziwe, a wydaja sie nadrzedne 3. co pomoze w walce z bezplodnoscia 4. co przeszkadza w tej walce. 5. rezultat staran. 1 Cytuj
Davisa Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Witam Rycerz denarów 7 denarów mag diabeł król pucharów 3 denary królowa pucharów= Sąd Rycerz denarów może być zapładniający.Coś się będzie działo w tej kwestii, widać udany seks z królem i z podsumy zmiana wychodzi. Nie jestem pewna czy ta ciąża będzie. bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Zweryfikuję oczywiście Ja wiem, że to nie moja sprawa, ale..... może opamiętasz się... Nie jestem pewna, czy pytasz o to, że możesz zajść w ciążę czy o wyczekiwaną szansę zajścia... Bo chyba nie chcesz kogoś "na ciążę złapać"? Czytając Twoje wcześniejsze posty nie wywnioskowałam, że realizujesz się w jakimś cudownym, spełniającym związku. Dziewczyno, opamiętaj się, póki nie jest za późno. Mam wrażenie, że nie jesteś jeszcze gotowa na macierzyństwo. Cytuj
duo70 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) nie, nie chce nikogo zlapac na ciąze, to nie w moim stylu. Gdybym chciala to zrobic to juz dawno bym miala dziecko ja chce swiadomego macierzynstwa razem z druga strona. Zapytalam sie, bo jakis czas temu wrozka ostrzegala mnie przed wpadka z pewnym panem i chcialam wiedziec jak to sie ma na dzien dzisiejszy, czy jest dalej zagrozenie. Może źle zadałam pytanie. Edytowane 5 Lutego 2013 przez duo70 Cytuj
iridos Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 a czyli karty w tym przypadku zamiast pigułki anty Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Źle zadane pytanie... są tematy, w których jest uzasadnione, dlaczego nie powinno się tak zaczynać pytania... jak zawężony zakres jest odpowiedzi wtedy. O wiele lepiej jest zapytać ''Jak zrealizuje się moje oczekiwanie...'' Po drugie: po co tyle kart, one zaciemniają obraz sprawy. Im mniej kart, tym klarowniejsza odpowiedź. A najklarowniejsza jest, jak pytanie jest dobrze sformułowane. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Źle zadane pytanie... są tematy, w których jest uzasadnione, dlaczego nie powinno się tak zaczynać pytania... jak zawężony zakres jest odpowiedzi wtedy. O wiele lepiej jest zapytać ''Jak zrealizuje się moje oczekiwanie...''Po drugie: po co tyle kart, one zaciemniają obraz sprawy. Im mniej kart, tym klarowniejsza odpowiedź. A najklarowniejsza jest, jak pytanie jest dobrze sformułowane. To zależy. W mojej ocenie nie jest to prawdą, że większa ilość kart zaciemnia obraz. Wręcz odwrotnie - czyni go dokladniejszym. Oczywiście nie ma co przesadzać. ale tyle kart wg mnie jak najbardziej nadaje się do interpretacji. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Odniosłam się do rozkładu autorki. Siedem kart to moim zdaniem już za dużo. Jeżeli chodzi o inne - pewnie, w niektórych rozkładach jak najbardziej wskazane jest dociągnięcie czwartej, czy piątej karty. Wszystko zależy, jakie one są i wtedy mamy pełny, dokładny obraz sprawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi