Skocz do zawartości

Czy uda się zajść w ciążę do końca roku? z weryfikacją :)

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Rycerz denarów 7 denarów mag diabeł król pucharów 3 denary królowa pucharów= Sąd

Rycerz denarów może być zapładniający.Coś się będzie działo w tej kwestii, widać udany seks z królem i z podsumy zmiana wychodzi. Nie jestem pewna czy ta ciąża będzie.

bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Zweryfikuję oczywiście :)

Napisano

Mogłaby byc szansa około listopada. :) Ciekawe karty :)

Napisano

która karta o tym mówi? bo ja nie umiem określać jeszcze czasu :)

Napisano

duzo tych kart, wydaje mi sie że nie , Diabeł to ograniczenia jakieś, które chyba ida od pana, 7 denarów tez tzw jałowy czas, choc w niektorych taliach pokazana na niej jest kobieta w ciązy :-)

ale jak dla mnie to w tym roku jeszcze nie

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie to długo potrwa zanim zajdziesz,mogą być przeszkody w postaci jakichs stanów zapalnych, problemów z tarczycą, na końcu Królowa Pucharów, niby matka,ale w tym przypadku dla mnie to kobieta czekająca z nadzieją... Życzę Ci ciązy jak najbardziej, tylko tak te karty widzę...

Napisano
która karta o tym mówi? bo ja nie umiem określać jeszcze czasu :)[/QUOT]

Żadna konkretna karta to autorskie próby. Jak sie sprawdzą to wtedy wytłumacze :) a jak nie - to przepadną bez głosu :)

Napisano

nawet gdyby pytanie bylo o realizacje tego marzenia a nie czy zajde to ja ciąży w kartach nie widzę

a juz jak tyle kart ciągnełas to warto by sie pokusic o rozkład jest gdzies w rozkładach adekawtny to w/w sytacji

Napisano

Beda jakies trudnosci. W Diable widac ograniczenia. Krol Kielichow to moze byc jakis lekarz. 3 Monety pokonywanie przeszkod. Sad to m.in. tez potomstwo.

Ale... trzeba bedzie sie napracowac i dopomoc.

Tez mysle, ze lepszy bylby jakis konkretny rozklad a nie takie ciagniecie 1001 kart...

Napisano

1. jakie sa prawdziwe powody bezplodnosci

2. jakie powody sa nieprawdziwe, a wydaja sie nadrzedne

3. co pomoze w walce z bezplodnoscia

4. co przeszkadza w tej walce.

5. rezultat staran.

• Lubię to! 1
Napisano
Witam

Rycerz denarów 7 denarów mag diabeł król pucharów 3 denary królowa pucharów= Sąd

Rycerz denarów może być zapładniający.Coś się będzie działo w tej kwestii, widać udany seks z królem i z podsumy zmiana wychodzi. Nie jestem pewna czy ta ciąża będzie.

bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Zweryfikuję oczywiście :)

Ja wiem, że to nie moja sprawa, ale..... może opamiętasz się...

Nie jestem pewna, czy pytasz o to, że możesz zajść w ciążę czy o wyczekiwaną szansę zajścia... Bo chyba nie chcesz kogoś "na ciążę złapać"?

Czytając Twoje wcześniejsze posty nie wywnioskowałam, że realizujesz się w jakimś cudownym, spełniającym związku.

Dziewczyno, opamiętaj się, póki nie jest za późno. Mam wrażenie, że nie jesteś jeszcze gotowa na macierzyństwo.

Napisano (edytowane)

nie, nie chce nikogo zlapac na ciąze, to nie w moim stylu. Gdybym chciala to zrobic to juz dawno bym miala dziecko :) ja chce swiadomego macierzynstwa razem z druga strona.

Zapytalam sie, bo jakis czas temu wrozka ostrzegala mnie przed wpadka z pewnym panem i chcialam wiedziec jak to sie ma na dzien dzisiejszy, czy jest dalej zagrozenie. Może źle zadałam pytanie.

Edytowane przez duo70
Gość Linkinia
Napisano

Źle zadane pytanie... są tematy, w których jest uzasadnione, dlaczego nie powinno się tak zaczynać pytania... jak zawężony zakres jest odpowiedzi wtedy. O wiele lepiej jest zapytać ''Jak zrealizuje się moje oczekiwanie...''

Po drugie: po co tyle kart, one zaciemniają obraz sprawy. Im mniej kart, tym klarowniejsza odpowiedź. A najklarowniejsza jest, jak pytanie jest dobrze sformułowane.

Napisano
Źle zadane pytanie... są tematy, w których jest uzasadnione, dlaczego nie powinno się tak zaczynać pytania... jak zawężony zakres jest odpowiedzi wtedy. O wiele lepiej jest zapytać ''Jak zrealizuje się moje oczekiwanie...''

Po drugie: po co tyle kart, one zaciemniają obraz sprawy. Im mniej kart, tym klarowniejsza odpowiedź. A najklarowniejsza jest, jak pytanie jest dobrze sformułowane.

To zależy. W mojej ocenie nie jest to prawdą, że większa ilość kart zaciemnia obraz. Wręcz odwrotnie - czyni go dokladniejszym. Oczywiście nie ma co przesadzać. :) ale tyle kart wg mnie jak najbardziej nadaje się do interpretacji.

Gość Linkinia
Napisano

Odniosłam się do rozkładu autorki. Siedem kart to moim zdaniem już za dużo.

Jeżeli chodzi o inne - pewnie, w niektórych rozkładach jak najbardziej wskazane jest dociągnięcie czwartej, czy piątej karty. Wszystko zależy, jakie one są ;) i wtedy mamy pełny, dokładny obraz sprawy.