Gość sappir Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 że to moje a nie jego założenia zostały przyjęte jako "punkt wyjściowy" do projektu? Śmierć, Rydwan, 3 Miecze suma Mag Moim zdaniem był rozczarowany takim a nie innym obrotem sprawy cz jak kto woli zmianą kierunku. Cytuj
Vivere Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 chyba dostanę po uszach od moda jak to zinterpretuję ? Cytuj
nirva2991 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 pewnie tak Vivere ;p Sappir - REGULAMIN Cytuj
Gość sappir Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 ale ja zweryfikuję, jak emocje opadną spytam Pana P wprost:) Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 To skoro zweryfikujesz to wątek pewnie będzie dopuszczony Tą sytuacją rozwialas Pana wątpliwości co do tego kto jest sterem , żeglarzem i okretem. jednak po przemysleniu Pan przystosuje się do tej sytuacji a to stworzy wspaniały zaczątek do realizacji tego projektu. Cytuj
nirva2991 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 ale ja zweryfikuję, jak emocje opadną spytam Pana P wprost:) było dzisiaj już o tym . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi