Orchidea87 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Jakie są szanse że jestem w ciąży? 2 puchary - paź buław - 7 monet ///suma: XI Siła Wydaje mi się, że coś z tego może być. Połączenie (2 puchary), i oczekiwanie na dziecko(7 monet).Siła w podsumowaniu przemawia za. Może ktoś obiektywnie mi podpowiedzieć jak to widzi? Edytowane 4 Lutego 2013 przez Orchidea87 Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 wg kart ciąży nie ma, jeszcze trzeba się uzbroić w cierpliwość (7 monet) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Siła jako suma wskazuje na to że pragniesz być Mamą...ciąży tutaj nie widać - widać że czekasz - że chciałabyś... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Też tak uważam,ze nie ma. Będzie za jakiś czas ,w odpowiednim czasie:) A pisalam w jakimś innym poscie,ale go nie ma? Cytuj
ONYXT Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Ja też na dzisiaj widzę niepowodzenie - właśnie w 7 monetach. Ale Siła w sumie to również żądza i namiętność, która prędzej czy później, w konsekwencji (w sumie) doprowadzi do pożądanego rezultatu. Cytuj
bridaa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 albo 7 monet może pokazywać że jesteś w 2 m-cu ciązy :-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Wg Crowleya 7 Monet to m.in. ciaza... Hmm... ciekawa jestem weryfikacji. Ogolnie karta wskazuje, ze na zasiane plony trzeba cierpliwie czekac, bo jeszcze nie nadszedl czas, na ich zebranie. Ciaza jest wlasnie takim stanem, gdy ziarno zostalo zasiane, teraz trzeba cierpliwie czekac, az plony (dziecko) beda gotowe do zbiorow. Ciekawe, ciekawe... jaka bedzie weryfikacja. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Moim zdaniem, to takie ciążowe te karty jednak... Cytuj
bridaa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) tak jak napisała SacralNirvana:icon_smile2: i wtedy ładnie komponuja sie pozostałe 2 karty Edytowane 4 Lutego 2013 przez bridaa Cytuj
Orchidea87 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 Też tak uważam,ze nie ma.Będzie za jakiś czas ,w odpowiednim czasie:) A pisalam w jakimś innym poscie,ale go nie ma? Przez przypadek zrobiłam 2 wątki o tym samym i prosiłam o usunięcie jednego. Cytuj
Davisa Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Jakie są szanse że jestem w ciąży?2 puchary - paź buław - 7 monet ///suma: XI Siła Wydaje mi się, że coś z tego może być. Połączenie (2 puchary), i oczekiwanie na dziecko(7 monet).Siła w podsumowaniu przemawia za. Może ktoś obiektywnie mi podpowiedzieć jak to widzi? Wg mnie nie jesteś jeszcze w ciąży, ale karty radzą cierpliwość i spokój. Pewnie słyszałaś o kobietach, które przez lata nie mogły zajść w ciążę, bo... za bardzo chciały. Nie myśl o tym obsesyjnie a wszystko będzie dobrze i nadzieje się spełnią :-) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 I jak Kochanie - już wiesz ... jak jest ? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Marca 2013 Moderator Napisano 24 Marca 2013 Myląca mogła tu być ta 7 monet, która często przez autorów jest określana jako karta ciążowa, a tu jednak pokazała, że pozostało czekać na wynik hehe Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 7 monet jest bierna..i może wskazywać podobnie jak gwiazda na nadzieje, że ciąża będzie. Tu raczej 7 monet cierpliwość wskazuje, a Siła z sumy zaleca wytrwałość w dążeniach (siła) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi