Skocz do zawartości

Ciąża? z weryfikacją

Orchidea87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jakie są szanse że jestem w ciąży?

2 puchary - paź buław - 7 monet ///suma: XI Siła

Wydaje mi się, że coś z tego może być.

Połączenie (2 puchary), i oczekiwanie na dziecko(7 monet).Siła w podsumowaniu przemawia za.

Może ktoś obiektywnie mi podpowiedzieć jak to widzi?

Edytowane przez Orchidea87
Gość Daffne
Napisano

wg kart ciąży nie ma, jeszcze trzeba się uzbroić w cierpliwość (7 monet)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Siła jako suma wskazuje na to że pragniesz być Mamą...ciąży tutaj nie widać - widać że czekasz - że chciałabyś...

Napisano

Też tak uważam,ze nie ma.

Będzie za jakiś czas ,w odpowiednim czasie:)

A pisalam w jakimś innym poscie,ale go nie ma?

Napisano

Ja też na dzisiaj widzę niepowodzenie - właśnie w 7 monetach. Ale Siła w sumie to również żądza i namiętność, która prędzej czy później, w konsekwencji (w sumie) doprowadzi do pożądanego rezultatu.

Napisano

Wg Crowleya 7 Monet to m.in. ciaza... Hmm... ciekawa jestem weryfikacji. Ogolnie karta wskazuje, ze na zasiane plony trzeba cierpliwie czekac, bo jeszcze nie nadszedl czas, na ich zebranie. Ciaza jest wlasnie takim stanem, gdy ziarno zostalo zasiane, teraz trzeba cierpliwie czekac, az plony (dziecko) beda gotowe do zbiorow.

Ciekawe, ciekawe... jaka bedzie weryfikacja.

Gość PannaDorotka
Napisano

Moim zdaniem, to takie ciążowe te karty jednak...

Napisano (edytowane)

tak jak napisała SacralNirvana:icon_smile2: i wtedy ładnie komponuja sie pozostałe 2 karty

Edytowane przez bridaa
Napisano
Też tak uważam,ze nie ma.

Będzie za jakiś czas ,w odpowiednim czasie:)

A pisalam w jakimś innym poscie,ale go nie ma?

Przez przypadek zrobiłam 2 wątki o tym samym i prosiłam o usunięcie jednego.

Napisano
Jakie są szanse że jestem w ciąży?

2 puchary - paź buław - 7 monet ///suma: XI Siła

Wydaje mi się, że coś z tego może być.

Połączenie (2 puchary), i oczekiwanie na dziecko(7 monet).Siła w podsumowaniu przemawia za.

Może ktoś obiektywnie mi podpowiedzieć jak to widzi?

Wg mnie nie jesteś jeszcze w ciąży, ale karty radzą cierpliwość i spokój. Pewnie słyszałaś o kobietach, które przez lata nie mogły zajść w ciążę, bo... za bardzo chciały.

Nie myśl o tym obsesyjnie a wszystko będzie dobrze i nadzieje się spełnią :-)

• 2 tygodnie później...
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I jak Kochanie - już wiesz ... jak jest ?

• 1 miesiąc temu...
  • Moderator
Napisano

Myląca mogła tu być ta 7 monet, która często przez autorów jest określana jako karta ciążowa, a tu jednak pokazała, że pozostało czekać na wynik hehe

Gość Daffne
Napisano

7 monet jest bierna..i może wskazywać podobnie jak gwiazda na nadzieje, że ciąża będzie. Tu raczej 7 monet cierpliwość wskazuje, a Siła z sumy zaleca wytrwałość w dążeniach (siła)