ewsa11 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Od kilkunastu lat co jakiś czas śni mi się moja sympatis szkolna dziwne jest to że ja o Nim nie myśle ani go nie widuje bo nie mieszka w tym miescie mimo to nęka mnie we śnie gdy rano się budze jestem taka zmęczona jak by to było naprawdę.Byliśmy wtedy dziecmi widocznie nie było nam pisane mimo to wspominam Go bardzo serdecznie ,tylko te sny w których on wraca i jestesmy razem na przekór wszystkim .Dziwne co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 moze to jest spowodowane tym,ze o nim myslisz,stad pojawia sie w Twoich snach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewcia 16 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Przeciez "ewsa11" napisala wyraźnie że o nim nie mysli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewsa11 Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 Nie nie myślę nie mam na to czasu mam swoją rodzinę On też napewno to nie jest przyczyna gdyby nie wszystkie rzeczy na ziemi i wszyscy nie byli by na nie napewno teraz byli byśmy razem.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 ewsa11, być może przeżywasz ostatnimi czasy taki okres, kiedy znów masz wrażenie, jakby wszystko i wszyscy byli przeciwko Tobie? Może ktoś się obecnie sprzeciwia jakimś Twoim działaniom czy zamysłom? Wtedy możnaby potyraktować ten sen jako odreagowanie - w Twojej podświadomości tamte wydarzenia tkwią jako właśnie taki przejaw dominacji otoczenia nad Tobą. Co myślisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewsa11 Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 TAK to może byc prawda gdy sie głębiej nad tym zastanowic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 W takim razie taki stan rzeczy we śnie: (...)jestesmy razem na przekór wszystkim jest wyrazem Twojej chęci do tego, aby właśnie działać po swojemu, w sytuacji, w której obecnie się znajdujesz.We śnie tworzysz swój "happy end". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts