Skocz do zawartości

czy wie? Czy to zrobi?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Weryfikacja wieczorem

Czy wie o moich imieninach ;D? 2 buławy--As pucharów--Rycerz Pucharów jak nie wie to się dowie

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie że w jakiś sposób się do tego ustosunkuje tzn, czy złoży życzenia?

As mieczy--Król Buław--Paź mieczy z podsumu HB wychodzi Mag, więc chyba to zrobi

Edytowane przez agaMAJ
Gość Daffne
Napisano (edytowane)

a o co chodzi??

Ciężko tu o właściwą interpretacje i nakłaniasz do zgadywania...

Proszę o jasny opis w celu dokonania właściwej interpretacji.

Edytowane przez Daffne
zmiana treści
Gość Daffne
Napisano

od razu jaśniej :D

Czy wie o moich imieninach ;D?

2 buławy--As pucharów--Rycerz Pucharów->Cesarz

wie o imieninach i myślę, że czeka z przesłaniem życzeń

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie że w jakiś sposób się do tego ustosunkuje tzn, czy złoży życzenia?

As mieczy--Król Buław--Paź mieczy->Sprawiedliwość

myślę, że złoży życzenia, aczkolwiek może być tak, że będziesz spodziewać się troszkę więcej niż Pan od siebie da :mysli:

Napisano

hehe chyba popsułam weryfikację ;) bo napisałam mu, że są moje imieniny ale na odzew to sobie poczekam

Sprawiedliwość--- 7 monet--paź mieczy

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

agula - w Sprawiedliwości to ja widzę to że napisałaś mu iż dziś masz imieniny...a dalej to widać że będziesz czekać i będziesz zuuua...:(

Napisano

Uwież, ja wychodze często w paziu mieczy ale nie przez toże jestem zła, tylko zawsze musze zripostować ;DD ja dużo gadam i dużo pisze i wszędzie mnie pełnooo słowo honoru nie jestem złośnicą ;DDDD

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Noo taaa - nie jesteś złośnicą, boo....jesteś kochaną złośnicą :D:) rozumiem...:)

Napisano
Noo taaa - nie jesteś złośnicą, boo....jesteś kochaną złośnicą :D:) rozumiem...:)
hahaha ;P ostatnio mi powiedział, że jestem spoko , a nawet dużo bardziej... więc w cale taką cholerą nie jestem, gorsze są ;DDD