agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Weryfikacja wieczorem Czy wie o moich imieninach ;D? 2 buławy--As pucharów--Rycerz Pucharów jak nie wie to się dowie Jak zrealizuje się moje oczekiwanie że w jakiś sposób się do tego ustosunkuje tzn, czy złoży życzenia? As mieczy--Król Buław--Paź mieczy z podsumu HB wychodzi Mag, więc chyba to zrobi Edytowane 5 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) a o co chodzi?? Ciężko tu o właściwą interpretacje i nakłaniasz do zgadywania... Proszę o jasny opis w celu dokonania właściwej interpretacji. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Daffne zmiana treści Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 od razu jaśniej Czy wie o moich imieninach ;D? 2 buławy--As pucharów--Rycerz Pucharów->Cesarz wie o imieninach i myślę, że czeka z przesłaniem życzeń Jak zrealizuje się moje oczekiwanie że w jakiś sposób się do tego ustosunkuje tzn, czy złoży życzenia? As mieczy--Król Buław--Paź mieczy->Sprawiedliwość myślę, że złoży życzenia, aczkolwiek może być tak, że będziesz spodziewać się troszkę więcej niż Pan od siebie da Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 hehe chyba popsułam weryfikację bo napisałam mu, że są moje imieniny ale na odzew to sobie poczekam Sprawiedliwość--- 7 monet--paź mieczy Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 agula - w Sprawiedliwości to ja widzę to że napisałaś mu iż dziś masz imieniny...a dalej to widać że będziesz czekać i będziesz zuuua... Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 Uwież, ja wychodze często w paziu mieczy ale nie przez toże jestem zła, tylko zawsze musze zripostować ;DD ja dużo gadam i dużo pisze i wszędzie mnie pełnooo słowo honoru nie jestem złośnicą ;DDDD Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Noo taaa - nie jesteś złośnicą, boo....jesteś kochaną złośnicą rozumiem... Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 Noo taaa - nie jesteś złośnicą, boo....jesteś kochaną złośnicą rozumiem... hahaha ;P ostatnio mi powiedział, że jestem spoko , a nawet dużo bardziej... więc w cale taką cholerą nie jestem, gorsze są ;DDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi