Skocz do zawartości

Jak spędzę walentynki?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jak spędzę walentynki?

5 denarów 10 buław świat 4 denary 3 puchary=rydwan

Na początku nie będę miała powodów do radości. Będę przywalona czymś albo obowiązkami w pracy albo tym, że nic się nie dzieje. Potem jakaś zmiana nastąpi. Może być tak, że jakiś pan jednak coś zaproponuje i będziemy się dobrze bawić. Coś powinno się ruszyć.

Tak ja bym to widziała. Nie mam pomysłu na 4 denary. Jeśli ktoś pomoże będę bardzo wdzięczna.

pozdrawiam

Gość PannaDorotka
Napisano

Myślę, że początkowo nie będziesz miała planów na ten dzień, co pewnie troszkę cię zdołuje. Ale pojawi się jakaś możliwość wyjścia, imprezki, spotkania towarzyskiego, coś chyba w niewielkim gronie, ale nie we dwójkę. Z babskim wieczorem mi się te 3 kielichy skojarzyły.

Jakieś chyba wspólne wyjście na miast (świat, rydwan), ale raczej bez szaleństw wielkich i bez nadmiernej rozrzutności (4 monet). Tak byle tylko w domu nie siedzieć, spędzić miło czas, spotkać się, pogadać.

Napisano
Myślę, że początkowo nie będziesz miała planów na ten dzień, co pewnie troszkę cię zdołuje. Ale pojawi się jakaś możliwość wyjścia, imprezki, spotkania towarzyskiego, coś chyba w niewielkim gronie, ale nie we dwójkę. Z babskim wieczorem mi się te 3 kielichy skojarzyły.

Jakieś chyba wspólne wyjście na miast (świat, rydwan), ale raczej bez szaleństw wielkich i bez nadmiernej rozrzutności (4 monet). Tak byle tylko w domu nie siedzieć, spędzić miło czas, spotkać się, pogadać.

i chyba ta wersja zdarzeń jest bardzo prawdopodobna :)

Napisano

Ja myslę,że kiedy bedziesz w domu i nikogo nie bedziesz się spodziewać to ktoś Cie odwiedzi, byc moze wyciągnie z 4 scian domu,byc moze to kolezanki..:)

Napisano

hmm większość koleżanek jest z innego miasta ale może ktoś się znajdzie, kto mnie wyciągnie :)

Gość Pasqualina
Napisano

Bedziesz lekko podminowana, bo nie masz póki co ani planów ani perspektyw na ten dzień, w ogóle to wydaje mi się, że jakoś niespecjalnie lubisz ten dzień... Będziesz siedziała w domku, ale pewnie porozmawiasz ze znajomymi przez neta/tel. Ewentualnie gdzieś pojedziesz, kogoś odwiedzić,ale to wieczorem raczej

Gość Daffne
Napisano

Jak spędzę walentynki?

myślę,że nie będziesz sie spodziewać specjalnych "cudów" w ten dzień, troszkę z rana może byc nastrój smutnawy, ale wieczorkiem miłe kontakty z otoczeniem widać, które dadzą Ci radość i poprawę samopoczucia :okok: Być może będzie to ktoś kto napisze Ci coś miłego? :)

Napisano

Weryfikacja: niestety ale nic się nie sprawdziło. Siedziałam podminowana w domu, i wieczorem trochę trochę w internecie siedziałam. :(

Gość PannaDorotka
Napisano

czyli świat jako internet- też mi czasem tak wychodzi...

pierwsza część kart w sumie się zgadza...

no przykro mi, że taki wieczór miałaś... oby za rok walentynki były bardziej udane :*

• Maestro
Napisano

Ja wiem, ze po czasie, ale widziałam te karty wcześniej i hmmm nie widziałam ich super pozytywnie..Wg mnie karty pokazały prawdę , w 5 denarów jakaś potrzeba, pragnienie, 10 buław było Ci ciężko, przytłoczyło Cię to, świat to internet do tego 4 denarów - zamknięcie w 4 ścianach i 3 pucharów - te kontakty z innymi w necie, albo czytanie informacji na jakichś wesołych stronach..

Napisano

dziękuję Wam za pomoc w interpretacji. Ostatnio często mi wypada 3 pucharów i nie mogę trafić z interpretacją tej karty :)

Napisano
Ja wiem, ze po czasie, ale widziałam te karty wcześniej i hmmm nie widziałam ich super pozytywnie..Wg mnie karty pokazały prawdę , w 5 denarów jakaś potrzeba, pragnienie, 10 buław było Ci ciężko, przytłoczyło Cię to, świat to internet do tego 4 denarów - zamknięcie w 4 ścianach i 3 pucharów - te kontakty z innymi w necie, albo czytanie informacji na jakichś wesołych stronach..

Trzeba było coś tam napisać :)

• Maestro
Napisano
Trzeba było coś tam napisać :)

Wiem, poprawię się:))))