agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 6 buław--10pucharów--Król Pucharów tak jakby to dupsko miał jednak ruszyć Cytuj
Veroniczka Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Raczej po tych kartach ruchu ja nie widzę, to strasznie bierne karty - i Król Pucharów także : ) Zostanie tam gdzie jest - przynajmniej na razie... 1 Cytuj
Trida Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 też mi sie wydaje to takie bardzie statyczne... jeśli już się ruszy to po wielu przemyśleniach i będzie to powolne jak u żółwia... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Moje pierwsze wrażenie po spojrzeniu było na karty takie, że pokazały Twoje oczekiwanie i pragnienie na spotkanie z nim... W moich rozkładach na kontakt czy spotkanie 6 buław na początku nie pokazuje mi spełnienia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lutego 2013 Maestro Napisano 5 Lutego 2013 Mi 6 buław pokazała przyjazd kilka razy, możliwe, że przyjedzie, ale jeszcze na to poczekasz...Tutaj dużo zależy od wydarzeń losowych i od jego decyzji.. 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Tak jakby chciał i na chciejstwie pozostał. Ewentualnie tak jak napisała Linkinia, karty pokazały Twoje oczekiwania. 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) a mnie się zdaje, że przyjedzie 6 Buław na przodzie, więc powinien się ruszyć edit: tak teraz myślę, że 10 Pucharów może mówić o szczęściu i spełnieniu, przyjedzie, bo się stęsknił Edytowane 5 Lutego 2013 przez Pasqualina Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 6 buław jakby go ruszyłu później 10 puch jakby moje szczęście z realizacji ;DD ale się okaże, to jest leniwiec pospolity, więc różnie może być Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Raczej po tych kartach ruchu ja nie widzę, to strasznie bierne karty - i Król Pucharów także : ) Zostanie tam gdzie jest - przynajmniej na razie... No niestety Agula - widzę to dokładnie tak jak Veroniczka...:* Cytuj
maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 6 buław--10pucharów--Król Pucharów => Wisielec ------------------Cesarz-----------Kochankowie................ -------------------------Koło Fortuny--------------- Moim zdaniem pan przyjdzie - widać zabawę w większym gronie z panem Możecie na siebie wpaść czy coś w tym stylu Ładne karty. Po spotkaniu może być jednak znów przerwa w kontakcie albo ten Wisielec mówi o tym, że będzie udana impreza Cytuj
Vivere Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 hm... dla mnie to totolotek - chybił-trafił - ale jestem ciekawa jak się stanie. Jeśli Go zaprosiłaś, przyjedzie. Jeśli nie jest zaproszony, nie przyjedzie ...uffff 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Aguś nie chce się dołować,ale według mnie to on po prostu wybrał dla siebie najwygodniejsza opcję. Jest mu dobrze tak jak jest i nic pucharowym to według mnie zostawi to tak jak jest. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 leniwiec pospolity nie ruszył tyłka, podobno zimno jest )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lutego 2013 Maestro Napisano 5 Lutego 2013 leniwiec pospolity nie ruszył tyłka, podobno zimno jest )) A,bo to na dzisiaj było?? Myslałam,ze w ogóle czy kiedyś tam.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi