Skocz do zawartości

jak się zrealizuje moje oczekiwanie że P przyjedzie?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

6 buław--10pucharów--Król Pucharów tak jakby to dupsko miał jednak ruszyć

Napisano

Raczej po tych kartach ruchu ja nie widzę, to strasznie bierne karty - i Król Pucharów także : ) Zostanie tam gdzie jest - przynajmniej na razie...

• Lubię to! 1
Napisano

też mi sie wydaje to takie bardzie statyczne... jeśli już się ruszy to po wielu przemyśleniach i będzie to powolne jak u żółwia...

Gość Linkinia
Napisano

Moje pierwsze wrażenie po spojrzeniu było na karty takie, że pokazały Twoje oczekiwanie i pragnienie na spotkanie z nim...

W moich rozkładach na kontakt czy spotkanie 6 buław na początku nie pokazuje mi spełnienia.

• Maestro
Napisano

Mi 6 buław pokazała przyjazd kilka razy, możliwe, że przyjedzie, ale jeszcze na to poczekasz...Tutaj dużo zależy od wydarzeń losowych i od jego decyzji..

• Lubię to! 1
Napisano

Tak jakby chciał i na chciejstwie pozostał. Ewentualnie tak jak napisała Linkinia, karty pokazały Twoje oczekiwania.

• Lubię to! 1
Gość Pasqualina
Napisano (edytowane)

a mnie się zdaje, że przyjedzie :) 6 Buław na przodzie, więc powinien się ruszyć :)

edit: tak teraz myślę, że 10 Pucharów może mówić o szczęściu i spełnieniu, przyjedzie, bo się stęsknił :P

Edytowane przez Pasqualina
Napisano

6 buław jakby go ruszyłu później 10 puch jakby moje szczęście z realizacji ;DD ale się okaże, to jest leniwiec pospolity, więc różnie może być

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Raczej po tych kartach ruchu ja nie widzę, to strasznie bierne karty - i Król Pucharów także : ) Zostanie tam gdzie jest - przynajmniej na razie...

No niestety Agula - widzę to dokładnie tak jak Veroniczka...:*

Napisano

6 buław--10pucharów--Król Pucharów => Wisielec

------------------Cesarz-----------Kochankowie................

-------------------------Koło Fortuny---------------

Moim zdaniem pan przyjdzie - widać zabawę w większym gronie z panem :) Możecie na siebie wpaść czy coś w tym stylu ;) Ładne karty. Po spotkaniu może być jednak znów przerwa w kontakcie albo ten Wisielec mówi o tym, że będzie udana impreza ;)

Napisano

hm... dla mnie to totolotek - chybił-trafił - ale jestem ciekawa jak się stanie.

Jeśli Go zaprosiłaś, przyjedzie. Jeśli nie jest zaproszony, nie przyjedzie ...uffff

• Lubię to! 1
Napisano

Aguś nie chce się dołować,ale według mnie to on po prostu wybrał dla siebie najwygodniejsza opcję. Jest mu dobrze tak jak jest i nic pucharowym to według mnie zostawi to tak jak jest.

• Lubię to! 1
Napisano

leniwiec pospolity nie ruszył tyłka, podobno zimno jest ;)))

• Maestro
Napisano
leniwiec pospolity nie ruszył tyłka, podobno zimno jest ;)))

A,bo to na dzisiaj było?? Myslałam,ze w ogóle czy kiedyś tam..