Madlen_88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Pan jest w toksycznym związku, myśli o jego zakończeniu, ja obracam się w towarzystwie jego najbliższych znajomych, ostatnio pojawiają się z ich strony różnego rodzaju insynuacje, a z jego strony wzmożona inicjatywa kontaktu ze mną. Ja: W mowie: Papież W myśli: Księżyc snuję nierealne plany W sercu: Moc gotowość do podjęcia ryzyka W czynach: 2 monet wprowadzam jakąś dyscyplinę w relacjach Co wnoszę: 5 kijów znaczę swoją obecność On: W mowie: 5 pucharów mówi o końcu swojego związku i może wspomniał o W myśli: As monet W sercu: 10 kijów ciężko mu na sercu, pewnie przez aktualną dziewczynę W czynach: Kapłanka jest miły i ciepły Co wnosi: 9 pucharów swoje zakorzenienie w obecnym związku Co łączy/dzieli 6 kijów wesele na którym oboje mamy być świadkami Przyszłość: 8 kijów+ Rycerz kijów+ 7 pucharów--> Kochankowie Myślę, że będzie się dużo działo, ale że i nie będę jego jedyną "opcją". Edytowane 5 Lutego 2013 przez Madlen_88 Cytuj
iridos Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 no nie jesteś jego jedyna opcja ale tu sex prawdopodobny i gdybyś to ty inicjatywę przejęła to .....może być miło on szuka czegoś nowego ale nie na stałe Cytuj
Madlen_88 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 a ja odnoszę takie wrażenie, jakby najpierw chciał sobie znaleźć zastępstwo, a dopiero potem tamtą rzucić.. on raczej z takich romantyczno-czułościowo-stałych jest, no ale to i tak jest nadal facet więc może i masz rację jak coś się wyjaśni to zweryfikuję, choć pewnie prędko to nie nastąpi Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Przyszłość: 8 kijów+ Rycerz kijów+ 7 pucharów--> Kochankowie No tutaj widać sytuacje szybko się zaczynające i równie szybko się kończące - takie zrywy w znajomości, jakieś wiadomości czy spotkania a pomiedzy rozterki i bujanie w obłokach...bo będzie Ktoś Trzeci... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi