Madlen_88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy kwalifikacyjnej? ODP: Rycerz mieczy TŁO: 6 mieczy+ koło fortuny+ 2 puchary--> Kochankowie Sama nie wiem. Chyba będę brana pod uwagę w wyborze osoby na to stanowisko. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 myślę,że rozmowa przebiegnie pomyślnie w miłej atmosferze, dzięki czemu możesz odczuć, że masz szanse na dane stanowisko. Cytuj
Gość gość5 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy kwalifikacyjnej?ODP: Rycerz mieczy TŁO: 6 mieczy+ koło fortuny+ 2 puchary--> Kochankowie Sama nie wiem. Chyba będę brana pod uwagę w wyborze osoby na to stanowisko. tak mi przyszło do głowy, ze ktos z rekrutujacych moze probowac cie zbic z tropu... a w tle wychodza kolejne male kroki do przodu, ktorymi bedziesz zaskakiwac............jakies ciezkie te karty ........chyba ze ten rycek mieczy to ty- w pierwszym etapie pojdziesz jak burza.... bynajmniej jakis pozytyw widzę..... Cytuj
Vivere Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy kwalifikacyjnej?ODP: Rycerz mieczy TŁO: 6 mieczy+ koło fortuny+ 2 puchary--> Kochankowie Sama nie wiem. Chyba będę brana pod uwagę w wyborze osoby na to stanowisko. Rycerz Mieczy raczej pokazał Twoją postawę. Wypadniesz dobrze, ale 6 mieczy - "zmarnowane wysiłki" i chyba, Koło + 2 puchary, ktoś inny wypadnie również dobrze....i ten ktoś chyba przekona bardziej. Cytuj
Madlen_88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Ok czuje że wypadłam dobrze. Przynajmniej ja jestem z siebie zadowolona. Odpowiedź dostanę do końca tygodnia więc dam znać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 ODP: Rycerz mieczy TŁO: 6 mieczy+ koło fortuny+ 2 puchary--> Kochankowie Rozmowa może być chaotyczna, powiesz dużo, wykażesz się elokwencją, zaskoczysz ich:) Jeśli ma być drugi etap rekrutacji, to ta 6 mieczy o tym mówi, jeśli nawet nie to, ta karta i tak jest w tym wypadku pozytywna dla Ciebie, uważam, ze masz ogromne szanse na podpisanie umowy z tą firmą Trzymam kciuki:) Edit: teraz doczytałam, że częściowo zweryfikowałaś, w każdym razie nadal podtrzymuję moją interpretację Cytuj
Madlen_88 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Niestety nie zadzwonili do mnie z odpowiedzią, więc klops. Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 wredny ten Rycek Mieczy- oj wredny, jedna z niewielu kart jakich nie lubie ......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi