maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Witam, Zadałam kartom pytanie, czy w tym miesiącu spotkam się z panem. O to chodzi: 7 Kielichów - Hehe, chciałabym, chciała...chciałabym, chciała... To dochodzi do tego: Śmierć - Przerwa w kontakcie. To będzie rozpoznane: 2 Kielichów - Miłe spotkanie, dobre porozumienie... To będzie wyczuwane: As Pucharów (odpowiedź), tło: As Buław, Rycerz Denarów => Rydwan - Obopólna sympatia i chęć budowania tej relacji... ze strona pana też To odchodzi: Paź Denarów - Hmm...kontakt na zasadzie, że ja się uczę To przychodzi: 6 Buław (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 2 Buław, 6 Denarów => Diabeł - Kurcze, niefajnie, że Diabeł...to męczące w takich relacjach... Wydaje mi się, że do spotkania dojdzie, ale będzie ono na gruncie zawodowym. Po za tym widać przyglądanie się sobie, wahanie, dużo ostrożności... Tak widzę to ja: 7 Denarów - Jestem gotowa czekać... Otoczenie: Mag - Możliwość pracy przy wspólnym projekcie. Nadzieje/ obawy: 6 Mieczy - ...że będę musiała sobie odpuścić...że to jeszcze nie ten czas. Do tego to prowadzi: Gwiazda (odpowiedź), tło: As Denarów, 3 Mieczy => Pustelnik - Hmm...coś pójdzie nie tak... Pojawi się nadzieja, która zostanie szybko rozwiana... Może pan będzie musiał coś przemyśleć...nie podejdzie to jakiejś propozycji tak, jak bym tego oczekiwała... Jak to widzicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Myślę, że mimo pragnienia spotkania Pana i ewentualnej realnej szansy czy nawet wzajemnych rozmów na ten temat (as monet) nie będzie spotkania w tym miesiącu. Bedziesz odczuwać, że Pan jest powolny i troszkę "ospały" w dzialaniach co może Cię zacząć niecierpliwić (diabeł). Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Myślę, że mimo pragnienia spotkania Pana i ewentualnej realnej szansy czy nawet wzajemnych rozmów na ten temat (as monet) nie będzie spotkania w tym miesiącu. Bedziesz odczuwać, że Pan jest powolny i troszkę "ospały" w dzialaniach co może Cię zacząć niecierpliwić (diabeł). Przybijam piąteczkę do interpretacji Daff - nie widać spotkania z Panem w tym miesiącu... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 też na pierwszy rzut oka tak pomyślałam jak wyzej.. Cytuj
maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 No, ta Gwiazda... Bywa złudna Zmyliła mnie też ta 6 Buław...bo to jednak działania przynoszące efekt - ale może chodzi o coś innego... Zobaczymy Daffne, Mysterious Woman i GTI, dziękuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 to 6 buław widziała bym jako postęp i np. wspólne miłe rozmowy i umiejętność dogadywania się (6 monet), ale jesli o spotkanie chodzi to jakoś może się nie składać w tym miesiącu. Cytuj
maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 to 6 buław widziała bym jako postęp i np. wspólne miłe rozmowy i umiejętność dogadywania się (6 monet), ale jesli o spotkanie chodzi to jakoś może się nie składać w tym miesiącu. Jeśli będą rozmowy, to już będzie postęp I faktycznie ta 6 Buław mogłaby oznaczać, że wreszcie coś ruszyło... Z panem mamy do siebie trochę km, stąd też nie tak łatwo o spotkanie... Dziękuję, Daff Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Do tego to prowadzi: Gwiazda (odpowiedź), tło: As Denarów, 3 Mieczy => Pustelnik Wcześniejsze karty pokazują, że coś się będzie działo, co da Ci nadzieję (Gwiazda)... W tym punkcie widać, że faktycznie będzie szansa (As denarów), ale dostaniesz złą informację w tych 3 mieczach, może pan odwoła i w efekcie nie spotkacie się (Pustelnik). Cytuj
maddie88 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 Do tego to prowadzi: Gwiazda (odpowiedź), tło: As Denarów, 3 Mieczy => Pustelnik Wcześniejsze karty pokazują, że coś się będzie działo, co da Ci nadzieję (Gwiazda)... W tym punkcie widać, że faktycznie będzie szansa (As denarów), ale dostaniesz złą informację w tych 3 mieczach, może pan odwoła i w efekcie nie spotkacie się (Pustelnik). Dziękuję, Linkinia Cytuj
Czarownica Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Tak jakby nie było okazji, mimo że będziesz jej wyczekiwać Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Czy Ty oczekujesz spotkań na gruncie towarzyskim czy zawodowym? Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Czy Ty oczekujesz spotkań na gruncie towarzyskim czy zawodowym? Na gruncie zawodowym są bardziej prawdopodobne... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 To ja sobie zaryzykuję odmienną intepretację. W prawach zawodowych spotkacie się w w drugiej dekadzie lutego. Jednak będziesz jeszcze liczyła na spotkanie drugie w tym miesiącu. Bardziej towarzyskie - ale nic z tego nie wyjdzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi