Agata123123 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Na pytanie czy jest możliwe, że pewien pan ma dziecko pozamałżeńskie karty odpowiedziały 3 kielichów -- Cesarz--- 3 mieczy 1 karta - co świadczy o tym 2 karta -co świadczy przeciw 3 karta wynik tej sprawy wydaje mi się że facet lubi się bawić więc wszystko możliwe ale z drugiej strony nie jest głupi żeby zniszczyć sobie swoją rodzinę. I teraz wynik i pustka w głowi. Może jest tak faktycznie zrani tym swoją żonę. Pomóżcie!!!!! Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Uważam,że takiego dziecka nie ma. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Vivere wydaje mi się ,że ma żone i dziecko,ale niech Agata odpowie.. Edit: Edytowałam bo się tak zastanawiam skąd wzieły się "owe" podejrzenia i nieślubnym dziecku-na pewno nie bez przyczyny? Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Agatko zweryfikujesz za jakiś czas? Bo bardzo ciekawy wątek...i chętnie zabrałabym się za interpretacje, ale jak nie będzie weryfki no to klops Cytuj
Vivere Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Jeśli ma żonę i z nią dziecko to innego dzieciatka nie widzę..... Ps. Chyba znów naruszyłam regulamin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi