Skocz do zawartości

droga Airi do końca czerwca

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1-to mam za sobą-> królowa buław

Okres w miarę stabilny ale jednocześnie gdy dużo się dzieje… gdzie mogłam sobie rządzić… może chodzi też o wpływ matki na me życie i jego kształtowanie :mysli:

2-gdzie jestem teraz?-> (wyciągnęły się dwie choć chciałam jedną ;P) 10 kielichów +sprawiedliwość

W przystani… 10 kielichów kojarzy mi się z końcem sesji ;) jednocześnie to czas związany z pewnymi decyzjami… rozmyślaniem co dalej…

3- jaki jest moj następny krok? -> królowa mieczy

Odcięcie, dokończenie/ wykończenie pewnych spraw. Może wezmę pewne sprawy w swoje ręce

4-co mi to da?-> 3 buław

Wyruszenie w dalszą podróż.. początek czegoś nowego

5-wynik tej drogi-> cesarz + kapłanka +9 mieczy – sum. 15 Diabeł/kochankowie

Ehm… nieprzespane noce ;P będę starała osiągnąć pewne zamierzenia, również się rozwijać… może kogoś ciekawego spotkam :mysli:

Suma całego rozkładu -> Wisielec/Cesarzowa

zdaje się, że pewnw rzeczy będą do przemyślenia.. niektóre sprawy odwrócą się o 180stopni. :mysli:

Edytowane przez Mana
Napisano

1 - to mam za sobą ->królowa buław - ja myślę że nadmierną chęć działania, przekonania się jak to jest rządzić,decydować.

2-gdzie jestem teraz -> 10 kielichów+ sprawiedliwość - w miejscu ,gdzie zastanawiasz się czy to jest Twoje miejsce.

3- jaki jest mój następny krok -> królowa mieczy - konkretne decyzje, które mogą zmienic Twoje życie.

4- co mi to da -> 3 buław - otworzysz się na nowe możliwości,zaczniesz realizować swoje plany,możliwy wyjazd.

5- wynik tej drogi ->cesarz+kapłanka+9mieczy - Umiarkowanie/Papież - na wynik tej drogi duży wpływ będą mieli rodzice,ic argumenty dadzą Ci dużo do myślenia jednak podejmiesz decyzje zgodną z Twoim wnętrzem.

Napisano (edytowane)
:ojejku: pomyłka w podsumie jest w wyniku powinien być Diabeł/kochankowie :o Edytowane przez Mana
Napisano

1-to mam za sobą-> królowa buław Czas w którym pokazywałaś innym- Ja Wam tutaj pokaże jak ze mna zadrzecie:D

2-gdzie jestem teraz?-> (wyciągnęły się dwie choć chciałam jedną ;P) 10 kielichów+sprawiedliwość- Jestes w miejscu dobrym dla siebie ,na które sama sobie zapracowałas. Wiesz ,że każdy ruch i decyzja ma swoją cene,ale również i nagrodę.

3- jaki jest moj następny krok? -> królowa mieczy

A ja myślę,że bedziesz się trzymała wczesniej podjętych decyzji i nie pozwolisz tego spokoju nikomu zburzyć.

4-co mi to da?-> 3 buław

A owszen pojawi się zarys jakiś fajnych innych możliwości dla Ciebie..i od Ciebie bedzie zależało czy wsiądziesz do tego statku czy wybierzesz inna drogę,ale perspektywy fajne.

5-wynik tej drogi-> cesarz + kapłanka +9 mieczy – sum. 14 Umiarkowanie/Papież

Twoja sytuacja będzie stabilna i na pozycji jeżeli zaufasz swojej intucji i tego co dyktuje twój głos wewnetrzny,posłuchaj tez rad swojej mamy która nigdy dla swego dziecka nie chce żle i zrzuć z siebie również obawy które przysparzają Ci tez nieprzespanych nocy. W podsumowaniu masz diabeł i kochankowie dlatego walcz ze swoimi słabościami i podejmuj decyzje zgodnie z własnymi pragnieniami serca. Diabeł to bardzo cięzka karta która zniewala człowieka i szepta mu różne rzeczy ponieważ Diabeł jest przeciez streczycielem ludzi i cieszy go fakt,ze człowiek się cofa zamiast isc na przód pełnia zycia z uśmiechem na twarzy.

Napisano (edytowane)

Dziękuję GdzietaIrlandia :przytul:

P.S. już zmodyfikowałam pierwszy post bo był mały rachunkowy błąd w podsumie ;P Przepraszam za zamieszanie :( Teraz już nie będę nikogo zmylać ;)

Edytowane przez Mana
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Myślę, że powoli mogę już weryfikować :D

1-to mam za sobą-> królowa buław Czas w którym pokazywałaś innym- Ja Wam tutaj pokaże jak ze mna zadrzecie:D

coś w tym stylu... ale nie aż do takiej przesady :lol:

ja myślę że nadmierną chęć działania, przekonania się jak to jest rządzić,decydować

to też w pewnym sensie :mysli: ale pozostałabym przy samej chęci nie koniecznie samym działaniu ;)

2-gdzie jestem teraz -> 10 kielichów+ sprawiedliwość - w miejscu ,gdzie zastanawiasz się czy to jest Twoje miejsce.

jak najbardziej.... takie zastanawianie się w ogóle nad swoim miejscem na świecie w życiu i czy jestem tam gdzie powinnam i gdzie dalej podążyć

3- jaki jest mój następny krok -> królowa mieczy - konkretne decyzje, które mogą zmienic Twoje życie.

hmm... myślę, że jestem w czasie właśnie ich podejmowania... rozważania za i przeciw różnych możliwości....

udało mi się zakończyć pewien kolejny etap... teraz jest czas pomiędzy na ładowanie akumulatorków i podejmowanie decyzji co dalej. I myślę, że związana z tym jest również ta 3 buław :)

Wynik.

Jak na razie faktycznie jak Anez pisała rodzice podpowiedzieli mi... właściwie mama rzuciła coś tam mimo chodem...a teraz się zastanawiam czy da się to jakoś ugryźć i jakość zjeść by było jeszcze smaczne ^^

Dziękuję Wam serdecznie,

Pozdrawiam :buzki: :dalove: