agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nie chodzi o faceta. Miałam głupi sen, zastanawiam się czy ta osoba chce się ze mną skontaktować? As Monet--6 mieczy---2 miecze tak jakby chciał ale nie starczy mu odwagi, ufff, kamień z serca Cytuj
ONYXT Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Tak, chce się skontaktować, aby się czegoś dowiedzieć, czegoś co mu wyjaśni jakieś przyziemne sprawy. Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 we śnie chciał wyjaśnień ;DDno w zasadzie, ta osoba do mnie napisała a ja jej nie odpisałam tylko opieprzyłam inną osobę, że ta osoba w ogóle ma do mnie numer tel, możliwe, że chciałby więc coś wyjaśnić Cytuj
Kędry Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Męczy Cię jakaś sytuacja, coś zostało niewyjaśnione, a Ty jakbyś uciekała od tego, dlatego podświadomość we śnie daje znać, że trzeba tę sprawę doprowadzić do końca. I chyba tak należy zrobić. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 As Monet--6 mieczy---2 miecze Moim zdaniem będzie szansa na rozmowę, wyjdzie z inicjatywą (As Monet, 6 Mieczy) w Twoją stronę, żeby dojść do jakiegoś porozumienia, kompromisu... Ją coś gryzie, ale chowa te emocje... Będzie chciała z Tobą wyjaśnić pewne sprawy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2013 Maestro Napisano 6 Lutego 2013 Wg mnie chyba chciał, widział taką szansę,ale w efekcie nie uczyni tego.. Jeśli już, to inicjatywa powinna wyjść zdecydowanie od Ciebie... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nie lubię 2 Mieczy w pytaniach o "realizację/działania" - ona mi zawsze pokazuje wstrzymanie... Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 ja zasadniczo wolała bym, żeby jednak się ze mną nie kontaktował... hehe głupia sytuacja by wyszła Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nie lubię 2 Mieczy w pytaniach o "realizację/działania" - ona mi zawsze pokazuje wstrzymanie... Mi również. 2 mieczy łeee. karta pokazująca sytuacje bez zmian na która wpływu miec nie mozemy i nie mamy. Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 heh ta osoba się nie odezwała, uff, moje nie do końca czyste sumienie daje się czasem we znaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi