Skocz do zawartości

czy ta osoba się do mnie odezwie przed końcem tygodnia?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie chodzi o faceta. Miałam głupi sen, zastanawiam się czy ta osoba chce się ze mną skontaktować?

As Monet--6 mieczy---2 miecze tak jakby chciał ale nie starczy mu odwagi, ufff, kamień z serca

Napisano

Tak, chce się skontaktować, aby się czegoś dowiedzieć, czegoś co mu wyjaśni jakieś przyziemne sprawy.

Napisano

we śnie chciał wyjaśnień ;DDno w zasadzie, ta osoba do mnie napisała a ja jej nie odpisałam tylko opieprzyłam inną osobę, że ta osoba w ogóle ma do mnie numer tel, możliwe, że chciałby więc coś wyjaśnić

Napisano

Męczy Cię jakaś sytuacja, coś zostało niewyjaśnione, a Ty jakbyś uciekała od tego, dlatego podświadomość we śnie daje znać, że trzeba tę sprawę doprowadzić do końca. I chyba tak należy zrobić.

• Lubię to! 1
Napisano

As Monet--6 mieczy---2 miecze

Moim zdaniem będzie szansa na rozmowę, wyjdzie z inicjatywą (As Monet, 6 Mieczy) w Twoją stronę, żeby dojść do jakiegoś porozumienia, kompromisu... Ją coś gryzie, ale chowa te emocje... Będzie chciała z Tobą wyjaśnić pewne sprawy.

• Maestro
Napisano

Wg mnie chyba chciał, widział taką szansę,ale w efekcie nie uczyni tego.. Jeśli już, to inicjatywa powinna wyjść zdecydowanie od Ciebie...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nie lubię 2 Mieczy w pytaniach o "realizację/działania" - ona mi zawsze pokazuje wstrzymanie...

Napisano

ja zasadniczo wolała bym, żeby jednak się ze mną nie kontaktował... hehe głupia sytuacja by wyszła

Napisano
Nie lubię 2 Mieczy w pytaniach o "realizację/działania" - ona mi zawsze pokazuje wstrzymanie...

Mi również. 2 mieczy łeee. karta pokazująca sytuacje bez zmian na która wpływu miec nie mozemy i nie mamy.

Napisano

heh ta osoba się nie odezwała, uff, moje nie do końca czyste sumienie daje się czasem we znaki ;)