agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 4 monet--Mag--Kapłankamało wylewnie, ale chyba zaakceptuje hehe brak weny więc i wątpliwości Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Tekst będzie oceniony w porządku.Zauwazy w nim wszystkie prawidłowe cechy , które powinien ten tekst zawierać. Będzie to to czego on się spodziewa. A Ciebie uzna za profesjonalistkę. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 jak oceni tekst? (klient) 4 monet--Mag--Kapłanka = Gwiazda Agula ~ a więc tak - rozpiszę to w ten sposób : jak dla mnie 4 Monet pokazuje że się do tego przyłożyłaś, starałaś się zrobić to dokładnie, ponieważ wiesz że każdy błąd to podwójna praca dla Ciebie - musiałabyś to naprawić, a Ty wolisz aby wszystko było od razu dobrze zrobione, bo nie znosisz straty czasu...Mag to też słowo: mówione czy pisane, ponad to pokazuje on że masz talent lub po prostu wiedzę, że świetnie sobie poradziłaś...Kapłanka to myślę że Twoje czekanie na tę ocenę... Natomiast kwintesencja rozkładu - Gwiazda pokazuje po prostu Twoją twórczą inspirację i kreatywność...)) Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 jak oceni tekst? (klient) 4 monet--Mag--Kapłanka = Gwiazda Agula ~ a więc tak - rozpiszę to w ten sposób : jak dla mnie 4 Monet pokazuje że się do tego przyłożyłaś, starałaś się zrobić to dokładnie, ponieważ wiesz że każdy błąd to podwójna praca dla Ciebie - musiałabyś to naprawić, a Ty wolisz aby wszystko było od razu dobrze zrobione, bo nie znosisz straty czasu...Mag to też słowo: mówione czy pisane, ponad to pokazuje on że masz talent lub po prostu wiedzę, że świetnie sobie poradziłaś...Kapłanka to myślę że Twoje czekanie na tę ocenę... Natomiast kwintesencja rozkładu - Gwiazda pokazuje po prostu Twoją twórczą inspirację i kreatywność...)) o żesz, aleś mi posłodziła )) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Ja Ci zaraz dam nie słodze! Nigdy - nie moja wina że takie karty - że masz talent no co ... Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Cicho Zarazo nie krzycz na mnie )) hehe link zaraz usuwam, kawałek mojej kreatywności ale nie związanej z pracą Edytowane 6 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 No więc...biorę się do czytania...zaraz się okaże czy przesadziłam z interpretacją Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 No więc tak jak pisałam -masz talent Koleżanko... P.S. Nie chce zaśmiecać wątku, ale musiałam dodać tego posta ponieważ nieco niefortunnie interpretkę napisałam, bo tak jakby od swojej strony - ale przełoż to na ocenę Pana i będzie git - bo myślę że mniej więcej tak oceni ten tekst, że sie przyłożyłaś i świetnie sobie poradziłaś etc... Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) AgaMaj wątek przeniosłam na wzajemną, ponieważ nie wiem o jaką ocenę chodzi... czy dosłowną w sensie stopnia...czy ocena ogólnego odbioru. Prosze jasno pisać w dziale interpretacji albo na wzajemnej od razu tworzyć wątki budzące wątpliwości w kontekście regulaminu. Ewentualnie mnie pytaj na pw zanim wątek założysz jesli coś jest niejasne. bo nie będę Kochana słownie upominać cały czas:nonono: Edytowane 7 Lutego 2013 przez Daffne Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 no ja zawsze dostaje dokładną ocenę, głównie chodzi tu o to czy zaakceptuje, więc wątek jak najbardziej podlegający weryfikacji Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 no ja zawsze dostaje dokładną ocenę, głównie chodzi tu o to czy zaakceptuje, więc wątek jak najbardziej podlegający weryfikacji ale ja tego nie wiem...jeśli nie napiszesz... :/ Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 4 monet--Mag--Kapłankamało wylewnie, ale chyba zaakceptuje hehe brak weny więc i wątpliwości aj bo jak zwykl.e sądziłam, że to wypływa z mojej interpretacji" ale chyba zaakceptuje" sorry, moje skróty myślowe Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 a guzik, kazał mi poprawiać, długości akapitów mu się nie spodobały, ale suma sumarum zaakceptował Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Kazał poprawić - bywa, norma (to też nie znaczy że ogólnie mu się niepodobało)...zaakceptował - ale zatem jak ocenił ? Wspomniał na ten temat w ogóle coś ? Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 niepodobały mu się jedynie dlugości akapitów, bo nie były równe ;DDDD Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Too nie marudź Maluchu tylko się ciesz ... przyłóż ... i popraw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi