Skocz do zawartości

jak oceni tekst? (klient)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

4 monet--Mag--Kapłankamało wylewnie, ale chyba zaakceptuje hehe brak weny więc i wątpliwości

Napisano

Tekst będzie oceniony w porządku.Zauwazy w nim wszystkie prawidłowe cechy , które powinien ten tekst zawierać. Będzie to to czego on się spodziewa. A Ciebie uzna za profesjonalistkę.

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

4 monet--Mag--Kapłanka = Gwiazda

Agula ~ a więc tak - rozpiszę to w ten sposób : jak dla mnie 4 Monet pokazuje że się do tego przyłożyłaś, starałaś się zrobić to dokładnie, ponieważ wiesz że każdy błąd to podwójna praca dla Ciebie - musiałabyś to naprawić, a Ty wolisz aby wszystko było od razu dobrze zrobione, bo nie znosisz straty czasu...Mag to też słowo: mówione czy pisane, ponad to pokazuje on że masz talent lub po prostu wiedzę, że świetnie sobie poradziłaś...Kapłanka to myślę że Twoje czekanie na tę ocenę...

Natomiast kwintesencja rozkładu - Gwiazda pokazuje po prostu Twoją twórczą inspirację i kreatywność...:)))

Napisano

4 monet--Mag--Kapłanka = Gwiazda

Agula ~ a więc tak - rozpiszę to w ten sposób : jak dla mnie 4 Monet pokazuje że się do tego przyłożyłaś, starałaś się zrobić to dokładnie, ponieważ wiesz że każdy błąd to podwójna praca dla Ciebie - musiałabyś to naprawić, a Ty wolisz aby wszystko było od razu dobrze zrobione, bo nie znosisz straty czasu...Mag to też słowo: mówione czy pisane, ponad to pokazuje on że masz talent lub po prostu wiedzę, że świetnie sobie poradziłaś...Kapłanka to myślę że Twoje czekanie na tę ocenę...

Natomiast kwintesencja rozkładu - Gwiazda pokazuje po prostu Twoją twórczą inspirację i kreatywność...:)))

o żesz, aleś mi posłodziła ;)))
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ja Ci zaraz dam :D nie słodze! Nigdy - nie moja wina że takie karty - że masz talent no co ...:)

Napisano (edytowane)

Cicho Zarazo ;) nie krzycz na mnie ;))) hehe link zaraz usuwam, kawałek mojej kreatywności ale nie związanej z pracą

Edytowane przez agaMAJ
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No więc...biorę się do czytania...zaraz się okaże czy przesadziłam z interpretacją :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No więc tak jak pisałam -masz talent Koleżanko...:)

P.S.

Nie chce zaśmiecać wątku, ale musiałam dodać tego posta ponieważ nieco niefortunnie interpretkę napisałam,:) bo tak jakby od swojej strony - ale przełoż to na ocenę Pana i będzie git - bo myślę że mniej więcej tak oceni ten tekst, że sie przyłożyłaś i świetnie sobie poradziłaś etc...

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

AgaMaj wątek przeniosłam na wzajemną, ponieważ nie wiem o jaką ocenę chodzi... czy dosłowną w sensie stopnia...czy ocena ogólnego odbioru. Prosze jasno pisać w dziale interpretacji albo na wzajemnej od razu tworzyć wątki budzące wątpliwości w kontekście regulaminu. Ewentualnie mnie pytaj na pw zanim wątek założysz jesli coś jest niejasne.

bo nie będę Kochana słownie upominać cały czas:nonono:

Edytowane przez Daffne
Napisano

no ja zawsze dostaje dokładną ocenę, głównie chodzi tu o to czy zaakceptuje, więc wątek jak najbardziej podlegający weryfikacji

Gość Daffne
Napisano
no ja zawsze dostaje dokładną ocenę, głównie chodzi tu o to czy zaakceptuje, więc wątek jak najbardziej podlegający weryfikacji

ale ja tego nie wiem...jeśli nie napiszesz... :/

Napisano
4 monet--Mag--Kapłankamało wylewnie, ale chyba zaakceptuje hehe brak weny więc i wątpliwości
aj bo jak zwykl.e sądziłam, że to wypływa z mojej interpretacji" ale chyba zaakceptuje" sorry, moje skróty myślowe
Napisano

a guzik, kazał mi poprawiać, długości akapitów mu się nie spodobały, ale suma sumarum zaakceptował

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kazał poprawić - bywa, norma (to też nie znaczy że ogólnie mu się niepodobało)...zaakceptował - ale zatem jak ocenił ? Wspomniał na ten temat w ogóle coś ? :)

Napisano

niepodobały mu się jedynie dlugości akapitów, bo nie były równe ;DDDD

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Too nie marudź Maluchu tylko się ciesz :) ... przyłóż ... i popraw :D