maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Witam, W tamtym tygodniu miałam ostatni etap rekrutacji polegający na rozmowie z nativem Zadałam kartom dwa pytania: 1. Jak native ocenił moją znajomość języka? 10 Buław (odpowiedź), tło: 9 Mieczy, 10 Mieczy => Rydwan - No..płynnie nie mówiłam, stąd widać, że trochę się zmagałam, ale dawałam radę; pan uważa, że mam wiedzę, ale za bardzo się przejmuję tym, by nie popełniać błędów... 2. Czy w firmie X zaproponują mi pracę? As Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc - Hmmm...niby wszystko fajnie, ale...ten Księżyc. Wg mnie tak, pokazał się pan na wyższym stanowisku wychodzący z propozycją...i to wkrótce (8 Buław). Odbiorę to jako cenną dla mnie szansę. Księżyc może pokazywać moje obawy... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2013 Maestro Napisano 6 Lutego 2013 1. Jak native ocenił moją znajomość języka? 10 Buław (odpowiedź), tło: 9 Mieczy, 10 Mieczy => Rydwan -zobaczył, że było Ci ciężko, zauważył Twoje nerwy, ale ostatecznie nie uszedł jego uwadze fakt, ze sobie świetnie poradziłaś, widać w tej 10 mieczy, że opanowałaś zakres materiału:) 2. Czy w firmie X zaproponują mi pracę? As Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc -jest na to szansa, ale to zależy od szefa i od jego decyzji, na pewno czeka Cię rozmowa Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 1. Jak native ocenił moją znajomość języka? 10 Buław (odpowiedź), tło: 9 Mieczy, 10 Mieczy => Rydwan -zobaczył, że było Ci ciężko, zauważył Twoje nerwy, ale ostatecznie nie uszedł jego uwadze fakt, ze sobie świetnie poradziłaś, widać w tej 10 mieczy, że opanowałaś zakres materiału:) 2. Czy w firmie X zaproponują mi pracę? As Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc -jest na to szansa, ale to zależy od szefa i od jego decyzji, na pewno czeka Cię rozmowa Oj, czyli jeszcze nie podjęli decyzji... Mają dać mi znać w tym tygodniu, a mamy już środę... Czyli jeszcze rozmowa z szefem... Cud miód. Dziękuję, Inez Cytuj
Vivere Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 2. Czy w firmie X zaproponują mi pracę? As Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc - Hmmm...niby wszystko fajnie, ale...ten Księżyc. Wg mnie tak, pokazał się pan na wyższym stanowisku wychodzący z propozycją...i to wkrótce (8 Buław). Odbiorę to jako cenną dla mnie szansę. Księżyc może pokazywać moje obawy... Ja jestem na tak... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nie wiem dlaczego,ale jakoś ja widzę inaczej ten rozkład:/ oby jakis facet nie gwizdnął Ci stanowiska z przed nosa.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nie wiem dlaczego,ale jakoś ja widzę inaczej ten rozkład:/oby jakis facet nie gwizdnął Ci stanowiska z przed nosa.. Otóż too...widzę to tak jak GdzieTaIrlandia... Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Czas pokaże Zapewne w tym tyg. się wyjaśni Wiem tylko tyle, że szukają osób młodych, a Cesarz raczej jest kimś już z doświadczeniem... Dam znać Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 No po Cesarzu jest Rycerz Denarów... - i ten Księżyc suma...no, koniecznie zweryfikuj Słońce... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Ja właśnie tak tego Rycka odebrałam.. Cytuj
Gość Mana Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 2. Czy w firmie X zaproponują mi pracę? As Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc wydaje mi się, że jednak nie zaproponują... być może kogoś innego mają na oku i to od dłuższego czasu... Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Weryfikacja: Dzisiaj dzwonili i przedstawili mi warunki - są na tak. Jestem jeszcze przed rozmową, dlatego zweryfikuję na 100%, jeśli dojdzie do podpisania umowy, bo do tego czasu praktycznie pracy mieć nie będę Miłego wieczoru wszystkim Cytuj
Vivere Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Weryfikacja: Dzisiaj dzwonili i przedstawili mi warunki - są na tak. Jestem jeszcze przed rozmową, dlatego zweryfikuję na 100%, jeśli dojdzie do podpisania umowy, bo do tego czasu praktycznie pracy mieć nie będę Miłego wieczoru wszystkim no to pytanie się wypełniło, zaproponowali pracę? A czy podpiszecie umowę??? Jest poza pytaniem? As pucharów, zwykle u mnie mówi TAK. Tło:Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc , ładnie Ci pokazało resztę. Wszystkie niewiadome, Księżyc, zostaną wyjasnione... czuję, że podpiszecie te umowę. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Vivere Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 no to pytanie się wypełniło, zaproponowali pracę? A czy podpiszecie umowę??? Jest poza pytaniem? Oj, tak, tak, zgadza się...pogubiłam się Pytanie brzmiało: "Czy zaproponują...", czyli podpisanie umowy jest poza tym pytaniem EDIT: U mnie asik pucharów też zawsze był pozytywny... Oby się udało, bo pieniążki już by się wreszcie przydały... Miłego wieczoru Cytuj
Vivere Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 2. Czy w firmie X zaproponują mi pracę? As Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarz, Rycerz Denarów, 8 Buław => Księżyc -jest na to szansa, ale to zależy od szefa i od jego decyzji, na pewno czeka Cię rozmowa no,no...ale strzał Cytuj
Vivere Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Oj, tak, tak, zgadza się...pogubiłam się Pytanie brzmiało: "Czy zaproponują...", czyli podpisanie umowy jest poza tym pytaniem EDIT: U mnie asik pucharów też zawsze był pozytywny... Oby się udało, bo pieniążki już by się wreszcie przydały... Miłego wieczoru Kiedyś robiłaś rozkład, czy dostaniesz pracę w styczniu. Z niego wynikało, że w styczniu coś pozytywnego się zadzieje. Chyba pisałam, że pozytywne wieści będą...a to pewnie te rozmowy kwalifikacyjne były? Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 no,no...ale strzał Inez trafiła w "10" )) Cytuj
maddie88 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Kiedyś robiłaś rozkład, czy dostaniesz pracę w styczniu. Z niego wynikało, że w styczniu coś pozytywnego się zadzieje. Chyba pisałam, że pozytywne wieści będą...a to pewnie te rozmowy kwalifikacyjne były? Tak, chodziło o to Zweryfikowałam, że pozytywne wieści nadeszły, tak jak pisałaś Odczytałaś karty też tak, że to nie będzie w pełni satysfakcjonująca praca - to też prawda, ale ważne, że jest :uscisk: Cytuj
Vivere Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Tak, chodziło o to Zweryfikowałam, że pozytywne wieści nadeszły, tak jak pisałaś Odczytałaś karty też tak, że to nie będzie w pełni satysfakcjonująca praca - to też prawda, ale ważne, że jest :uscisk: Nie ma co marudzić. Ważne, że jest coś od czego można się odbić by pofrunąć w górę! Powodzenia. Daj znać, jak Ci w tej pracy jest Cytuj
maddie88 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 Weryfikacja 2: Dzisiaj wyjaśnił się Księżyc Prace zaproponowali, ale na innym stanowisku - charakter pracy jest ten sam, ale zakres obowiązków inny. Dowiedziałam się o tym dzisiaj, przed podpisaniem umowy. O tym, że zostałam przyjęta poinformowała mnie firma rekrutująca, więc albo pracodawca nie poinformował firmy, albo źle się porozumieli między sobą... W każdym razie było niedogadanie. Oczywiście, wszyscy byli zdziwieni W podobnej sytuacji była jeszcze jedna dziewczyna. Pozdrawiam wszystkich, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi