JagodowaTruskawka Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Witajcie. W niedziele 3 lutego zaginął moj kolega. Koledzy w niedziele wieczor odwiezli go w okolice jego domu i wiecej nikt go juz nie widzial.Jego tel jest wlaczony, ale nie odpowiada. Szuka go policja i ludzie, ktorzy z wlasnej checi chca pomoc. Postanowilam zapytac karty. Przy tasowaniu wypadlo mi 10 buław i rycerz mieczy. Nie uzywam odwroconych kart, nie wiem jak to sie stalo, ze 2 karty mialam odwrotnie. Dlaczego K. nie wrocil do domu? - Krolowa kielichów, 10 mieczy, 5 pucharów - Królowa pucharów to własnie K. Dobra osoba z milym usmiechem. Mam wrazenie, jakby zostal panadniety. mam bardzo zle skojarzenia z tymi kartami. Nie chce pisac czarnch scenariuszy. Bardzo proszę o interpretacje. W jakim miejscu K. się znajduje? - Odwrocona królowa demarów, 5 denarów, paź mieczy Gdzies 'pod'. Moze w piwnicy, jest mu zimno. Sa tam zle warunki, wilgoc. Jak K. się czuje? Kapłanka, 8 mieczy, Sprawiedliwosc - świat - Jest do czegos zmuszany, jakby go ktos uwiezil. Ma pesymistyczne mysli, cierpi. Kiedy K. zostanie odnaleziony? 2 denary, odwrócone 10 pucharów, 3 buław - 2 lub 3 dni. Mam wrazenie, ze bedzie to zla wiaodmosc Edytowane 6 Lutego 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Jejku bardzo mi przykro z tego powodu... niewiele pewnie pomogę, ale zawsze coś... Dlaczego K. nie wrocil do domu? - Krolowa kielichów, 10 mieczy, 5 pucharów - Chyba spotkał się z kobieta jakąś i też mi się wydaje, że coś mu się stało, być może właśnie został napadnięty. W podsumie diabeł, więc można wnioskować że to co się stało, stało się bez jego woli... Może był pod wpływem alkoholu lub innych srodków odurzających? W jakim miejscu K. się znajduje? - Odwrocona królowa demarów, 5 denarów, paź mieczy W pobliżu banku, placówek związanych z pieniędzmi. Może u jakiejś kobiety po prostu? Być może właśnie w miejscu, gdzie jest zimno. Moga to być okolice kościołów, zabytków, stare uniwersytety, kamienice? W podsumie wieża... Może w pobliżu masztów, wieży jakiejś, wysokiego, charakterystycznego budynku? Placu budowy lub czegoś, co grozi zawaleniem? Jak K. się czuje? Kapłanka, 8 mieczy, Sprawiedliwosc - świat - w 8 mieczach widzę ochronę, więc mam nadzieję, że nic mu nie jest. Może ktoś się nim opiekuje (kapłanka). Czuje się uwięziony. Może w jakimś areszcie jest po prostu? Kiedy K. zostanie odnaleziony? 2 denary, odwrócone 10 pucharów, 3 buław Nie mam pojęcia.... Nie jestem pewna, czy zostanie odnaleziony... Może to kwestia zadanai pytania... Może wróci sam? Edytowane 6 Lutego 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Jego tel jest włączony? to policja powinna namierzyć gdzie się znajduje. Poza tym prawdopodobnie ma dostęp do ładowania. Raczej z własnej woli gdzieś przebywa. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 a na każde pytanie rozkładałaś z całej talii? Bo te kobiety zastanawiają mnie- czy to ta sama czały czas? Tak mi się wydaje, e to chyba jedna kobieta jest... Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 a on ma jakąś byłą dziewczynę? Bo jeśli tak, to on ją spotkał po drodze, i u niej teraz jest a wracać do domu mu się nie chce Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Ja póki co napiszę tak ~ bardzo martwi mnie końcowa 10 Pucharów (o) i suma Śmierć...10 Kielichów pokazuje właśnie utratę kontaktu z bliskimi - przyjaciółmi, rodziną - izolację od otoczenia... Później spojrzę na to dokładniej...poważna sprawa i smutna *** Dlaczego K. nie wrocil do domu? - Krolowa kielichów, 10 mieczy, 5 pucharów - a nie rzuciła Go jakaś Kobieta ? Edytowane 6 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN dopisek - Dlaczego K...itd. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Jejku bardzo mi przykro z tego powodu... niewiele pewnie pomogę, ale zawsze coś... Kiedy K. zostanie odnaleziony? 2 denary, odwrócone 10 pucharów, 3 buław Nie mam pojęcia.... Nie jestem pewna, czy zostanie odnaleziony... Może to kwestia zadanai pytania... Może wróci sam? Właśnie - może to kwestia zadania pytania, może nie zostanie odnaleziony bo wróci sam...oby...dobre spotreżenie Dorotko. Cytuj
Kędry Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Przychylam się w kierunku tego co napisał wróżbita Oramin SS "Duch natury tańczący w mgiełce wodospadu" - to beztroski wizerunek ekscytacji i zabawy. Wyrocznia wskazuje na człowieka, który lekko podchodzi do życia i często ma psotne zamiary. Ponadto może szukać wygodnej i bezpiecznej niszy w danej sytuacji lub miejscu. Wielopłaszczyznowość symbolu odnosi się również do odmiennych stanów świadomości - to takie odcięcie się od rzeczywistości na własne życzenie. To również podejmowanie ryzyka wynikające z niefrasobliwości człowieka. Każdy z nas wie jakie są odczucia, gdy znajdzie się w pobliżu wodospadu - a co dopiero wejść w jego zasięg. Tu jest zawarta przestroga, że niedobrze jest narażać się na najsilniejszy strumień napięć życiowych. Kolega sam chyba zaplanował takie chwilowe zniknięcie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Mnie też te kobiety zastanawiaja.. Pierwsza opcja,że nie wrócił bo jakas kobieta go zdołowała i poszedł wypić..wprowadziło go to w ogromny smutek Jak K. się czuje? Kapłanka, 8 mieczy, Sprawiedliwosc - świat - według mnie wewnetrznie nie za dobrze ,nie wie co ma teraz zrobić,czuje sie bezradny wobec własnych obaw,ze duze zamieszanie a trzeba będzie wszystko wyjaśnić. chociaż Świat w podsumowanie świadczy o końcu wędrówki-wiec:/ mam nadzieje,ze wsio w porzadku bedzie, Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 ...Pierwsza opcja,że nie wrócił bo jakas kobieta go zdołowała i poszedł wypić..wprowadziło go to w ogromny smutek... W jakim miejscu K. się znajduje? - Odwrocona królowa demarów, 5 denarów, paź mieczy - Królowa denarów (o) moze wskazywać właśnie na zatracony brak wiary w siebie i alkohol, tzn. upijanie się...z braku uczuć i kryzysu emocjonalnego tym spowodowanego właśnie (5 Denarów)... Cytuj
dziczek Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Mnie też zastanawia ta kobieta pokazująca się w prawie każdym rozdaniu... Wydaje mi się, że sam się gdzieś udał, albo oprawcy byli znajomi. No i tak kobieta... wydaje mi się, ze mu pomaga... może jest u jakiejś dziewczyny. Nie widać tu złego końca w każdym razie.. No a poza tym jeśli tel. jest włączony to albo jest cały i zdrowy i krzywda mu się nie dzieje albo gdzieś mu wypadł... Cytuj
Trida Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Przy tasowaniu wypadlo mi 10 buław i rycerz mieczy.na pewno dzieje się coś szybkiego, stawiam, ze coś z kobieta (jego dziewczyna?) on bardzo chce to naprostować i stara się ze wszystkich sił, ale niestety mu nie idzie :/ w każdym badź razie dużo pomysłow miał, które chciał realizować ale z dalszych rozkładów wynika, ze nie bardzo mu poszło :/ Dlaczego K. nie wrocil do domu? - Krolowa kielichów, 10 mieczy, 5 pucharów Stawiam na jakieś załamanie w związku, trudna rozmowa, rozstanie z dziewczyna? Kolejny rozkład raczej pokazuje wg mnie, ze nie wrócił, bo poszedl się upić.. zalać smutki W jakim miejscu K. się znajduje? - Odwrocona królowa demarów, 5 denarów, paź mieczy dziecinne zachowanie, poszedł sie upić, możliwe wąłsnie, ze do jakiejś piwnicy, skończyły sie pieniądze a on trzeźwieje. Jak K. się czuje? Kapłanka, 8 mieczy, Sprawiedliwosc - świat on niezbyt pozytywne myśli, zahacza o depresje? stara się być wobec siebie szczery, zrobić rachunek sumienia ale świat pokazuje, że jednak stanie na nogi. Nowy początek. Kiedy K. zostanie odnaleziony? 2 denary, odwrócone 10 pucharów, 3 buław musicie wziąć dodatkowych ludzi zatrudnić do poszukiwań... Znajdzie się wg mnie, ale będzie ciezko go przekonać do powrotu, bo bedzie się bał gniewu, który zastanie w domu... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 a na każde pytanie rozkładałaś z całej talii?Bo te kobiety zastanawiają mnie- czy to ta sama czały czas? Tak mi się wydaje, e to chyba jedna kobieta jest... Na calosc rozlozylam z 1 talii w sensie, tasowalam karty tylko raz i wykladalam karty Cytuj
nirva2991 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 mi się też wydaje , że sprawa jest związana z jakąś kobietą . Może mu bardzo zależało na kimś i ta osoba go mocno zraniła, dlatego z własnej woli nie wraca. Moim zdaniem siedzi gdzieś sam(albo z jakąś jedną osobą ) , tak jakby mu się świat zawalił na głowę . niekoniecznie jest trzeźwy . Nie ma on przypadkiem problemów w domu ? bo tutaj może być takie świadome odcięcie się od bliskich . Uważam , że się sam odezwie po czasie . Ale nie wiem kiedy . Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Z wielkim bólem pisze tą wiadomosc. Weryfikacja nastąpiła szybciej niż sadziłam. Dziś straż znalazła jego ciało. Akcję utrudniał trudny, podmokły teren oraz opady śniegu. Ciało znalezione zostało nieopodal zabudowań, znajdowało się w wodzie. Nie wiadomo nic o okolicznosciach. Co do kobiety, która się pojawiała w kartach nic nie wiem. Nikt ze znajomych tez nie wie, czy spotykał się z kims... jesli się czegoś dowiem, to poinformuję. Edytowane 6 Lutego 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
nirva2991 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Przykro mi ... bardzo chciałam być dobrej myśli ... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Z wielkim bólem pisze tą wiadomosc. Weryfikacja nastąpiła szybciej niż sadziłam. Dziś straż znalazła jego ciało. Akcję utrudniał trudny, podmokły teren oraz opady śniegu.Ciało znalezione zostało nieopodal zabudowań, znajdowało się w wodzie. Nie wiadomo nic o okolicznosciach. Co do kobiety, która się pojawiała w kartach nic nie wiem. Nikt ze znajomych tez nie wie, czy spotykał się z kims... jesli się czegoś dowiem, to poinformuję. Ta 10 Mieczy...10 Pucharów (o) i suma Śmierć...ależ to przykre (((( Edytowane 6 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN ... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Ta 10 Mieczy...10 Pucharów (o) i suma Śmierć...ależ to przykre (((( no dokładnie Mi też bardzo przykro Cytuj
iridos Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 no jak zobaczylam karty miałam napisać ze on chyba juz nie żyje....nie odnosząc sie nawet do pytań dobrze ze doszłam najpierw z czytaniem do końca..... te pierwsze karty bardzo wymowne na śmierć cholernie przykre....młody chłopaczek..... Kapłanka, 8 mieczy, Sprawiedliwosc - świat i te tez krzyczały ze odszedł..... Cytuj
Davisa Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Kiedy K. zostanie odnaleziony? 2 denary, odwrócone 10 pucharów, 3 buław - 2 lub 3 dni. Mam wrazenie, ze bedzie to zla wiaodmosc 2 monety 10 pucharów 3 buławy suma Śmierć Bo karta Śmierć czasami zwyczajnie mówi o śmierci :-( Zawsze mi się serce kraje na wiadomość, że ktoś odchodzi za wcześnie... Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Z wielkim bólem pisze tą wiadomosc. Weryfikacja nastąpiła szybciej niż sadziłam. Dziś straż znalazła jego ciało. Akcję utrudniał trudny, podmokły teren oraz opady śniegu.Ciało znalezione zostało nieopodal zabudowań, znajdowało się w wodzie. Nie wiadomo nic o okolicznosciach. Co do kobiety, która się pojawiała w kartach nic nie wiem. Nikt ze znajomych tez nie wie, czy spotykał się z kims... jesli się czegoś dowiem, to poinformuję. przykre to strasznie...ale w tych dociekaniach byłaś niestety najbliżej, pisałaś, że jest " pod", jest tam zimno i wilgotno... Cytuj
Noonee Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 bardzo mi przykro. wydaje mi się, że mógł zostać zaatakowany ostrym przedmiotem, ale bezpośrednią przyczyną śmierci mogła być jednak woda. mam nadzieję, ze osoba za to odpowiedzialna zostanie ukarana. Cytuj
dziczek Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Bardzo mi przykro :-(... Wiele z nas nie dopuszczało, że mogło by stać się coś złego, choć karty na to wskazywały... :-( Cytuj
Czarownica Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Szczerze to moje pierwsze skojarzenie to było jednak samobójstwo, bo Q kielichów jest chwiejna emocjonalnie... Aczkolwiek trochę temu przeczą warunki w jakich znalezione zostało ciało... Mam nadzieję, że ewentualni sprawcy zostaną złapani i ukarani. Przykro mi. Edytowane 8 Lutego 2013 przez Czarownica Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 Kolega przesadzil z alkoholem i wpadl do wody. Zachlystnal sie woda i bylo juz za pozno. Stad ta krolowa pucharow. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Przykro mi.. Ten świat mnie niepokoił,ale miałam nadzieje,ze to tylko chore skojarzenie. +++ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi