pretoria Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Jak zareaguje gdy powiem, że chcę kupić szopa pracza? -> śmierć, 10denarów, królowa denarów, królowa pucharów, gwiazda No nie wiem... Może będzie kręcenie nosem, ale zacznie się nad tym zastanawiać. Czy się zgodzi na posiadanie szopa pracza? -> 4mieczy, 3buław, 9buław, król mieczy Będzie analizowała, na początku pewnie powie 'nie', lecz nadal będzie chodziło jej to po głowie. Czy dostał wiadomość z moim numerem? -> kapłan, rycerz pucharów, 5denarów, wisielec Chyba nie... Jeszcze ten wisielec na końcu. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 jak zareaguje na szopa pracza? Początkow będzie bardzo zaskoczona i nie bedzie sobie mogła wyobrazić jak to bedzie pasować to jej upodobań względem domu. Jednak jest to chyba osoba w jakiś sposób decyzyjna i po jakims czasie stwierdzi, ze fajnie byłoby miec takiego szopa, który mogłby prać. Co do zgody. Napewno będzie to nieźle rozpatrywac - wszytskie za i przeciw jednak ostatecznej decyzji tutaj nie widze. Będzie też mówić o tym, ze hodowanie takiego szopa nie jest proste. Poczyta też pewnie w internecie o nim. Może się zgodzi. No wygląda jakby nie dostał tego numeru, albo go poprostu nie zapisał. Ten numer był wysyłany smsem ? Dostałas raport doręczenia? 1 Cytuj
pretoria Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Dziękuję Ci bardzo A numer został wysłany listem Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Dziękuję Ci bardzo A numer został wysłany listem nono liste, :0 Jak ja dawno listu nie dostałem od nikogo Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Jak zareaguje gdy powiem, że chcę kupić szopa pracza? -> śmierć, 10denarów, królowa denarów, królowa pucharów, gwiazda Powie - no dobrze ale kto się będzie nim zajmował, obie królowe to typ opiekunki no i wyjdzie też sprawa utrzymania szopa, chyba macie jeszcze inne zwierzęta i stad te obawy/analizowanie czy dacie radę z jeszcze jednym Czy się zgodzi na posiadanie szopa pracza? -> 4mieczy, 3buław, 9buław, król mieczy Nie, tego nie widzę w kartach, widzę zmęczenie sytuacją, a król mieczy ma dość ostry język i poglądy - brak tu radości Czy dostał wiadomość z moim numerem? -> kapłan, rycerz pucharów, 5denarów, wisielec Nie dostała. Cytuj
pretoria Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 O szopa nie pytałam, bo znalazłam słodką fretkę, a mam sentyment do tych zwierzaków. To racja, że mamy inne zwierzaki (pies 60kg, 2szczury, węża, papugę, a do niedawna miałam fretkę)... Póki co trwają negocjacje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi