Skocz do zawartości

Jak zareaguje...? Weryfikacja za kilka dni

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zareaguje gdy powiem, że chcę kupić szopa pracza? -> śmierć, 10denarów, królowa denarów, królowa pucharów, gwiazda

No nie wiem... Może będzie kręcenie nosem, ale zacznie się nad tym zastanawiać.

Czy się zgodzi na posiadanie szopa pracza? -> 4mieczy, 3buław, 9buław, król mieczy

Będzie analizowała, na początku pewnie powie 'nie', lecz nadal będzie chodziło jej to po głowie.

Czy dostał wiadomość z moim numerem? -> kapłan, rycerz pucharów, 5denarów, wisielec

Chyba nie... Jeszcze ten wisielec na końcu.

Napisano

jak zareaguje na szopa pracza?

Początkow będzie bardzo zaskoczona i nie bedzie sobie mogła wyobrazić jak to bedzie pasować to jej upodobań względem domu. Jednak jest to chyba osoba w jakiś sposób decyzyjna i po jakims czasie stwierdzi, ze fajnie byłoby miec takiego szopa, który mogłby prać. :)

Co do zgody.

Napewno będzie to nieźle rozpatrywac - wszytskie za i przeciw jednak ostatecznej decyzji tutaj nie widze. Będzie też mówić o tym, ze hodowanie takiego szopa nie jest proste. Poczyta też pewnie w internecie o nim. Może się zgodzi.

No wygląda jakby nie dostał tego numeru, albo go poprostu nie zapisał. Ten numer był wysyłany smsem ? Dostałas raport doręczenia?

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję Ci bardzo ;)

A numer został wysłany listem

Napisano
Dziękuję Ci bardzo ;)

A numer został wysłany listem

nono liste, :0 Jak ja dawno listu nie dostałem od nikogo :)

Gość SooYoung
Napisano

Jak zareaguje gdy powiem, że chcę kupić szopa pracza? -> śmierć, 10denarów, królowa denarów, królowa pucharów, gwiazda

Powie - no dobrze ale kto się będzie nim zajmował, obie królowe to typ opiekunki no i wyjdzie też sprawa utrzymania szopa,

chyba macie jeszcze inne zwierzęta i stad te obawy/analizowanie czy dacie radę z jeszcze jednym

Czy się zgodzi na posiadanie szopa pracza? -> 4mieczy, 3buław, 9buław, król mieczy

Nie, tego nie widzę w kartach, widzę zmęczenie sytuacją, a król mieczy ma dość ostry język i poglądy - brak tu radości

Czy dostał wiadomość z moim numerem? -> kapłan, rycerz pucharów, 5denarów, wisielec

Nie dostała.

Napisano

O szopa nie pytałam, bo znalazłam słodką fretkę, a mam sentyment do tych zwierzaków.

To racja, że mamy inne zwierzaki (pies 60kg, 2szczury, węża, papugę, a do niedawna miałam fretkę)... Póki co trwają negocjacje...