Skocz do zawartości

Co dziś się zmieni w moim życiu?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

znowu zastój jakiś choroba...nie lubię takich przestojów- nie chodzi o faceta

Król Buław--5 monet---3 denaryjakieś działania, które sprawią, że nuda zmieni się w działanie?

Napisano

ja nie widzę zmian istotnych. Tu się chyba zaznacza nawet brak konkretnego zajęcia?

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

A co ma się zmienić? Nadal będziesz myślała o facecie,który Ci się podoba, ale on się raczej nie odezwie, a TY będziesz wykonywała te same obowiązki co wczoraj, przedwczoraj, przed miesiącem i Bóg wie kiedy jeszcze;)

• Lubię to! 1
Napisano

hehe no ja miałam nadzieje, że ten bułąwowy to mi jakieś zlecenie da i w końcu pracą się zajmę a nie sprzątaniem ;DDDD

• Maestro
Napisano
hehe no ja miałam nadzieje, że ten bułąwowy to mi jakieś zlecenie da i w końcu pracą się zajmę a nie sprzątaniem ;DDDD

Ja bym wolała siedzieć w domu i sprzątać, he he:) Jestem na dziś zmęczona pracą:)

• Maestro
Napisano
a ja sprzątaniem;DDD możemy się zamienić

Super dobry pomysł:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
znowu zastój jakiś choroba...nie lubię takich przestojów- nie chodzi o faceta

Król Buław--5 monet---3 denaryjakieś działania, które sprawią, że nuda zmieni się w działanie?

Ja upatrywałabym tutaj że jednak jakaś zmiana nastąpi...I bardzo możliwe że właśnie o zlecenie od Mężczyzny tutaj chodzi - bo pokazuje się On w kartach...widać też w 5 Denarów brak pracy dochodowej - a w 3 Denarów "możliwość" pojawienia się takowej - coś co przyniesie korzyści materialne...

Pomiędzy Królem Buław a 5 Monet - Wieża no mnie to wygląda na ewidentny rozłam tego "zastoju"...no chyba że tu nie o pracę chodzi i co innego się pokazało - zweryfikuj na koniec dzionka Agula...;)

P.S.

No chybaa że ktoś Ci za coś zapłaci - za coś co wykonałaś wcześniej, albo po prostu wyrazi swoje uznanie dla Twojej pracy...

Napisano

hehe zlecenie prawie dostałam... ale nfacet chciał mi zaproponować takie warunki cenowe, że podziękowałam, wole sprzątać sobie w domu dalej niż pracować za miskę ryżu... no chyba, że coś się jeszcze dziś wydarzy... godzina jeszcze młoda ;D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Aaa i to mogło się pokazać tutaj właśnie...i ta 5 Denarów ~ kiepskie warunki cenowe...

No ale dokładnie - do końca dnia jeszcze się możeee wielee wydarzyć...a i cosik już zadziało się...:)

Napisano

no nie zmieniło się nic w sposób znaczący, tak jak pisałam, wczoraj dostałam propozycje współpracy od faceta, ale oferował takie warunki cenowe, chyba właśnie te 5 denarów, że bardziej opłaca mi siedzieć na tyłku i nic nie robić.

chyba, żebym odniosła to do tej zaczepki na gg http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/66593-kurcze-przyciagam-klopoty.html, która też nic nie zmieniła w moim życiu a jedynie mnie ostatecznie rozbawiła

Napisano

czyli,

Król Buław nie docenił (5 denarów) Twojej pracy ( 3 denarów)

Dzięki :***

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
czyli,

Król Buław nie docenił (5 denarów) Twojej pracy ( 3 denarów)

Dzięki :***

E tam nie docenił...po prostu ma węża w kieszeni :D - a to nie znaczy że nie docenił :)))

Znam takich...co docenią a pieniądz duszą w skarpecie , za złotówke by się dali...no....:)

Napisano
E tam nie docenił...po prostu ma węża w kieszeni :D - a to nie znaczy że nie docenił :)))

Znam takich...co docenią a pieniądz duszą w skarpecie , za złotówke by się dali...no....:)

Karty mogły mówić o pieniądzach, lub o pracy/zleceniu......

Można było mi napisać też: nie wycenił wprost proporcjonalnie do pracy jaka została wniesiona albo nie dostałaś zlecenia bo Pana nie stać na taki koszt

no cóż, leciałam wprost po kartach na skróty - takie skróty myślowe wchłania mój umysł szybciej i łatwiej mi je wydobyć przy następnej okazji.

Napisano

Odezwie się Pan z którym nie masz już jakiś czas kontaktu, bądź się nie widzisz... no wiesz oko w oko...

Wyjdzie z inicjatywą "w końcu" i będzie z Tobą chciał porozmawiać.