agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 znowu zastój jakiś choroba...nie lubię takich przestojów- nie chodzi o faceta Król Buław--5 monet---3 denaryjakieś działania, które sprawią, że nuda zmieni się w działanie? Cytuj
Vivere Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 ja nie widzę zmian istotnych. Tu się chyba zaznacza nawet brak konkretnego zajęcia? 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 A co ma się zmienić? Nadal będziesz myślała o facecie,który Ci się podoba, ale on się raczej nie odezwie, a TY będziesz wykonywała te same obowiązki co wczoraj, przedwczoraj, przed miesiącem i Bóg wie kiedy jeszcze;) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 hehe no ja miałam nadzieje, że ten bułąwowy to mi jakieś zlecenie da i w końcu pracą się zajmę a nie sprzątaniem ;DDDD Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 hehe no ja miałam nadzieje, że ten bułąwowy to mi jakieś zlecenie da i w końcu pracą się zajmę a nie sprzątaniem ;DDDD Ja bym wolała siedzieć w domu i sprzątać, he he:) Jestem na dziś zmęczona pracą Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 a ja sprzątaniem;DDD możemy się zamienić Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 a ja sprzątaniem;DDD możemy się zamienić Super dobry pomysł Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 znowu zastój jakiś choroba...nie lubię takich przestojów- nie chodzi o facetaKról Buław--5 monet---3 denaryjakieś działania, które sprawią, że nuda zmieni się w działanie? Ja upatrywałabym tutaj że jednak jakaś zmiana nastąpi...I bardzo możliwe że właśnie o zlecenie od Mężczyzny tutaj chodzi - bo pokazuje się On w kartach...widać też w 5 Denarów brak pracy dochodowej - a w 3 Denarów "możliwość" pojawienia się takowej - coś co przyniesie korzyści materialne... Pomiędzy Królem Buław a 5 Monet - Wieża no mnie to wygląda na ewidentny rozłam tego "zastoju"...no chyba że tu nie o pracę chodzi i co innego się pokazało - zweryfikuj na koniec dzionka Agula... P.S. No chybaa że ktoś Ci za coś zapłaci - za coś co wykonałaś wcześniej, albo po prostu wyrazi swoje uznanie dla Twojej pracy... Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 hehe zlecenie prawie dostałam... ale nfacet chciał mi zaproponować takie warunki cenowe, że podziękowałam, wole sprzątać sobie w domu dalej niż pracować za miskę ryżu... no chyba, że coś się jeszcze dziś wydarzy... godzina jeszcze młoda ;D Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Aaa i to mogło się pokazać tutaj właśnie...i ta 5 Denarów ~ kiepskie warunki cenowe... No ale dokładnie - do końca dnia jeszcze się możeee wielee wydarzyć...a i cosik już zadziało się... Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 no nie zmieniło się nic w sposób znaczący, tak jak pisałam, wczoraj dostałam propozycje współpracy od faceta, ale oferował takie warunki cenowe, chyba właśnie te 5 denarów, że bardziej opłaca mi siedzieć na tyłku i nic nie robić. chyba, żebym odniosła to do tej zaczepki na gg http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/66593-kurcze-przyciagam-klopoty.html, która też nic nie zmieniła w moim życiu a jedynie mnie ostatecznie rozbawiła Cytuj
Vivere Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 czyli, Król Buław nie docenił (5 denarów) Twojej pracy ( 3 denarów) Dzięki :*** Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 czyli, Król Buław nie docenił (5 denarów) Twojej pracy ( 3 denarów) Dzięki :*** E tam nie docenił...po prostu ma węża w kieszeni - a to nie znaczy że nie docenił )) Znam takich...co docenią a pieniądz duszą w skarpecie , za złotówke by się dali...no.... Cytuj
Vivere Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 E tam nie docenił...po prostu ma węża w kieszeni - a to nie znaczy że nie docenił ))Znam takich...co docenią a pieniądz duszą w skarpecie , za złotówke by się dali...no.... Karty mogły mówić o pieniądzach, lub o pracy/zleceniu...... Można było mi napisać też: nie wycenił wprost proporcjonalnie do pracy jaka została wniesiona albo nie dostałaś zlecenia bo Pana nie stać na taki koszt no cóż, leciałam wprost po kartach na skróty - takie skróty myślowe wchłania mój umysł szybciej i łatwiej mi je wydobyć przy następnej okazji. Cytuj
Veroniczka Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Odezwie się Pan z którym nie masz już jakiś czas kontaktu, bądź się nie widzisz... no wiesz oko w oko... Wyjdzie z inicjatywą "w końcu" i będzie z Tobą chciał porozmawiać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi