Skocz do zawartości

jakie uczucia ma dla mnie ta osoba?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

no raczej nie da się zweryfikować, chociaż...

2 buławy---Paź buław---3 puchary szybki seksik mu chodzi po głowie?

to jeszcze dodam babską ciekawość

co dziś zmieni się w moim życiu uczuciowym

Król Monet--Rycerz Bułąw--Cesarzowa haha zgwałce Monetowego ;DDD

Edytowane przez agaMAJ
  • Maestro
Napisano

Jest zainteresowany, ale raczej przygodą z Tobą,zabawą, chciałby trochę poszaleć...

• Lubię to! 1
Napisano

hahaha we snach chyba ;DDDD prędzej piekło zamarznie ;DD

• Maestro
Napisano
hahaha we snach chyba ;DDDD prędzej piekło zamarznie ;DD

Ha, ha, ha nie byłby facetem, gdyby o takich rzeczach nie myślal:)) Wokół mnie pełno takich też...;)

Napisano

w zasadzie to podbudowuje ego, że tak o nas myślą ;DDD znaczy, że nie musimy mieć kompleksów ;DD

• Maestro
Napisano
w zasadzie to podbudowuje ego, że tak o nas myślą ;DDD znaczy, że nie musimy mieć kompleksów ;DD

Powiem Ci, że masz rację:)) Nie ukrywam tego, że mi to nie przeszkadza, aczkolwiek nikt mi nie każe w takie układy wchodzić:) Najlepsi są ci, co się peszą....;)

Napisano

uwielbiam to spłoszone uciekanie wzrokiem, gdy zostają przyłapani , na rtym, jak się ślinią ;DDD ale mnie naszło ale ja dziś karte dnia mam Królową Buław ;DDD pewnie dlatego mam zgwałcić monetowego ;DDD