agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) no raczej nie da się zweryfikować, chociaż... 2 buławy---Paź buław---3 puchary szybki seksik mu chodzi po głowie? to jeszcze dodam babską ciekawość co dziś zmieni się w moim życiu uczuciowym Król Monet--Rycerz Bułąw--Cesarzowa haha zgwałce Monetowego ;DDD Edytowane 7 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 Jest zainteresowany, ale raczej przygodą z Tobą,zabawą, chciałby trochę poszaleć... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 hahaha we snach chyba ;DDDD prędzej piekło zamarznie ;DD Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 hahaha we snach chyba ;DDDD prędzej piekło zamarznie ;DD Ha, ha, ha nie byłby facetem, gdyby o takich rzeczach nie myślal:)) Wokół mnie pełno takich też... Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 w zasadzie to podbudowuje ego, że tak o nas myślą ;DDD znaczy, że nie musimy mieć kompleksów ;DD Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 w zasadzie to podbudowuje ego, że tak o nas myślą ;DDD znaczy, że nie musimy mieć kompleksów ;DD Powiem Ci, że masz rację) Nie ukrywam tego, że mi to nie przeszkadza, aczkolwiek nikt mi nie każe w takie układy wchodzić Najlepsi są ci, co się peszą.... Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 uwielbiam to spłoszone uciekanie wzrokiem, gdy zostają przyłapani , na rtym, jak się ślinią ;DDD ale mnie naszło ale ja dziś karte dnia mam Królową Buław ;DDD pewnie dlatego mam zgwałcić monetowego ;DDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi