Veroniczka Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Jak uda się dzisiejsze spotkanie z Panem Y? 9 Denarów, Królowa Buław, 3 Miecze ---> Kapłanka No widzę że by się udało, spodobałabym się mu, po za tym widać że potrafilibyśmy się dobrze ze sobą dogadać, porozumieć... Troszkę by tutaj zwierzania się sobie z różnych problemików i doświadczeń by możliwe że było Cytuj
Kędry Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Spotkanie bez większych niespodzianek- widać dobrą komunikację, chyba oboje macie trochę cięty język. Jakieś informacje "wyrzucicie" z siebie i tym samym uchylicie rąbka tajemnicy. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 Będzie miło, aczkolwiek któreś z was za bardzo bedzie myślało o sobie, tak myslę, że albo ktoś powie coś niemiłego, albo spotkanie za krótkie, albo on się po spotkaniu nie odezwie, a TY będziesz czekała do wieczora (chodzi mi o odzew tylko na dziś, nie w ogóle). 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 powalisz go na kolana a później zranisz,bo jakoś mu przytniesz albo nie bedziesz chciała przedłużyć spotkania 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Jak uda się dzisiejsze spotkanie z Panem Y? 9 Denarów, Królowa Buław, 3 Miecze ---> Kapłanka Szczerze...to ja tutaj widzę rywalkę... i teraz tak - albo się spotkanie nie odbędzie... albo dowiesz się na nim czegoś odnośnie innej kobiety co Cię "zaboli"... Przykro mi Słonko - ale tak to widzę... Cytuj
Veroniczka Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Jak uda się dzisiejsze spotkanie z Panem Y? 9 Denarów, Królowa Buław, 3 Miecze ---> Kapłanka Szczerze...to ja tutaj widzę rywalkę... i teraz tak - albo się spotkanie nie odbędzie... albo dowiesz się na nim czegoś odnośnie innej kobiety co Cię "zaboli"... Przykro mi Słonko - ale tak to widzę... Nie no bez przesady ;D Żadnych rywalek tu nie ma... Ale okej, każdy inaczej odbiera karty, i zobaczymy na weryfikacji ^^ Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Nie no bez przesady ;D Żadnych rywalek tu nie ma... Ale okej, każdy inaczej odbiera karty, i zobaczymy na weryfikacji ^^ ... A czy to spotkanie jest w ogóle już umówione ? Cytuj
Veroniczka Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 ... A czy to spotkanie jest w ogóle już umówione ? No w sensie, godzina i miejsce.. I że dzisiaj.. Ale to ja mam jeszcze jedną opcję w sumie, bo ktoś inny też mnie zapraszał Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) No to koooniecznie zweryfikuj - i tak szczerze... Bo są karty które mnie bardzo zastanawiają...w tym przypadku... P.S. Słońce ~ a można wiedzieć Kto jest tą drugą "opcją " ? Kobieta czy Mężczyzna ? Edytowane 7 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN dodano p.s. Cytuj
Veroniczka Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 No to koooniecznie zweryfikuj - i tak szczerze... Bo są karty które mnie bardzo zastanawiają...w tym przypadku... Nie ma sprawuni ;* Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 No w sensie, godzina i miejsce.. I że dzisiaj.. Ale to ja mam jeszcze jedną opcję w sumie, bo ktoś inny też mnie zapraszał powaliła byś go na kolana... ale zranisz bo nie pójdziesz ;DDD ty w zasadzie zamierzasz się z tego spotkania wykręcić ;DDDDDD Niedobra ty )) Cytuj
Gość e Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Ja podobnie jak Mysterious - mam odczucia, ze do spotkania nie dojdzie a powodem będzie jakaś kobieta... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 powaliła byś go na kolana... ale zranisz bo nie pójdziesz ;DDD ty w zasadzie zamierzasz się z tego spotkania wykręcić ;DDDDDD Niedobra ty )) A żebyś wiedziała Maluchu że się z Tobą zgodze - może być tak jak piszesz...coś mi tu nie pasowało w tych kartach jak na radosny przebieg spotkania... A teraz skłaniam się ku temu co napisałaś, może być i tak, że albo Veroniczka Nasza chce się wymixować albo bidulka nie wie co zrobić i tak czeka - Królowa Buław...Kapłanka, 3 Miecze a w podsumach jest i Świat... Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 A żebyś wiedziała Maluchu że się z Tobą zgodze - może być tak jak piszesz...coś mi tu nie pasowało w tych kartach jak na radosny przebieg spotkania...A teraz skłaniam się ku temu co napisałaś, może być i tak, że albo Veroniczka Nasza chce się wymixować albo bidulka nie wie co zrobić i tak czeka - Królowa Buław...Kapłanka, 3 Miecze a w podsumach jest i Świat... zobacz jak cwaniara pisała własną interpretacje " gdybym" a nie " gdy się z nim spotkam ' ;DDD Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Facet, drugą opcją :> Hmm...no jakies dziiiiwne karty jak na przebieg spotkania...więc jeśli jesteś zdecydowana że idziesz na nie - to nie widzę przebiegu różowo...chyba że tutaj naprawdę pokazała się ta druga opcja, Twoje wachania i to że nie pójdziesz TY... Nic tylko czekać na weryfikację trzeba Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 zobacz jak cwaniara pisała własną interpretacje " gdybym" a nie " gdy się z nim spotkam ' ;DDD Wiemmm - zauważyłam Koteczq Cytuj
ONYXT Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Jak uda się dzisiejsze spotkanie z Panem Y? 9 Denarów, Królowa Buław, 3 Miecze ---> Kapłanka Pan będzie realizował strategię "smutnego spaniela", zapatrzony w Twoje przymioty spróbuje Cię wziąć na szczere, smutne opowieści. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Jak uda się dzisiejsze spotkanie z Panem Y? 9 Denarów, Królowa Buław, 3 Miecze ---> Kapłanka No więc, spotkanie się odbyło. Pan popadł w zachwyt - szczególnie zwrócił uwagę na mój charakter, powiedział że strasznie mu się podoba... Następnie spytał czy ma jakieś szanse u mnie... Opowiadał mi różne nie miłe historie ze swojego życia - ciężko miał, ja słuchałam, starałam się zrozumieć.. Byłam spokojna, nie szalałam.. Ale widziałam że go do mnie ciągnie, ciągle się na mnie gapił ;D No więc oceniam spotkanie za udane : )) Takie w sam raz! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi