agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 1) Jak jest?- Królowa Denarów 2 Co się nakłada- 6 denarów 3) Wewnętrzne odczucia- 9mieczy 4)Co pokazywane na zewnątrz- Królowa Pucharów 5)Aktualne efekty działań -Koło Fortuny 6) Co umacnia- Głupiec 7) Co psuje efekt -- Kochankowie 8) Rada kart - Sąd heh Królowa gotowa do wzajemności ale paranoje w głowie i wystudiowana poza na zewnątrz. Efekt to rozpoczęte zmiany dzięki działaniom spontanicznym ale ciąży, problem z podejmowaniem decyzji. Karty radzą odnowienie haha tylko jedne miecze? aż dziwne Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Zaparzam kawę iii się zaraz za to wezmę *** 1) Jak jest? - Królowa Denarów ~ masz kryształowe serce ale czasem bywasz kapryśna jak małolata - chyba (?) 2 Co się nakłada - 6 denarów ~ hmm, chyba jest problem z zachowaniem odpowiednich proporcji w dawaniu i braniu, być może jedna ze stron ma za duże wymagania a sam/sama z siebie mało daje (?)... 3) Wewnętrzne odczucia - 9mieczy ~ nooo...uczucie osamotnienia...i niepokój o losy relacji... 4)Co pokazywane na zewnątrz - Królowa Pucharów ~ czułość...i ciepełkooo...a może i kaprysy swe (?)... 5)Aktualne efekty działań - Koło Fortuny ~ myślę że po prostu wykorzystujesz szanse jeśli takowe się pojawiają (?)... 6) Co umacnia - Głupiec ~ optymizm... 7) Co psuje efekt -- Kochankowie ~ niezdecydowanie...albo ktoś kto się pcha pomiędzy Was (?)... 8) Rada kart - Sąd ~ bądź uważna, niczego nie wymuszaj i kieruj się intuicją...no i nie zamartwiaj się, bo nawet jeśli gdzieś "nawaliłaś" to już niebawem czas nieporozumień będzie należał do przeszłości... P.S. Agula brakuje mi tutaj karty/kart mówiących o dalszych losach relacji...(?) Edytowane 7 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN dodano P.S. Cytuj
maddie88 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Jesteś praktyczną kobitką, ale i elegancką, zadbaną, z gustem - taka business woman, ostatnio denarowa tak mi się kojarzy Może byś tak, że masz już jakieś plany, wiesz, gdzie chcesz, żeby ta relacja zmierzała, patrzysz na nią przyszłościowo... I jest tutaj ładna przyjaźń między Wami, zrozumienie, wsparcie, ale także dawanie sobie dużo swobody, tolerancji... W serduchu ciężko, poczucie winy, zadręczanie się...i Ty emocjonalnie reagujesz teraz, widać, że Ci zależy. Wydaje mi się, że dalszy ciąg zdarzeń jest już nakreślony, nie jesteście w relacji karmicznej? Koło Fortuny - raz na wozie, raz pod wozem... Jeśli było ok, to teraz jest dołek...jeśli jest teraz dołek, to będzie ok... Pomaga Wam to, że nie boicie się zaczynać od nowa, kroczyć razem w nieznane...próbować, pomimo wielu niewiadomych... Ale gdzieś w środku wahacie się podjąć ważną decyzję...opowiedzieć za konkretnym kierunkiem. Dlatego karty radzą, by próbować, by przeszłość zostawić za sobą i skierować się na przyszłość... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 podobno między nami jest karma miłości Cytuj
maddie88 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 podobno między nami jest karma miłości Czyli wydaje mi się, że dzieje się teraz to, co ma się dziać Karty radzą, by pracować nad tą relacją, bo da ona Wam spełnienie w tym Sądzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi