duo70 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Witam Co mnie jutro (piątek) miłego zaskoczy? 3 mieczy 8 mieczy as pucharów moc 6 buław=gwiazda Dzisiaj po południu udzielił mi się kiepski nastrój, więc jutro rano przypuszczam też tak będzie. Znowu będę się czuła jakbym znalazła się w sytuacji bez wyjścia. Ale 8 mieczy to chyba karta bramy i as pucharów daje jakąś inicjatywę (tylko czyją..?), szansę. Może być tak, że będę walczyła z przeciwnościami i na końcu dnia stwierdzę, że jest lepiej albo inna opcja jest taka, że jakiś pan wyjdzie z jakąś inicjatywą spotkania. As pucharów to uczuciowy bardziej jest. Byłabym wdzięczna za pomoc w interpretacji jutrzejszego dnia pozdrawiam Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 popadniesz w jakieś rozchwianie uczuciowe, będziesz liczyła na jakąś inicjatywę, ale chyba sama coś zadziałasz, o coś zawalczysz i wygrasz Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 będziesz rozmyślać o Panu, który być może skontaktuje sie wieczorem co Cie może ucieszyć. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Przyjemnie to by Ciebie zaskoczyło, jakbyś nie odkładała jakiejś waznej romowy, która Ciebie troszkę zamęcza w głowie. A dokladniej rzecz biorąc jej temat, który jest związany z uczuciami Twoimi. Zaskoczyłoby Ciebie jak nieprawdziwe były te Twoje "złe" myśli. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Tak więc ~ co Cię zaskoczyło ? Cytuj
duo70 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 W sumie to nic wielkiego mnie nie zaskoczyło ale na czacie zaczepił mnie około południa pan, ten który się na mnie lekko obraził Nie spodziewałam się tego. Wymieniliśmy kilka zdań miłych i na tym się skończyło. Poza tym początek dnia w dosyć kiepskim nastroju zaczęłam a zakończyłam w trochę lepszym. Dziękuję za pomoc w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi