Skocz do zawartości

Jakie kroki podejmie pan do końca tygodnia?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jakie kroki podejmie pan do końca tygodnia tzn. Czy dojdzie do spotkania? :)

Rydwan Król mieczy 3 mieczy 2 buławy 2 puchary=moc

Pan teraz taki trochę zdystansowany zrobił się wobec mnie...chyba mu podpadłam i domyślam się czym...Skłaniam się ku temu, że po wahaniach pana raczej dojdzie do spotkania.

Będę wdzięczna za kolejną pomoc w interpretacji

pozdrawiam

Gość Daffne
Napisano

Zadałaś kochana dwa pytania...w jednym....

prosze o uściślenie

Napisano

Ja tu widzę spotkanie, ale chyba jakieś wyjasnienia będa. Coś nie zostało do konca wyjasnione i dopiero po tym będziecie mogli się cieszyc przyjemnym spotkaniem. :)

Napisano
Zadałaś kochana dwa pytania...w jednym....

prosze o uściślenie

Przepraszam za moją nadgorliwość :) Chodzi o to czy dojdzie do spotkania w weekend ?

Napisano

Jakie kroki podejmie pan do końca tygodnia tzn. Czy dojdzie do spotkania? :)

Rydwan Król mieczy 3 mieczy 2 buławy 2 puchary=moc

Powinien wyjść z jakąś propozycją.... Może Ci się nie spodobać to albo on będzie taki jakiś nie w sosie wtedy, coś parsknie na odczep mi się :D

Ale wydaje mi się że w końcu i tak dojdzie do spotkania - w weekend :D Możliwe że niedzielka..

Gość Daffne
Napisano
Przepraszam za moją nadgorliwość :) Chodzi o to czy dojdzie do spotkania w weekend ?

myślę, że ze spotkaniem w weekend może być ciężko...ale może udać się w niedzielę lub zaraz po weekendzie czyli np. poniedziałek

Napisano

Chociaż Pan zły i raczej na spotkanie przyjdzie w bojowym nastroju (bo do spotkania dojdzie), to szybko zmięknie mu serce :-)

• 2 tygodnie później...
Napisano
Jakie kroki podjął Pan ?

weryfikacja: do spotkania doszlo ale nie w tamtym terminie