maddie88 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Witam, Zadałam kartom pytanie o nową prace, co mi ona da... Paź Kielichów (odpowiedź), tło: 4 Mieczy, Królowa Mieczy, 10 Kielichów => Kapłan Widać, że startuję jako pazik...od początku... Ale będzie to dla mnie raczej korzystne doświadczenie, widać zgrany zespół w tej pracy, będą też mnie uczyć, pomagać...służyć radą. Jednak na dłuższą metę widać...nie wiem, czy to wypalenie, chyba bardziej byłaby to 4 Kielichów...ale poniekąd 4 Mieczy też mówi o konieczności odpoczynku...zmęczeniu, braku możliwości rozwoju w interesującym mnie kierunku... A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 No popatrz a pieniędzy to Ci ona nie da wolontariat? żartuję ... Będziesz mogła się dzięki niej rozwinąć, zasiedzisz się w niej - będziesz tam dość długo pracowała. Staniesz się dzieki niej mądra i doświadczona kobietą (zawodowo), odniesiesiesz tam dużo radości i spokoju. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lutego 2013 Maestro Napisano 8 Lutego 2013 Paź Kielichów (odpowiedź), tło: 4 Mieczy, Królowa Mieczy, 10 Kielichów => Kapłan ta praca będzie dla Ciebie szansą na zdobycie doświadczenia, ale dużego rozwoju po niej nie oczekuj, tzn. w tej 4 mieczy wyciszysz się, odpoczniesz trochę od ciągłych poszukiwań, tak patrzę na tę Królową Mieczy i 10 kielichów i myślę, że będziesz sumiennie wykonywać swoje obowiązki i wykażesz się sporą elokwencją 1 Cytuj
maddie88 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 @Wróżbita Ormianin: Hehe No tak, to nie wolontariat (chociaż już pracowałam za darmo na stażu ). Tylko u mnie jest ten problem, że ja wiem, w jakim chce iść kierunku, a ta praca nie do końca jest tym... Z drugiej strony, teraz ciężko o pracę, więc nie ma co nosem kręcić... No i wreszcie czas z domu się ruszyć @Inez: Cieszę się na tę pracę, bo to zawsze jakieś doświadczenie, ale przypuszczam, że będę miała na uwadze też inne oferty... I już spokojniej będę też szukać pracy po moim kierunku... Dziękuję Wam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lutego 2013 Maestro Napisano 8 Lutego 2013 @Wróżbita Ormianin: Hehe No tak, to nie wolontariat (chociaż już pracowałam za darmo na stażu ). Tylko u mnie jest ten problem, że ja wiem, w jakim chce iść kierunku, a ta praca nie do końca jest tym... Z drugiej strony, teraz ciężko o pracę, więc nie ma co nosem kręcić... No i wreszcie czas z domu się ruszyć @Inez: Cieszę się na tę pracę, bo to zawsze jakieś doświadczenie, ale przypuszczam, że będę miała na uwadze też inne oferty... I już spokojniej będę też szukać pracy po moim kierunku... Dziękuję Wam Masz dobre podejście, najważniejsze jest zdobywanie doświadczenia:) Jak zaczniesz pracować, to na luzie zaczniesz szukać czegoś, bez przysłowiowego noża na gardle:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi