Skocz do zawartości

Dwa pytania- do końca miesiąca!! :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Relacja z Panem do końca miesiąca: (tutaj postawiłam dwa rozkłady, ponieważ pierwszy był dla mnie nieczytelny)

Sąd+ Śmierć+ Król kijów--> Wisielec

ODP: 4 kije

TŁO: 10 pucharów+ As kijów+ As mieczy--> Głupiec

Spokój i cisza, wszystko stanie w martwym punkcie.

Czy uda mi się napisać i oddać pracę magisterską do końca lutego?

ODP: 6 monet

TŁO: 8 kijów+ Papież+ Sprawiedliwość--> Świat

Absolutnie tak. 6 monet świadczy o sukcesie, 8 kijów to ruch, działanie, w sumie świat czyli doprowadzenie sprawy do końca. Sprawiedliwość na końcu świadczy o złożeniu pracy w dziekanacie, zatwierdzenie jej przez instytucje.

Gość Daffne
Napisano

Relacja z Panem do końca miesiąca: (tutaj postawiłam dwa rozkłady, ponieważ pierwszy był dla mnie nieczytelny)

Sąd+ Śmierć+ Król kijów--> Wisielec

ODP: 4 kije

TŁO: 10 pucharów+ As kijów+ As mieczy--> Głupiec

pojawią się próby rozmów dotyczące wyjaśnienia nieporozumień, niejasności jakie mogły narosnąć, jednak obawiam się, że nie zakończą się one pomyślnie, w wyniku czego może następować stopniowe oddalanie się.

widać aktywność i pisanie Twoje (8 buław), zdążysz ją napisać (kaplan) i oddać do oceny (Sprawiedliwość)

Gość Linkinia
Napisano

Na pewno. 6 denarów to przekazywanie wiedzy, doświadczeń, a także jak napisałaś sukces. Dalej mamy pisanie, domknięcie pracy, sprawdzenie jej i uznanie, że jest gotowa. Sprawiedliwość to tak jak piszesz – złożenie pracy w dziekanacie, zatwierdzenie jej przez instytucje.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Werf: Relacja z Panem X: Pan miał dziewczynę, ale się z nią rozstał. Nieakceptował mojego zaproszenia do znajomych na portalu społecznościowym (bo jego dziewczyna była o to zaproszenie zazdrosna), ale dzisiaj to zrobił. W trakcie tego miesiąca, wkurzył mnie mocno pewnym tekstem na mój temat i moje emocje względem niego opadły.

Praca magisterska: Udało mi się ją napisać do końca miesiąca, ale złoże ją jutro, a jutro już marzec, w każdym razie miałam na myśli stawiając karty do końca lutego ponieważ taki był termin składania prac, a został przedłużony do jutra, więc generalnie zdążę złożyć pracę w terminie, a o to chodziło w pytaniu. Nie było łatwo, było dużo stresu związanego z tym czy zdąże, bo wszystko opóźniała moja promotorka zwlekając z odesłaniem mi pracy wraz z naniesionymi poprawkami.